kararsızım, lütfen yardım :)

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
erkek arkadaşımla 5 yıllık birlikteliğimiz var ikimizde 30 yaşındayz. Ve evlenmek için hiçbir engelimiz yok, onun evlilik korkusu hariç :) Ailesiyle tanıştım tabiki ve beni seviyorlar. Bu 5 yıl boyunca çok ayrılıklar yaşadık fakat hiçbir zaman kopmadık. Kendisi evlenmeyi düşünmediğini söylüyordu, ben bu yüzden ayrıldığımda da beni tamamen bırakmıyor, barışmak için arıyor konuşmak istiyor , seviyorum diyor, her istediğimi yapıyor fln . Son 6 aydır birlikte değiliz kavga ettik fakat arada konuşuyoruz küs değiliz yinede ama hergün konuşmuyoruz belirsiz bir durum. En son 2 hafta önce bana bir konu hakkında konuşurken, ilk defa kendiliğinden en geç bu yaz evleneceğini söyledi fakat özellikle seninle diye belirtmedi. Ama hayatında biri olduğunu düşünmüyorum. Küçük bir yerde yaşıyoruz ve bütün arkadaşları herkes beni biliyor, yeni tanıştırdığı kişilere de kız arkadaşım die tanıştırıyor. Bu durumda ne yapmalıyım? En azından bu şekilde yaza kadar bekleyiim mi bir hareket olacak mı die yoksa umudu keseyim mi? :))

Yaza kadar dediği muğlak bir tarih.
Yaza kadar askerlik gibi spesifik bir durum yoksa,büyük ihtimalle başından savmak için söylemiştir.
İki tarafın hayalleri,beklentileri farklı olunca sevgi bir yere kadar yetiyor.
Eğer gerçekten evlenmeyi düşünmüyorsa seni oylaması bencillik olur.
Belki resti çekmenin zamanı gelmiştir.

Yaşlarınız 30 olduğu için düşüncem bu şekilde.
25 filan deseydin hazır değildir sıkıştırma diyebilirdim:)

haklısın canım ama normalde zaten kendisi evlilik konusu açan biri değil . O aramızda geçen konuşma da evlilikle ilgili değilde zaten, ben de sormuyorum artık hiç açıkçası bir şey demiyorum bu konu ile ilgili. Kendiliğinden söylemesine şaşırdım. Ama tabiki büyük ihtimalle öylesine söylemiştir, ciddi değildir herhalde

Bence açık açık ve net bi şekilde konuşmalısınız sonucta 5 yıllık bir birliktelik ve 6 aydır ayrı gibi olsanızda net bişekilde konuşmalısınız. Ben sizin yerinizde olsam ne olucaksa olsun,evlenmeyeceksekte artık konusmayalım vs. derdim.

Yaza kadar sık dişini demeye getiriyor..

Başka kız olduğunu düşünmüyorum..

Erkek arkadaşınız sizinle başta konuşmuş evlenmek istemediğini neden ömrünüzü evlilik düşünmeyen birisi için heba ettiniz 5 yıl az bir süre değil dile kolay tam 5 yıl sizi oyalamış,eger siz bu adamla ilişkinize devam etmek isterseniz bir 5 yıl daha beklersiniz.:3::3:

Ben diyorumki, böyle bir sey söylemişken zaten 5 yıl beklemişim nisana kadar fln 5 ay daha beklesem mi diyorum. bir de mesela ilgili, geçen hafta tahlil yaptyırdım çok kansız çıktım, hemen doktora gidelim fln diyo. ilaçlarını içiyo musun fln diye soruyo arada. Ne düşünüyo ne istiyo anlamıyorum, aptal oldum artık :))

Back
X