Kararsızım, vazgeçsem onca emeğe yazık mı ?

tabularasaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
975
721
33
34
7 aydır İngilizceye çalıştım ama sınavdan 45 almışım bana lazım olan puan 55 kendimi bu 7 ayda yiyip bitirdim. Sosyal hayatım durma noktasındaydı. 45 almam bana sürpriz olamdı sunavda heyecanlandım. 55 için zorlamaya devam mi etmeli yada bunu ben yapamayacağım deyip başka bir yol mu çizmeli. Geceleri uyuyamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum

devam devam,

sadece sinav icin degil, Ingilizce her alanda onunuzu acacaktir, az kalmis hem, umutsuzluk yok.
Kendi kendime yedi ayda bu puanı aldıysam acaba olmayacak mı. Evet her alanda gerekli ama 7 ayda bu puanı almam bana düşündürttü

Vazgecmeyin devam edin.. bu ulkede cok az insanin isi ilk seferde tikir tikir yuruyor. Mucadeleye devam edin.. ama sinavda neden heyecanlandiniz bunu da cozun. Terapi mi olur ilac mi olur..
Hayatım sunavlarla geçti, ilk defa bu sunavda heyecanlandığımı farkettim. Herşey birbirine girdi. Diğer sunavlarda da heyecan yaşar mıyım korkusu oluştu.

Kendi kendime yedi ayda bu puanı aldıysam acaba olmayacak mı. Evet her alanda gerekli ama 7 ayda bu puanı almam bana düşündürttü

ama tek bir sinav sizin seviyenizi belirleyemez ki,
belki sansiniz yaver gitmedi bu sinavda.

bir de 7 ay once hic ingilizce bilmiyordu iseniz kendinize koydugunuz hedef cok yuksek olabilir.

Çok yaklaşmışsınız. Devam edip başarabilirsiniz. Vazgeçilecek bi puan değil.

ama tek bir sinav sizin seviyenizi belirleyemez ki,
belki sansiniz yaver gitmedi bu sinavda.

bir de 7 ay once hic ingilizce bilmiyordu iseniz kendinize koydugunuz hedef cok yuksek olabilir.
Bilmiyor sayılırım. Sanırım bna biraz ağır geldi sınav İngilizcesi

Aynı şeyi iki yıldır düzenli çalıştığım ve özel ders aldığım başka bir dilin sınavında yaşadım. 70 alsam geçecektim sırf heyecan ve panikten 64 puanla kaldım ve bu 1 yıl kaybetmeme mal oldu. Ne yapayım, o dile küsüp gitsem yine ben kaybedeceğim. Ne kadar üzücü olduğunu biliyorum ama dil birikimli ilerleyen bişey. İngilizceden 45 alan az daha gayretle 55'i de alır. Asıl zor eşiği aşmışsınız. Vazgeçmeyin derim.

Bilmiyor sayılırım. Sanırım bna biraz ağır geldi sınav İngilizcesi

ay o zaman hic uzulmeyin.

ben on kez tekrar edip bir kelimeyi ogreniyorsam bir baskasi 5 tekrarda ogrenebilir.

siz kendi kendinizle kiyaslama yapacaksiniz, 7 ay once hic bilmezken bugun 45 aliyorsaniz, bu bir basaridir.

Siz böyle deyince 7 ayda pes etmeyi düşündüğüm için güldüm kendime. 2 yıl pes etmemek çok güzel bir azim bence. Bende özel dersle mi ilerlesem diyorum. Özel ders daha iyi mi oluyor sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…