- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Asdbdjl100
-
ağzımda çay bardağı vardı Allah seni ne etmesin
Çok fazla sıkıyorsun her konuda sana hesap vermesini bekliyorsun.Sorun güvensizlik evet sürekli bişey saklar gibi.. yani daha dogrusu her zaman böyle bişeyleri farklı aktarıyor sürekli soruncada kızıyor.. yapmadım diyor yapmış mesela örnek veriyorum soruyorum ya öle demedim ben sana ölemi dedim hatırlamıyorum aklıma gelmemiştir o an kafam dolu takcak bişey arıyorsun diyor.. ama ben böle oldukça güvenmiyorum sürekli
kimse kimseyi her dakika özlemez, sağlıklı değil o.siz kendinize bir hobi , iş falan bulun böyle hayat geçmez.evlenince adamla aranızda göbek bağı belirsin istiyordunuz herhalde.Onuda geçtim ilgisiz belki ondandan beni çok yoruyor.. böle güvenmiyorum.. yani ne bilim bana ulaşamasa ulaşmak için çabalarmı ne yapar bilmiyorum ki sanmıyorum.. her dakka özlüyormu onuda sanmıyorum ben özlesem sürekli fırsat yaratır uykumdan fedakarlık eder ararm benmi fazla seviyorum bilmiyorum.. yada herkes eşim gibide benmi çok ilgi bekliyorum
Çünkü hakikaten hatırlamasını gerektirecek kadar önemli bir konu değil bence. Gün içinde aramistir konuşup kapatmıştır aklından bile gitmiştir..siz bence herşeyi takiyorsunuz. Evlilige tam olarak alışamadiginizdan olabilr... ailenizi bırakıp gelmenizi de sorun ediyorsunuz .. eşiniz haklı herkes bırakıp geliyor bunu sürekli esinize dile getirerek ekstra bsey yapmasını beklemeyin bnce.. sürprizler beklemeniz ,güzel söz beklemeniz tabiki de doğal bsey ama her erkeğin yapısı farklı kimisi yapar kimisi yapmaz, kimisi üşenir.....Sorun güvensizlik evet sürekli bişey saklar gibi.. yani daha dogrusu her zaman böyle bişeyleri farklı aktarıyor sürekli soruncada kızıyor.. yapmadım diyor yapmış mesela örnek veriyorum soruyorum ya öle demedim ben sana ölemi dedim hatırlamıyorum aklıma gelmemiştir o an kafam dolu takcak bişey arıyorsun diyor.. ama ben böle oldukça güvenmiyorum sürekli
abartiyorsunuzYeni evliyim sevgililik dönemim uzundu evet tanıyamadımı diceksiniz belkide ama oldu artık..ben eşimi çok seviyorum ama eşim beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum her dakka onunla olmak istiyorum hep ben olayım hep o olsun.. bugün 10 günlüğüne görev için başka şehirde geceleri arayabiliyor ve beni aradı yarım saat konstuk seni arıyorum hep diyor ondan sonra annesile kardesi aradı onlarla konsmus hep hiç birini anlatmadı bana onlardan duydum .. sordum nye seni arıyorum konsmadım falan diyorsun diye fark etmemisim gelince bakarsın tarihi yaz kaç dakka konsmsum yani ailen ara tabi ama neden bana olan seyleri olmams gibi anlatıyor sürekli aynı konu aklıma bile gelmiyor diyor bende hep yalan sölüyorsun beni sevmiyorsun diye kavga ediyorum güvenmyrn o yüzden hep kısıtlıyorum ne yapcam artk eşim beni benim kadar sevmiyor ailesinin yakınında yaşıyorum uzaktan koptum geldim hep ailesinn dedği hiç fikirlerimi sormadn konusuyrm onla büyüklere tamm diceksn olmaz konsrz biz çözerz diyor ama ailesinn yannda ben olmaz anne gidemeyz plan yaptık diyorum yoo o kadar önemli degil planım yaparz diyor .. bilmyrm eşim yalancmı güvenemyorum
Canım biraz rahat ol evlenince öyle 7/24 konuşmuyorsn ki , yani sevgililik gibi olmuyor öyle sürekli arayayım konusaym olmuyor yani.. sen üstüne gittikçe kovaladkca o kaciyodur.biraz kovalama ki o kaçmasın.. bak evlenmissnz yeni evlisiniz üstelik sevmese evlenmezdi zaten .Onuda geçtim ilgisiz belki ondandan beni çok yoruyor.. böle güvenmiyorum.. yani ne bilim bana ulaşamasa ulaşmak için çabalarmı ne yapar bilmiyorum ki sanmıyorum.. her dakka özlüyormu onuda sanmıyorum ben özlesem sürekli fırsat yaratır uykumdan fedakarlık eder ararm benmi fazla seviyorum bilmiyorum.. yada herkes eşim gibide benmi çok ilgi bekliyorum
Ya sorunu anlatamadım.. sadece bu değil konu işte araması değil..arasın konussun.. ama konusurken ben yapmadım demesin bi konu geçti aramadım dedği için dedm ben ona aramasında değilim bana her zaman bnu yapıyor yaptıgı seyleri yapmadım gibi aktarıyor konu arasında hatırlamıyorum ölemi dedim diyor
Şimdi şöyleki, annesini aramayacakmı size ne yahu .. annesini araması sizi sevmediği anlamına gelmezki ... böyle yazdın dimi buraya ..haha Allah’ım bunu bile anlıyoruz yani , ama konu yokŞmd şylki annsni armayckmı sze n yhu...
Annsnk armasıdjd szik svmedkpks anlöında glmezjlsmdk...
Aynen böyle yazdım. Konu sahibi eşini fazla kısıtlıyor herhalde anneni ablanı aradın beni aramadın, ablanla 5 dakika benle 3 dakika konuştun gibi... Eşi de arasa da söylemiyormuş galiba. Tahminen bunu anladım.Şimdi şöyleki, annesini aramayacakmı size ne yahu .. annesini araması sizi sevmediği anlamına gelmezki ... böyle yazdın dimi buraya ..haha Allah’ım bunu bile anlıyoruz yani , ama konu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?