Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
müdürlük falan mı acabaYorumları okuyunca ben bile gaza geldim
Okuyun elbette, başarılar
Birisi de yaş 30 olacak, öğretmenlik de ilerleyin demiş. Öğretmenlik de nasıl ilerleniyor merak ettim.
Aynen Ben de girdim daha girmem hayatimda ilk kez öyle soru gördümGirin tabii ama sınav soruları cok degismis bende saglıkcıyım tıp istiyodum bi gireyim dedim bir daha da girmem![]()
kesinlikle öyle.. Ben hemsirelikle ftr arasında kalmıstım en iyisi bi sınava gireyim belki özelde tıp gelir dedim. Düsünün hicbi yer gelmedi iyi ki zamanında yerlesmisimAynen Ben de girdim daha girmem hayatimda ilk kez öyle soru gördüm![]()
Valla canim ben hemsireyim. Belki tıp falan gelir diye girdim. Sorulara tip olfum. Mat da ful ceken benn ilk jez say puanim hesaplanmadi. 0 yaziyorkesinlikle öyle.. Ben hemsirelikle ftr arasında kalmıstım en iyisi bi sınava gireyim belki özelde tıp gelir dedim. Düsünün hicbi yer gelmedi iyi ki zamanında yerlesmisim![]()
öyle matematikte en düsük netimi yapmısımdır.Soru tarzı cok degismis alese benzetiyolar hic girmedim bilmiyorumda..Valla canim ben hemsireyim. Belki tıp falan gelir diye girdim. Sorulara tip olfum. Mat da ful ceken benn ilk jez say puanim hesaplanmadi. 0 yaziyormeger sistem değişmiş. Sözel ağırlıklı çözdüysen say degil sözel puan hesaplamıyormuş. Enteresan
![]()
Kızlar merhaba
Ben öğretmenim bu sene sınava girip bi denemek istiyorum tıp okumak ıstıyorum ama tıpta 5-6 sene ve daha fazla gec kalmıs sayılırmıyım.Okumanın yaşı yoktur tabi ama cok kararsızım![]()
Aynı şeyi düşündüm yorumları görünceYorumları okuyunca ben bile gaza geldim
Okuyun elbette, başarılar
Birisi de yaş 30 olacak, öğretmenlik de ilerleyin demiş. Öğretmenlik de nasıl ilerleniyor merak ettim.