Kararsızım, sizce ne yapmalıyım?

aleysa

hoşgeldin dünyam :-)
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
1.596
1.470
248
Merhaba bayanlar
Haftada bir gün işyerinde akşamları yabancı dil kursumuz var, saat 19:00 dan 21:00 e kadar hatta bazen 21:30 olduğu da oluyor eve gelene kadar saat 22:00 oluyor. hamile olduğum için bu derse kalmak istemiyorum. çünkü; öğlen 12 de yediğimiz yemekle bir kere akşam 19:00 a kadar yemek yok hep atıştırma ile geçiştiriyorum. kurs olduğu akşamlar yemek verilmiyor 1-2 simit poğaça veriyor şirket eee malum hamileyiz ve beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyor, akşam yemeğini simitle geçiştirmem doğru değil. ayrıca şuan hamileliğin çok başındayım ve ilk 3 ay dikkat etmemiz bol bol dinlenmemiz lazım. bir taraftan işyerinde göze batmak istemiyorum, bir taraftan da evime gidip meyvemi yeyip sütümü içip bacaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum. Çok mu kendimi düşünüyorum, ne yapacağımı şaşırdım sizce doğru olan nedir ne yapmalıyım?

hayırlı olsun öncelikle,bana pekte sıkıntı yapılmayacak bi konu gibi geldi,cevabı belli zaten eğer zorunluluk yoksa evime gider dinlenmeme bakarım,simit poğaça tarzı şeylerle geçiştirmek doğru gelmiyor bana hiç bi faydası yok çünkü,yada 1 2 ay daha idare eder düzeninizi oturtturursunuz

Canim yaa sen kendini degil ki bebegini dusunuyorsun. zorunlulugun yoksa derslere kalma bence. Ayrica cantanda meyve bulundur sut bulundur yaninda taşıyabilirsin bunları. Son olarakta tabiki yemene her donem dikkat etmelisin ama bebek suan senin kanindan besleniyor. 3 aydan sonra senin yedigin vitaminleri aliyor. Suan tabiki vitaminsiz kal demiyorm ama cokta stres yapma

Canim bana doktorum ilk uc ay kendin icin yersin demisti. Bebegin senin kanindan her turlu beslenir. Seni zorlamayacak mideni bulandirmayacak seyler yesen yeterli. Tabiiki vitaminli beslen, az az ve sık ye ama bebegine bisey olacagindan korkma bu donemde. Beslenmenle onun bi ilgisi yok su an. Bence korkma yani canin istiyorsa git bu kadar endiseli olmamaliyiz bence :)

Canım ben işe giderken yanında mandalina elma muz koyuyorum küçük kutu sütlerden koyuyorum bide fındık fıstık koyuyorum karışık çerez. Sabah işe giderken yiyorum 9da sonra 4 e kadar elma yiyorum sonra yemek söylüyorum onu yiyorum akşam 10 a kadarda muz mandalina fındık fıstık.. Sende yanında götür.. Ayrıca ben ilk 3 ay gebe olduğumu geç öğrendiğim için nerdeyse hiç bişe yemiyordum kahvaltı dahi etmiyordum tek akşam yemeği iş dolayısıyla. Doktorum sen 3 günde yemek yemesen bebek seni sömürür aç kalmaz ama sen halsiz düşersin dedi bebek alacağı herşeyi mutlaka alıyor sen kendin için ye . Ve inan evde oturmak o kadar da güzel değil ben 2 hafta gitmedim neredeyse kafayı yicektim sıkıntıdan hergün ağladım hiç zaman geçmiyor inan ilk günler oh diyosun sonra sıkmaya başlıyo bunaltıyo yani işten ayrılmanı tavsiye etmiyorum daha çoook haftalar var önünde çalışabildiğin kadar çalış bende snein gibi düşünüyordum ama evde zaman hiç geçmiyorrr

yok canım işten ayrılmayı düşünmüyorum öyle bir konu yok. konu şu ki normalde sabah 9-akşam 7 çalışıyorum. bir akşam saat 7 den sonra yabancı dil kursu oluyor ve 21:00 hatta 21:30 a kadar sürüyor. evimde uzak eve gidene kadar saat 22:00 oluyor. eee iş yerinde yoruluyoruz zaten günde 10saat, evde de sorumluluklarımız var akşam 10da eve gelip bulaşık yıka ortalık topla derken hiç dinlenemiyorum. beslenme konusunda da yanımda ne götürürsem götüreyim sabah 7 de kahvaltı yapıp,akşam 10a kadar tutması içinde pazar arabası ile gelmem lazım herhalde işe :)

Bende aynı durumdayım canım sabah 9 bucuk akşam 10 a kadar işteyim malesef sen yine sadece kurs olduğu zamanlar öylesin ben hep beslenme konusunu o kadar kafana takma

Bende aynı durumdayım canım sabah 9 bucuk akşam 10 a kadar işteyim malesef sen yine sadece kurs olduğu zamanlar öylesin ben hep beslenme konusunu o kadar kafana takma
nasıl sürekli günde 12 saat çalışıyorsun, yorulmuyor musun nasıl dinleniyorsun akşamları, evin işlerine nasıl yetişiyorsun

nasıl sürekli günde 12 saat çalışıyorsun, yorulmuyor musun nasıl dinleniyorsun akşamları, evin işlerine nasıl yetişiyorsun
Masa başı canım bilgisayar başındayım avm içi olduğu için geç saatte kapanıyo evin işlerinide yapıyorum eşimle beraber çalışıyoruz kendi işimiz o yüzden sorun olmuyor ev işleride yapıyorum yetebildiğim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…