Kararsız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.

Inanilmaz saçma bir şey olur ve emin ol asla rahat hissetmezsin içinde. Iyicee araştır tesettür modelleri. Internetten bak yaptir

Düğünümde kalın askılı dekoltesi olmayan bir gelinlik giydim. Şimdiki aklım olsa giymezdim. Tesettürlü değilim. Ama gerçekten düğünde onu giydiğime pişman oldum. Omuzlarından itibaren dantel işlemeli olsa daha iyi olurdu. Gelinliğim çok güzeldi straplezdi eşim bunu askısız giyemezsin dediği için askı yaptırdık iyiki yaptırmısiz şu an çok daha pişman olurdum :KK70:
Siz bir de tesettürlüyum diyorsunuz. Bilemedim.

Tesettür bulunduğunuz ortama göre değişebilen bir durum mu,bilemedim. Benim şahsen çok absürt bulduğum bir durum bu. Sizin için açık gelinlik bir seçenekse tesettürün anlamı nerede kaldi. Ben tesettürlü değilim,olmak gibi bir düşüncem de yok açıkçası ama böyle şeylere hiç anlam veremiyorum.

Normalde tesettürlü olup.düğününde açılanları hiçbir zaman anlamadım ve anlayamayacağım da sanırım.. normalda mahrem olanlar düğündeyken olmuyor mu ? 🤔🤔 Anlık zevk için ne gerek var günaha ? Çok güzel kapalı gelinlikler var ben 3 galinlik denedim ve 4. Gelinliğimi giyer giymez evet bu dedim ve kuaförüm bile gelinliğimi çok beğenmişti yani tesettür gelinlikleri de var güzel sen kendini şartlamışsın o yüzden beğenmiyorsun..

Evet çok büyük bir dert değil şuan içinde bulunduğumuz dünya sorunu çok daha büyük ama Bnde bunu düşünmeden edemiyorum bu yaz hayırlısıyla düğünüm olucak kendim normalde tesettürlü biriyim ama kapalı model gelinlikler hiç dikkatimi cekmiyor hiçbir modeli begenmiyorum hani derler ya aşık oldum gelinliğimi görünce o bende yok nişanlımın ailesi bir kere gelin olucaksın begendiğin istediğin modeli giy sonra pişman olma, insanlar ne der diye düşünme diyor ama ben insanlarıda geçtim istediklerini, söylesinler sadece manevi açıdan kendimi suçlu hissedicem açık bir model giyersem Ama kapalı bir modelde giyersem mutsuz ve pişman olmak istemiyorum tesettürlü olupta düğününde açık gelinlik giyip sonrasında kendini rahatsız hisseden oldumu.
Bence tesettüre alıştığın için kendini tesettürsüz bir gelinlikle rahat hissedemezsin diye düşünüyorum belki açık gelinlikleri beğenmen şeytanın sana verdiği bir vesvesedir, herkes seni o şekilde görecek video kayıt çekim falan olacak sonradan pişman olacağını düşünüyorum . tesettür alternatifler çok arttı ve çok güzel modeller var biraz bakınca seveceğin tesettürlü bir gelinlik bulacağını düşünüyorum

Açık gelinlik giydiğinde sadece basını açmayacağını göze al. Kollar büyük ihtimal yaka ve omuzlar vs. Ha yok sadece baş sorun diyorsan bence yeni model tesettür gelinlikler bazen açık gelinliklerden daha şık durabiliyor.

Bence tesettüre alıştığın için kendini tesettürsüz bir gelinlikle rahat hissedemezsin diye düşünüyorum belki açık gelinlikleri beğenmen şeytanın sana verdiği bir vesvesedir, herkes seni o şekilde görecek video kayıt çekim falan olacak sonradan pişman olacağını düşünüyorum . tesettür alternatifler çok arttı ve çok güzel modeller var biraz bakınca seveceğin tesettürlü bir gelinlik bulacağını düşünüyorum
Tesekkur ederim ne güzel nazikçe, örselemeden düşüncenizi belirtmişsiniz 💐

Tam anlamıyla hazır olmadan tesettüre girmiş olabilir misiniz ?
Çünkü benim etrafımda da bir kaç kişi var aile baskısıyla etraf baskısıyla tesettüre girdiler şu an tesettürlü değiller hazır olmak çok önemli.
Konunuza yorum getirmek gerekirse sadece düğün İçin açılmak inanın ki çok saçma isterseniz kına gecesinde sadece kadınlar arasında yapıp hem gelinliğinizi giyip hem de hevesinizi alırsınız organizasyonlar düzenliyor DJ’ler de dahil kadın oluyor o zaman abes kaçmaz en azından.

