kararsiz kaldim

Ben kullanan 100 kişiye sordum belki, kimse kullanışsız demedi
Ben de kare aldım ama Eylül'de kullanacağım için 1. ağızdan birşey söyleyemiyorum şuan

inanırmısınız bende sadelikten hiç şaşmazdım ama bu takım olayında ne olduysa gözüm döndü :/ belkide sürekli gördüğüm şeyler beni sıktığı için olsa gerek. Kare takım maknye sığmaz kenrları çabuk kırılır gibi yorumlar aldım o nedenle kullanışsız dedim ama sanırım yeniden baktığım modeller kare olacak bu sefer :)

Rica ederim inşallahh olur. walla hangısını beğeniyorsan onu al yada sadece tabak olarak olarak satılanlardan kare günlük kullanmaya alabilirsin yada yuvarlak. Normal zamanda ikisinden biri :

Ben kullanan 100 kişiye sordum belki, kimse kullanışsız demedi
Ben de kare aldım ama Eylül'de kullanacağım için 1. ağızdan birşey söyleyemiyorum şuan

:) kare daha cazip ve zarif geliyor açıkçası haklısınız ama işte bir kere alındığından insan acabalardan kurtulamıyor

Ya fazla demode bide yasli isi gibi deilmi hepsi bana mi oyle geldi? Daha zarif rengide daha tatli seyler olabilir bence :)

Annem ve erkek arkadaşımda aynısını söylüyor ki ben hep sade sade takılmaktan eleştiri alan insan bu sefer ipin ucunu bi kaçırdım anlatamam en iyisi olsun en farklısı olsun derken bu noktaya gelmişim ama şöyle yorumları okuyup seçimlerime tekrar bakınca hak verdim herkese

Beğendiklerin arasında en çok baştan 3.yü sevdim daha ağır diğerlerinden. Ama benim zevkim daha farklıdır daha sade desensiz şeyler severim herkesinn kendi zevki tabi :)

Rica ederim inşallahh olur. walla hangısını beğeniyorsan onu al yada sadece tabak olarak olarak satılanlardan kare günlük kullanmaya alabilirsin yada yuvarlak. Normal zamanda ikisinden biri :

Günlük kullnıma kare almayı pek düşünmüyorum açıkçası denildiği gibi deforme olması ve yıkama olayı zorsa misafirden misafire kullnır kare alırım :) günlük için böle sıkıntım olmadı ona daha kolay karar verdim aslında :)

Bence once sakinles boyle biraz mumkunse ara ver ve sadece son cikan modellere bak cok hos seyler bulacaksin eminim :) ben bernardoya girmistim oylesine neler cikmis varya asik oldum :)) ama cok pahali mesela sende sadece model gormek icin git derim oraya o zaman farki anlarsin

Benim çeyiz topiğinden gördüysen eğer yemek takımım sadelikten ölecek modası geçmez sonradan zevkin değişir gözüne çok karışık gelir insanın falan ama neden bu kadar düz renksiz demezdin sade aldığında benceKareler kullanışlı arkadaşım kullanıyor benim ki tam kare değil dikdörtgen gibi o şekilde bir çok model mevcut çok büyük olmadığı sürece makinada falan sorun yaratmaz sanmıyorum

Aslında bir de hemen alcam diye bir acelemde yok nerden baksanız bir sene var. Y. lisans için yurt dışına gideceğim ama ben yokken bazı şeylerin alınmış olmasına karar verdik o yüzden

bazı şeyler aradan çıksın diye ilk bunlardan başladım hata mı yaptım bilmiyorum :) Arkadaşım da bernardodan almıştı bende günlük yemek takımlarını ordan alırım diye düşündüm çünkü Kütahya nın aksine daha günlük ve ağır olmayan takımlar vardı

bunlardan çok çabuuk saıkılailirsiniz klasik sade modllere de baksanız

Bence alma imkanin varsa sadece bernardodan al butn modellerine asik oldum resmen :) bende ilerde ordan almayi dusunuorm insllah :))

Evet çok şık gerçekten çeyiziniz :) genel olarak ta kullananlar kare için burda iyi dediler söylenenlere güvenip kare bakacağım. Bu arada umarım çok mutlu günlerde kullanırsınız hep

cok renkli ve desenliler karmaşıklar kısacasııı ben karacadan cok sade kenrndn bitek gümüş cizgi gecen takım aldm

İçinden nasıl geliyorsa öyle yap mutluluklarr gönlünce olsun her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…