Kararsız kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum öyle yapılabilirse çok iyi olur yarın birkaç yere daha bakıcam begenmezsem dediğiniz gibi yaptırmayı düşünüyorum olursa.
Oleg'den mesela bir açık gelinlik beğendim şu an :halay: duvağının tülünden kollarının ve göğsünün kapandığını düşündüm hala çok şık.kolay gelsin.

Biraz aile baskısıyla kapanmıştım. Hep açılmak istediğimi sanıyordum. Üniversite sınavında, başımı açmak zorundaydım. Hiç te üzülmüyordum, çünkü istiyordum.. Başımı açtım, sonra yaşadığım üzüntüyü tarif edemem. Demem o ki, bende öncesinde istekliydim, zorunlu olduğum halde çok pişman oldum. Bence açılma. Senin zorunluluğunda yok. Karar senin, biz sadece kendi yorumumuzu katıyoruz.

Evden çıkmayın deniliyor ayrıca düğün salonlarinin acilacagi da meçhul gelinlikci mi gezeceksiniz
Bizim düğün yaz sonu nişanlımda çalışıyor uzakta bir haftalığına geldi beraber bakalım dedik zaten çok küçük bir yer 3 4 tane magaza var gelinlik magazası olarak

Kapalı değilim fıtrat mitrat beni alakadar da etmez.
Ama bir örtülü bir örtüsüz oyun mu canım cok komik yani 😂

Neden kapalısınız ? Bunun cevabını vermeniz gerekir kendinize. 3 saatlik düğünde onca insanın sizi açık görmesi sakınca yoksa niye geri kalan hayatınızda kapalı devam ediyorsunuz onda da sakınca olmasın:) ya sakınca vardır ya yoktur. Tuhaf bir istek ve düşünce. Bu arafta yaşayanları anlamak zor. Bazı konularda ya siyahsındır ya beyaz. Eğer kendinizi tesettür ihtiyacı içersinde hissetmiyorsanız o sekilde yaşayın hayatınızı bence. Başka bir zamanda akraba düğünde abiye beğenmeyip aynı şekilde düşünebilir açılmak isteyebilirsiniz. Bence yaşadığınız şeyi neden yaşadığınızı mutlu olup olmadığınızı bir düşünün. Olay benim için tesetturlu olmak ya da olmamak değil bu arada sanki bi tarafa meyilliymisim de öyle yorum yapıyormuşum gibi algılanmasın. Mantığım sadece bu tesettür konusunda bazı şeyleri çerçevesine sığdıramıyor.

Tesettür değildir o, kendini tesettürlü diye açıklayan kişi düğünde açık olmayı aklından bile geçirmez.
Olsa olsa bir şekilde takmış bulunduğu başörtüdür.

Ben katiliyorum. O yuzden yukardaki yorumumda basortusunu de 2 saatligine takmayiver olmezsin yazdim kisaca

Bizim düğün yaz sonu nişanlımda çalışıyor uzakta bir haftalığına geldi beraber bakalım dedik zaten çok küçük bir yer 3 4 tane magaza var gelinlik magazası olarak
Yaz sonuna daha çok var bakmak icin erken zaten. Ayrıca nişanıyla bakilacak diye bir sey yok ki tam tersi damat düğünden önce görmez gibi bir adet var. Siz biraz tuhaf düşüncelerle dolusunuz

Bizim memlekette kına sadece kadınlar arasında yapılır, kamera yoktur. Gelininde saçı açık olur ve istediği gibi abiyesini giyer sonra kaftanını giyer. Düğünde de karışık olduğu için tesettüre uygun olarak gelirler. İsterseniz kınanızı tamamen kadınlar arasında yapıp beyaz istediğiniz tarz bir elbise giyin, sonrada kaftan giyersiniz. Düğünde de tesettürlü olursunuz. Aklıma geldi, belki hoşunuza gider.

Bizim memlekette kına sadece kadınlar arasında yapılır, kamera yoktur. Gelininde saçı açık olur ve istediği gibi abiyesini giyer sonra kaftanını giyer. Düğünde de karışık olduğu için tesettüre uygun olarak gelirler. İsterseniz kınanızı tamamen kadınlar arasında yapıp beyaz istediğiniz tarz bir elbise giyin, sonrada kaftan giyersiniz. Düğünde de tesettürlü olursunuz. Aklıma geldi, belki hoşunuza gider.
Evet olabilir tesekkür ederim yorumunuz için.

A
Yaz sonuna daha çok var bakmak icin erken zaten. Ayrıca nişanıyla bakilacak diye bir sey yok ki tam tersi damat düğünden önce görmez gibi bir adet var. Siz biraz tuhaf düşüncelerle dolusunuz
Adetlere uymak zorunda mıyım evet yaz sonuna çok var bazı durumlar yüzünden önce gelinliği aradan çıkarmak istedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X