çok komik olur, işte esas o zaman herkesin diline malzeme çıkar burda malesef.rahat edebileceğinizi de düşünmüyorum sonradan keşke yapmasaydım şimdi fotoğrafları bile gösteremiyorum diyebilirsiniz.benim bi arkadaşım vardı ilkokuldan, evlendikten sonra kapandı.bütün sülaleyi eşi dostu teek teek aradılar fotoğraflarımızı videolarımızı silin bilmemne diye, albümlerini saklamışlardı kimse göremiyodu, bir şey paylaşamadılar vs ortalık karışmıştı biraz.çok kibar şık tesettür gelinlikler var, istediğiniz değişiklikleri siz yaptırın hazır gelinliklerde, ya da diktirin istediğiniz modelde bir şey.baş kısmı çok kaba kocaman yapanlar hiç güzel durmuyo ama onun da sadesi mevcut.tesettürlü değilim o yüzden bilmiyorum ama beğendiğiniz açık bir gelinliğin mesela sırt, kol ve göğüs kısmını çok şık tüllerle kapatsanız olmuyor mu?

Saka bir konu degil mi?saka degilse de akliniza buni sokanlar cok cahil.Tesetturlusunuz ,dinde de dugun gunune ozel acilabilinicegini buna ozel bir kiyak gecilme oldugunu hic okumadim ben.Boyle biraey yok yani.Icinizde ukte kalmis bir heves varsa dugunden once acilin,otekisi daha sacma cunku.

çok komik olur, işte esas o zaman herkesin diline malzeme çıkar burda malesef.rahat edebileceğinizi de düşünmüyorum sonradan keşke yapmasaydım şimdi fotoğrafları bile gösteremiyorum diyebilirsiniz.benim bi arkadaşım vardı ilkokuldan, evlendikten sonra kapandı.bütün sülaleyi eşi dostu teek teek aradılar fotoğraflarımızı videolarımızı silin bilmemne diye, albümlerini saklamışlardı kimse göremiyodu, bir şey paylaşamadılar vs ortalık karışmıştı biraz.çok kibar şık tesettür gelinlikler var, istediğiniz değişiklikleri siz yaptırın hazır gelinliklerde, ya da diktirin istediğiniz modelde bir şey.baş kısmı çok kaba kocaman yapanlar hiç güzel durmuyo ama onun da sadesi mevcut.tesettürlü değilim o yüzden bilmiyorum ama beğendiğiniz açık bir gelinliğin mesela sırt, kol ve göğüs kısmını çok şık tüllerle kapatsanız olmuyor mu?
Bilmiyorum öyle yapılabilirse çok iyi olur yarın birkaç yere daha bakıcam begenmezsem dediğiniz gibi yaptırmayı düşünüyorum olursa.

Normalde tesettürlü olup.düğününde açılanları hiçbir zaman anlamadım ve anlayamayacağım da sanırım.. normalda mahrem olanlar düğündeyken olmuyor mu ? 🤔🤔 Anlık zevk için ne gerek var günaha ? Çok güzel kapalı gelinlikler var ben 3 galinlik denedim ve 4. Gelinliğimi giyer giymez evet bu dedim ve kuaförüm bile gelinliğimi çok beğenmişti yani tesettür gelinlikleri de var güzel sen kendini şartlamışsın o yüzden beğenmiyorsun..
Var mi öyle bir şey yapan yaa ilk defa duyuyorum hayretler icindeyim

Var mi öyle bir şey yapan yaa ilk defa duyuyorum hayretler icindeyim
Var tabi var.. Benim tanıdğım biri de öyle yapmştı .. Bi ara bi program vardı gelinler yarışıyordu düğün kına videolar falan yayınlıyordular orda da düğünde açılan kınadaki açık videolarını yayınlatanlar vardı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X