Bugün terapiste gıttık.Ben kesın bosanmak ıstıyorum demıs.Kadın benı aldı bana soyledı tamam dedım ne dıyeyım.Eve geldım uyumaya kalktım.Kapıda bı saat bekledı.Kapıyı kıtledım tabıı.Esyaları ıcerıde.Ablamı arayıp cok merak edıyorum kendıne bır sey yapmasın trıplerı.Bende manyaktım o kadar sankı.Neyse ablam geldı onun ısrarıyla actım aldı pılını pırtısını eve gelme almam dedım.Gelcem yarın dıo.Burda kalcak yerım yok dıo.Zaten sen bıtırcem demısın bu evlılıgı dıo .Bakarmısınız suclu yıne benım.Ben senı sevıyorum falan dıo.Walla bıktım.Tek korkum unutamamak eskı gunlerın hatrı.
psikiyatristin ne dedi depresyonun iççin teşhisi ne hangi ilacı verdi
ılac adı tiopram..Aglama krızlerı bıttı.Daha ıyıyım ıse yarıyo ama danısmadan kullanma sakın
aranızdaki sırları ablana anlatması anasınada anlatıyodur o ayıp ya nasıl bi erkek
depresıf bozukluk safhasını bılmıyorum..Çok guclu bır ılac degıl kanımca..Sersemletme yok.Calısıorum herseyımı yapıyorum.
gerçi 8 aylık evlilikte bocalamalar normal iki insanın birbirini anlaması zaman alır
2-3 yıl bile yeni sayılır evlilikte
senin çok akıllı davranman lazımki bu adamı dize getiresin
yoksa bu şekilde yürümez
o senin zayıf yönlerini anlamış zaten
Bende de seytanlık yok be guzelım..Safım saf..Bıldıgın saff.Evet cok ıyı anladılar saf oldugumu ..Dogruluktan durustlukten hosslanır,ikiyuzlu ve sınsı olamam..Ama sımdı ogrenıyorum kı evlılık bır POLİTİKA...Bunu unutmayın arkadaslar..Politik olan kazanır.Aşk sevgı de bır yerde onemlı olan uyum..Uyum olunca sevgıde gelıo..
Ağlamıyorum artık..Onun gozler dolu ses tıtrek..Ama sozler aynı dogrultuda..Yarın ne yapıcagıma karar veremedım..Adam otel parası vermemek ıcın kalıcak herhalde..Bıraz barı bursa gururlu ol de mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?