- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Kendi kendime yedi ayda bu puanı aldıysam acaba olmayacak mı. Evet her alanda gerekli ama 7 ayda bu puanı almam bana düşündürttüdevam devam,
sadece sinav icin degil, Ingilizce her alanda onunuzu acacaktir, az kalmis hem, umutsuzluk yok.
7 ay uzun bir süre ala ala 45 mi aldım dyorumVazgeçme devam et mutlaka istediğini alacaksın
7 ayda çok az ilerlemişim dedim kendime boşuna mı çabalıyorum düşüncesi oluştuSakın vazgeçmeyin. Daha verimli ve daha programlı bir şekilde çalışırsanız beklediğinizden daha yüksek bile alırsınız. Pes etmek yoookk
7 ayda temelini oluşturdunuz şimdi ise ilerletme zamanı7 ayda çok az ilerlemişim dedim kendime boşuna mı çabalıyorum düşüncesi oluştu
Hayatım sunavlarla geçti, ilk defa bu sunavda heyecanlandığımı farkettim. Herşey birbirine girdi. Diğer sunavlarda da heyecan yaşar mıyım korkusu oluştu.Vazgecmeyin devam edin.. bu ulkede cok az insanin isi ilk seferde tikir tikir yuruyor. Mucadeleye devam edin.. ama sinavda neden heyecanlandiniz bunu da cozun. Terapi mi olur ilac mi olur..
Kendi kendime yedi ayda bu puanı aldıysam acaba olmayacak mı. Evet her alanda gerekli ama 7 ayda bu puanı almam bana düşündürttü
Yok yok bırakmayın. Bayağı yaklaşmışsınız zaten. Çok temeliniz yoksa iyi bir ilerleme sağlamışsınız. Biraz daha çalışırsanız olacak inşallah7 ayda çok az ilerlemişim dedim kendime boşuna mı çabalıyorum düşüncesi oluştu
Bilmiyor sayılırım. Sanırım bna biraz ağır geldi sınav İngilizcesiama tek bir sinav sizin seviyenizi belirleyemez ki,
belki sansiniz yaver gitmedi bu sinavda.
bir de 7 ay once hic ingilizce bilmiyordu iseniz kendinize koydugunuz hedef cok yuksek olabilir.
Aynı şeyi iki yıldır düzenli çalıştığım ve özel ders aldığım başka bir dilin sınavında yaşadım. 70 alsam geçecektim sırf heyecan ve panikten 64 puanla kaldım ve bu 1 yıl kaybetmeme mal oldu. Ne yapayım, o dile küsüp gitsem yine ben kaybedeceğim. Ne kadar üzücü olduğunu biliyorum ama dil birikimli ilerleyen bişey. İngilizceden 45 alan az daha gayretle 55'i de alır. Asıl zor eşiği aşmışsınız. Vazgeçmeyin derim.7 aydır İngilizceye çalıştım ama sınavdan 45 almışım bana lazım olan puan 55 kendimi bu 7 ayda yiyip bitirdim. Sosyal hayatım durma noktasındaydı. 45 almam bana sürpriz olamdı sunavda heyecanlandım. 55 için zorlamaya devam mi etmeli yada bunu ben yapamayacağım deyip başka bir yol mu çizmeli. Geceleri uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
Temelim yoktu. Sıfırdan direkt yds ingilizcesiyle başladım o da ağır geldi. Yöntemimde bir sıkıntı var sanırımYok yok bırakmayın. Bayağı yaklaşmışsınız zaten. Çok temeliniz yoksa iyi bir ilerleme sağlamışsınız. Biraz daha çalışırsanız olacak inşallah
Bilmiyor sayılırım. Sanırım bna biraz ağır geldi sınav İngilizcesi
Aynı şeyi iki yıldır düzenli çalıştığım ve özel ders aldığım başka bir dilin sınavında yaşadım. 70 alsam geçecektim sırf heyecan ve panikten 64 puanla kaldım ve bu 1 yıl kaybetmeme mal oldu. Ne yapayım, o dile küsüp gitsem yine ben kaybedeceğim. Ne kadar üzücü olduğunu biliyorum ama dil birikimli ilerleyen bişey. İngilizceden 45 alan az daha gayretle 55'i de alır. Asıl zor eşiği aşmışsınız. Vazgeçmeyin derim.
Siz böyle deyince 7 ayda pes etmeyi düşündüğüm için güldüm kendime. 2 yıl pes etmemek çok güzel bir azim bence. Bende özel dersle mi ilerlesem diyorum. Özel ders daha iyi mi oluyor sizceAynı şeyi iki yıldır düzenli çalıştığım ve özel ders aldığım başka bir dilin sınavında yaşadım. 70 alsam geçecektim sırf heyecan ve panikten 64 puanla kaldım ve bu 1 yıl kaybetmeme mal oldu. Ne yapayım, o dile küsüp gitsem yine ben kaybedeceğim. Ne kadar üzücü olduğunu biliyorum ama dil birikimli ilerleyen bişey. İngilizceden 45 alan az daha gayretle 55'i de alır. Asıl zor eşiği aşmışsınız. Vazgeçmeyin derim.
Evet 7 ay önceye kadar my name is aşamasındaydımay o zaman hic uzulmeyin.
ben on kez tekrar edip bir kelimeyi ogreniyorsam bir baskasi 5 tekrarda ogrenebilir.
siz kendi kendinizle kiyaslama yapacaksiniz, 7 ay once hic bilmezken bugun 45 aliyorsaniz, bu bir basaridir.
Ailem olmuyorsa da bırak dedi bende ondan çok düşündüm. Hemen başarı bekliyorlarÇok yaklaşmışsınız. Devam edip başarabilirsiniz. Vazgeçilecek bi puan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?