- 23 Mart 2019
- 12
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Asdbdjl100
-
Bnce sizin güven probleminiz var bunun nedenini siz daha iyi bilirsiniz... Ama eşinizden annesini ablasını arayıp aramadgni söylemesini de beklemeyin bnce bu kadar da sıkmayin.onemsz şeyler bunlar söylemese bile sorgulanacak bir konu degil diye düşünüyorum... diğer konu da planınız olduğu halde ailesine önemli bir planmz yok demesine takılmakta haklisnz ama erkekler annesini falan kırmak istemiyorlar.benim eşim de öyle o konuda.ben eşimle baş başa gezmek isterim snra annesi pat diye dahil olur bizimki de gelme diyemez.. diyemiyolar niyeseYeni evliyim sevgililik dönemim uzundu evet tanıyamadımı diceksiniz belkide ama oldu artık..ben eşimi çok seviyorum ama eşim beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum her dakka onunla olmak istiyorum hep ben olayım hep o olsun.. bugün 10 günlüğüne görev için başka şehirde geceleri arayabiliyor ve beni aradı yarım saat konstuk seni arıyorum hep diyor ondan sonra annesile kardesi aradı onlarla konsmus hep hiç birini anlatmadı bana onlardan duydum .. sordum nye seni arıyorum konsmadım falan diyorsun diye fark etmemisim gelince bakarsın tarihi yaz kaç dakka konsmsum yani ailen ara tabi ama neden bana olan seyleri olmams gibi anlatıyor sürekli aynı konu aklıma bile gelmiyor diyor bende hep yalan sölüyorsun beni sevmiyorsun diye kavga ediyorum güvenmyrn o yüzden hep kısıtlıyorum ne yapcam artk eşim beni benim kadar sevmiyor ailesinin yakınında yaşıyorum uzaktan koptum geldim hep ailesinn dedği hiç fikirlerimi sormadn konusuyrm onla büyüklere tamm diceksn olmaz konsrz biz çözerz diyor ama ailesinn yannda ben olmaz anne gidemeyz plan yaptık diyorum yoo o kadar önemli degil planım yaparz diyor .. bilmyrm eşim yalancmı güvenemyorum
Eşinizin annesiyle ya da ablasyla konusup konusmadgni sorgulamanz doğru değil bence diyorum. Eşinizin bunu size söylemesi de gerekmiyor bnce.. bu konuya takılıp kendinizi uzmeyin. .anlamadım
Ailesine planımız önemli değil gideriz diyomus yani konuda haklisnz ama erkekleranlamadım
Benim eşim de soylemez kimle konstgnu bnde sormam o konuya takilmayn bnce... Ama kaynananizn dedgne de gıcık oldum ne demek oğlum yapmaz kendine ne? bu erkekler anasının pohpohlamasndan hep bu haldeler. . Siz eşinizle uzun süre sevgili kalmsszn çiçek almiyo muydu daha önce.. nasl alistrrsan öyle gdyo.ben çiçek bekledgmi imayla da olsa souleye söyleye zorla alstrdm mesela..her doğum gününde eşime farklı sürprizler yaptm.. normalde eşimin sürpriz anlayışı yoktu ama baktı ben yapıyorum o da yapmaya başladı.. hemen pes etmeyin bnce çokta şikayetçi olmayn eşinizden alıştirin ona.siz sürprizler yapın ki o da yapması gerektiğini bilsinHiç bişeyde annesine diyemiyor her hafta sonu sabah 10 da arıyor her akşam işten gelince illa görcez eşimde görelim diyor sonra annesi bişey deyince tamm direk herseyde ben müdahele etmek istemyrm onuda geçtim ben uzaktan geldim ona güzelce diyorum biraz ailen degl ben ilgi istiyorum diye bnu bahane edemessn diyor benim burda kimsem yok en azından tamm yapamıyorsan hediye al çiçek al 2 güzel söz söle benim için bişiler yap diyorum annesi oglum yapmaz banada yapmadı babasıda böle bekleme der ya sevmiypr gibi düşünüyorum artık yeni evliym bilmyrm annesi kızyr telefonu yüzüne kapıyor bişi yokms gibi konsyr annesinle beni öle hiç sevmicekmiş gibi hissedyrm .. bide ailesnle konussn sıkıntı degl ama herseyi sölemyr yalan sölemyr tamm ama bişeyler sorunca sölememek te yalan hep böle konusmus normal bişi bi olay olms kardesi arayp dedi bana sölemedn dedm aklıma bile gelmedi ne demek bu çok yıprandım ne yapcam bilmiyrm yeni evliym
uzun uğraşlar sonucu anladığım kadarıyla eşi uzaktaymış ama her akşam arıyormuş telefonla.konu sahibi de diyor ki annesiyle kardeşini de aramış onu aradığı gibi , bana nasıl onları da aradığını söylemez beni sevmiyorKonuyu okudum ama bir halt anlamadım çok mu zor düzgün yazmak??
