Canım öncelikle söylemek istiyorum, evet çok renkliler ama farklı seçeneklerin yoksa ben 6. Takımı ' pembe çiçekleri olan. ' daha çok beğendim
Dogru sizde haklisiniz. Oyuzden 1 6 biraz daha cok hosuma gitti. Peki kare takimlar sizce nasil kullanisli mi ?Guzeller ama hepsi modasi bir kac yilda gecicek cinsten... Diyelim mavi aldin sofranda falan hep o renk ortu pecete vs kullanman gerekicek kirik beyaz ekru ya da beyaz kendinden desenli gibi ya da gumuslu altinli seyler hem daha kullanisli hemde modaai gecmez. Renkli cok istiyosan bence kahvalti takimini falan al pembeli vaa
Dogru sizde haklisiniz. Oyuzden 1 6 biraz daha cok hosuma gitti. Peki kare takimlar sizce nasil kullanisli mi ?
Evli degilim bu arada ama annem karelerin cok kullansli oldugu soyluyor ozellikle sofra dizilimk konusunda orta salataliklari corbaligi vs daha simetrik ve duzgun koyularak yer sagliyor yani dizilimi daha avantajli oluyor:) hazir hersey sifirdan oluyokennson moda modern beyazli falan kare almani onerirm
Insallah hersey istedigin gibi olur
Mutluluklar
Guzeller ama hepsi modasi bir kac yilda gecicek cinsten... Diyelim mavi aldin sofranda falan hep o renk ortu pecete vs kullanman gerekicek kirik beyaz ekru ya da beyaz kendinden desenli gibi ya da gumuslu altinli seyler hem daha kullanisli hemde modaai gecmez. Renkli cok istiyosan bence kahvalti takimini falan al pembeli vaa
Merhaba arkadaslar. Yemek takimi seciyorum ama kararsiz kaldim. Fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim. Bunlar kutahya porselene ait marka olarak daha iyi oldugunu duydum. Sizce nasillar cok mu renkliler ? Birde kare kullanimi zor dedikleri icin yuvarlak baktim hep sizin dusunceleriniz neler ? :) tesekkurler simdiden :) :)
Eki Görüntüle 1194948 Eki Görüntüle 1194949 Eki Görüntüle 1194950 Eki Görüntüle 1194951 Eki Görüntüle 1194952 Eki Görüntüle 1194953 Eki Görüntüle 1194954
Merhaba arkadaslar. Yemek takimi seciyorum ama kararsiz kaldim. Fikirlerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim. Bunlar kutahya porselene ait marka olarak daha iyi oldugunu duydum. Sizce nasillar cok mu renkliler ? Birde kare kullanimi zor dedikleri icin yuvarlak baktim hep sizin dusunceleriniz neler ? :) tesekkurler simdiden :) :)
Eki Görüntüle 1194948 Eki Görüntüle 1194949 Eki Görüntüle 1194950 Eki Görüntüle 1194951 Eki Görüntüle 1194952 Eki Görüntüle 1194953 Eki Görüntüle 1194954
walla canım burda bana göre tek 6. güzel. Kareler neden kullanışlı olmasın bence kulanışlıdırlar. ben 10 aylık evlıyım yemek takımımı falan kayınpederim gitmiş almış bir şey diyemedim sevdiğimden. yuvarlak benimki kırılsalar eskisin hemen gidip kare alıcamschafer markası silindi üzerindeki yaldızlar fazla kullandığımı düşünmüyorum. Kütahyadan şaşma ama kare al bence
Katılıyorum :81: Düz beyaz yada krem olmasa da soft renklerde desenleri olan çok şık takımlar var, onlara da bakmanı öneririm
Ben Kütahya'dan alsam kesinlikle sadece altın yaldız şeritli bir takım var onu alırdım çok sade ve güzel
Hepsi cok renkli ilerde bu renklerden sikilirsan ne olacak? Eger secenegin varsa ben baska yerlerede bak derim. Ben bernardodan aldim sade ve zarif cok sik modeller var , istersen oraya bir bak. Ama eger bunlardan biri olmasi gerekiyorsa ben 1 ve 6 diyorum:)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?