Arkadaşlar merhaba kısaca ozet geçmeye calisacam 6 yıllık evliyim 3 yaşında oğlum var eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz kp ve kv ile birlikte evliliğim ilk yılları çalıştığım için kv ile yasamak nasil pek bişy anlamamıştım ama oğlum olduktan sonra sürekli evde kaldığım için artık huyunu çekecek sabrım kalmadı ıse gitsem oğluma bakamaz daha doğrusu bn emanet edip gidemem gözüm arkada kalır bn de mecbur evdeyim esiminde bu sene kp ile bazı problemleri oldu araları açık şuan bu sene iyice problemler oldu ev içinde bu arada kp emeklilik yok sadece fındık var onunda eşime faydası olmadı bu zamana kadar bu arada eşim çalışıyor çok çalışkan biridir bizi kimseye muhtaç etmedi alah razı olsun kv ile aramızda yıldız uyuşmadı derler ya ezelden beri böyle bazj şeyleri oldu bn de soğudum artık ayrı evi çok istiyorum eşime önceden de demiştim bu konuyu çıkmak istemiyordu hem iki eve bakamam diyordu hemde hep beraber yasayalım istiyordu bu senede böyle olunca daha çok ister oldum bu arada bi sene oldu ev değiştireli önceden kv düzenine gelin gelmiştim.simdiki.evim kira ama herşey benim.duzenkm ve esyalrim hepsini yeniledim köyden gelecek ve eskisi gibi herşeyi ortak kullanmak istemiyorum size sorum eşimin babasıyla sorunları var zaten iyiye gibi gitmicek gibide az daha bekleyip eşimin ayrı eve çıkmasını beklesemmi yoksa bn açsam artık kararli oldugumu soyleyp çıkmak istediğimi soylesemmi