Kararsız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Evet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.

Mesela bazı yerlerde bu var. Kadın erkek birlikte olmayacak şekilde yapılan düğünlerde. Ama ne olursa olsun bunun fotoğraf çekimi var, salona biri geldi mi gelmedi mi, yıllardır beni kapalı gören insanlar orda açık görüp sonra tekrar kapalı görecekler filan. Bu beni rahatsız eder o yüzden tercih etmezdim. Tüm bunları düşünerek karar yinede sizin tabiiki, nasıl mutlu olacaksanız 🙏

Evet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.
Benim bir arkadaşımın annesi gençliğinde sadece düğün için açık gelinlik giymiş hiç pişman olmamış hatta o siyah beyaz fotoğraf hala duruyordu 😊

Nasıl olacak düğünde açık olup sonra tekrar başörtü mü takacaksiniz?

Çok mantıksız değil mi?

Deseniz ki artık başörtü takmak istemiyorum tamam derim ama tesettür gelinlikler hoşuma gitmiyor düğünde açık olayım sonra kapalı olayım duyduğum en saçma düşüncelerden biri olabilir.

Tesettürlü insanların düğünlerinde açık giyinmesini çok varoşca buluyorum ( tabir biraz sert olabilir ama cidden öyle gözüküyorlar özür dilerim )bence şık düzgün bir kapalı model alın. Ve resimlerinizi hiçbiryere aşamayacaksınız çünkü normalde kapalısınız öyle düşünün. Bence çok kötü gözüküyor böyle fakat elbette ben cidden çok mutsuz hissederim derseniz karar sizin kararınız

Profildeki sizseniz eğer tam tesettürden açık gelinliğe geçerseniz düğündeki en büyük dedikodu malzemesi olabilir:skandal:
Tabi insanların ne söylediği ve düşündüğü umrumda olmaz,kafaya hiç takmam derseniz istediğinizi yapabilirsiniz
Sonuçta sizin düğününüz sizin en özel gününüz olacak

Sana önerim testturunu bozma her düğün videonu izleyen her fotoğrafına bakan seni açık görecek önermem yinede tercih senin Rabbim mutlu eylesin bı ömür inşallah

Tesettürlü Deılım ama bende gelınlıgimi kapalı model istedim şöyleki Kollar uzun danteldi, benim tercihim bu yondeydı bence tesetturlu isen yıne bu yolda yasantına devam et 3-4saat ıcın gerek yok ne mutlu sana ki emrolundugu sekilde Allah nasip etmıs

" Normalde tesettürlü biriyim " Bu cümle çok tuhaf geldi bana.

Tesetturluyum , Ya da değilim denir. Neyse odur ınsan.

Tesettürun manası çok derindir. Eğer düğünde , tesettüre uygun olmayan şekilde gelinlik giyme isteğiniz varsa bunu tam benimsememissiniz demektir.

Ve bu kişilere sorarak karar verilmez. Siz nesiniz , Tam konunun neresindesiniz bu önemli.

Düğün dediğin 3 , 5 saatlik bir toplantı .

" Normalde tesettürlü biriyim " Bu cümle çok tuhaf geldi bana.

Tesetturluyum , Ya da değilim denir. Neyse odur ınsan.

Tesettürun manası çok derindir. Eğer düğünde , tesettüre uygun olmayan şekilde gelinlik giyme isteğiniz varsa bunu tam benimsememissiniz demektir.

Ve bu kişilere sorarak karar verilmez. Siz nesiniz , Tam konunun neresindesiniz bu önemli.

Düğün dediğin 3 , 5 saatlik bir toplantı .
Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez.
Olsa olsa bir şekilde takmış bulunduğu başörtüdür.

Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez.
Olsa olsa bir şekilde takmış bulunduğu başörtüdür.
Başörtü değil hanım efendi 4 senedir tesettürdeyim ama sadece gelinlik konusunda kafam karıştı zaten bu konuyu da sizlere kafa karışıklığımı anlatmak için açtım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X