- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
Olabilir tekrardan bakayım bir de bunlar online satış sayfasında gördüklerim belki de mağazada daha farklı modeller beğenirim :) Renk ve desen konusunda hak vermeye başladım genel olarak ta herkesin yorumu bu yönde zaten :) Ama hala kare kırılır mı yıkaması zor mu kuşkularından ikna olamadım
Bence farklı modellere de göz gezdirmelisiniz benim yemek takımım kare henüz kullanmadım ama neden kullanışsız olsun ki oldukça şık duruyor karelerEğer başka seçeneğiniz yoksa 6.model ama çok renkli benim için hepsi sadeciyim ben
Haha çok güldüm :) öncelikle teşkkrler yorumunuz için. Kareler için mkinaya sığmıyor ya da kenarları çatlıyor gibi yorumlar duydum hep kimisi de mdası geçer yuvarlak klasik hep kalır dedi. Oyüzden kafam karıştı bir de hiç anlamam böyle şeylerden insanın başına gelince böyle şaşırıp kalıyor :) Nediyim umarım en kısa zamanda kare takımınıza kavuşursunuz umarım mı desem bilemedim
Ben kullanan 100 kişiye sordum belki, kimse kullanışsız demedi
Ben de kare aldım ama Eylül'de kullanacağım için 1. ağızdan birşey söyleyemiyorum şuan
Ya fazla demode bide yasli isi gibi deilmi hepsi bana mi oyle geldi? Daha zarif rengide daha tatli seyler olabilir bence :)
Rica ederiminşallahh olur. walla hangısını beğeniyorsan onu al yada sadece tabak olarak olarak satılanlardan kare günlük kullanmaya alabilirsin yada yuvarlak. Normal zamanda ikisinden biri :
Annem ve erkek arkadaşımda aynısını söylüyor ki ben hep sade sade takılmaktan eleştiri alan insan bu sefer ipin ucunu bi kaçırdım anlatamam en iyisi olsun en farklısı olsun derken bu noktaya gelmişim ama şöyle yorumları okuyup seçimlerime tekrar bakınca hak verdim herkese
inanırmısınız bende sadelikten hiç şaşmazdım ama bu takım olayında ne olduysa gözüm döndü :/ belkide sürekli gördüğüm şeyler beni sıktığı için olsa gerek. Kare takım maknye sığmaz kenrları çabuk kırılır gibi yorumlar aldım o nedenle kullanışsız dedim ama sanırım yeniden baktığım modeller kare olacak bu sefer :)
Bence once sakinles boyle biraz mumkunse ara ver ve sadece son cikan modellere bak cok hos seyler bulacaksin eminim :) ben bernardoya girmistim oylesine neler cikmis varya asik oldum :)) ama cok pahali mesela sende sadece model gormek icin git derim oraya o zaman farki anlarsin
Aslında bir de hemen alcam diye bir acelemde yok nerden baksanız bir sene var. Y. lisans için yurt dışına gideceğim ama ben yokken bazı şeylerin alınmış olmasına karar verdik o yüzden
bazı şeyler aradan çıksın diye ilk bunlardan başladım hata mı yaptım bilmiyorum :) Arkadaşım da bernardodan almıştı bende günlük yemek takımlarını ordan alırım diye düşündüm çünkü Kütahya nın aksine daha günlük ve ağır olmayan takımlar vardı
Benim çeyiz topiğinden gördüysen eğer yemek takımım sadelikten ölecekmodası geçmez sonradan zevkin değişir gözüne çok karışık gelir insanın falan ama neden bu kadar düz renksiz demezdin sade aldığında bence Kareler kullanışlı arkadaşım kullanıyor benim ki tam kare değil dikdörtgen gibi o şekilde bir çok model mevcut çok büyük olmadığı sürece makinada falan sorun yaratmaz sanmıyorum
bunlardan çok çabuuk saıkılailirsiniz klasik sade modllere de baksanız
Artık onlara bakıyorum :)
Bence alma imkanin varsa sadece bernardodan al butn modellerine asik oldum resmen :) bende ilerde ordan almayi dusunuorm insllah :))
o zaman onların da fotosunu istiyoruz :)
Günlük kullnıma kare almayı pek düşünmüyorum açıkçası denildiği gibi deforme olması ve yıkama olayı zorsa misafirden misafire kullnır kare alırım :) günlük için böle sıkıntım olmadı ona daha kolay karar verdim aslında :)
İçinden nasıl geliyorsa öyle yapmutluluklarr gönlünce olsun her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?