uzun uğraşlar sonucu anladığım kadarıyla eşi uzaktaymış ama her akşam arıyormuş telefonla.konu sahibi de diyor ki annesiyle kardeşini de aramış onu aradığı gibi , bana nasıl onları da aradığını söylemez beni sevmiyor
4 yere açıklama yapmış ama Yok arkadaş .. meğer kimse anlamamışuzun uğraşlar sonucu anladığım kadarıyla eşi uzaktaymış ama her akşam arıyormuş telefonla.konu sahibi de diyor ki annesiyle kardeşini de aramış onu aradığı gibi , bana nasıl onları da aradığını söylemez beni sevmiyor
Zmnla gcr tkmyain...hyt bu iste..Aramasında değilimki tam olarak aktaramadım onu ben yani konusurken konusu açıldı annemi bi aradm bide hep seni aryrm dedi ee kardesn konsmyrm her zaman dedi daha benden önce arams onları ya bunun gibi bir sürü seyiyle karsılasıyorm aklma gelmems öle dedgmş hatrlamyorun hep bana bişeyleri farklı aktarıyor sırf bu yüzden güvenemyrm sorunuda çözemyrz ne yapacgmı bilmyrm
hanımefendi harf başına para ödemiyorsunuz tam yazabilirsiniz kelimeleri.yazdıklarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor, zaten cümleleriniz karışık , noktalama işareti kullanmıyorsunuz bir de harfleri eksik yazıyorsunuz kriptolog gibi anlamaya çalışıyoruz.burda niye güven sorunu yaşadığınıza dair herhangi bir şey hala anlamadım.her gün değil iki günde bir arıyordur her zaman aramıyorum diyordur.ki kardeşiyle annesi yani isterse 100 kere arar bunun neyini problem ediyorsunuz? neyi farklı aktarıyor?Aramasında değilimki tam olarak aktaramadım onu ben yani konusurken konusu açıldı annemi bi aradm bide hep seni aryrm dedi ee kardesn konsmyrm her zaman dedi daha benden önce arams onları ya bunun gibi bir sürü seyiyle karsılasıyorm aklma gelmems öle dedgmş hatrlamyorun hep bana bişeyleri farklı aktarıyor sırf bu yüzden güvenemyrm sorunuda çözemyrz ne yapacgmı bilmyrm
Aramasında değilimki tam olarak aktaramadım onu ben yani konusurken konusu açıldı annemi bi aradm bide hep seni aryrm dedi ee kardesn konsmyrm her zaman dedi daha benden önce arams onları ya bunun gibi bir sürü seyiyle karsılasıyorm aklma gelmems öle dedgmş hatrlamyorun hep bana bişeyleri farklı aktarıyor sırf bu yüzden güvenemyrm sorunuda çözemyrz ne yapacgmı bilmyrm
ağzımda çay bardağı vardı Allah seni ne etmesinŞmd şylki annsni armayckmı sze n yhu...
Annsnk armasıdjd szik svmedkpks anlöında glmezjlsmdk...
Ağzında çaybardağı mi vardi sizin evde çayı bardakla birlikte..nassi ya..??ağzımda çay bardağı vardı Allah seni ne etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?