- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi Asdbdjl100
-
Anladığım kadarıyla annesini aramasına bişey demiyor konu sahibi.. bugün bir seni aradım başka kimseyle konuşmadım diyomus..snra bir öğreniyor ki kocası annesiyle ablasyla konuşmuşŞimdi şöyleki, annesini aramayacakmı size ne yahu .. annesini araması sizi sevmediği anlamına gelmezki ... böyle yazdın dimi buraya ..haha Allah’ım bunu bile anlıyoruz yani , ama konu yok
Anladım şu an yorumları birleştirince:) , anlamadıkça hırs yaptım sanırım bide ... 4 yere açıklama yapmışta şuncağcık şeyimi anlatmak istemişAnladığım kadarıyla annesini aramasına bişey demiyor konu sahibi.. bugün bir seni aradım başka kimseyle konuşmadım diyomus..snra bir öğreniyor ki kocası annesiyle ablasyla konuşmuş
Aynen sorun biraz daha o aslında yaptığı birşeyi öyle dediğimi hatırlamıyorum sana öle demedim gibi konusunca ben afallıyorum öyle konustuk yani eminin ne bilim aklıma bile gelmiyor diyor.. evet ona göre önemsiz birsey olabilir ama hayatta yaşadığın herseyi genel olarak hatırlarsın aradan uzun zaman geçmediyse ve bana böyle söylenince güvenmiyorum.. sürekli aynı benzer olay farklı şekillerde oluyor sonra neden bana güvenmiyorsun diyor yani benimde kişiliğim bu ne yapabilirimki tamam diyor bakmışım tamam dedği şeyi yapms ya beni umursamıyor yada bana yalan söylüyor hep böleBen anladım.
Çok anlayışlıyımdır :)
Adam her attığı adımı sana haber versin istiyorsun gibi geldi.
Bu açıdan fazla boğucusun.
Haa açık açık annenle konuştun mu sorusuna konuştuğu halde ''hayır''
diyorsa evet bildiğin yalancıdır, güvenmemek de hakkındır.
Senin bir kişiliğin var.
Haksızlığa uğradığını düşündüğün yerde eşinin söylediği her şeyi unut.
Gereken tepkiyi göstermekten çekinme.
Büyükse onlar durmaları gereken yeri bilecekler..
Ben anladim aslında sizi. Ama sizin davrandiginiz gibi ben en son 5 yıl önce sevgilime davranıyordum bu şekilde .. fazla ayrıntılara takiliyosnuz bnce .Yahu ben onu örnek verdim.. evlisiniz ve hayatınızda eşiniz çogu seyi söylemiyor içlerinde önem verdiğinz seyler illa olcak diyorum .. ben örnek veriyorum bariz önem verdiğimi söylemek istemiyorum..
olayın güvenle bir alakası yok.olgunlaşmadan evlenmişsin.kimse kimsenin yanında 7/24 olamaz.evlenmek demek ikinizin birbirinizden başka bir hayatı olmaması demek değil.tabiki de iş hayatı olacak ailesi olacak sen olacaksın arkadaşları olacak.sağlıklı olan ve normal olan bu.sen obsesif gibi takmışsın adama benden başka hayatı olursa kısıtlarım diye1 kısıtlarsın 2 kısıtlarsın 3. de adam sana kapıyı gösterir.ne demek senden başka hayatı olmasın? ne demek her anında yanında değilim dediklerine güvenmiyorum? yahu sen niye evlendin? ben ailemi evimi bıraktım buraya ona geldim dersen de sana derler ki "gelmeseydin kimse seni saçından sürükleyip getirmedi kendin geldin" ve bu hepimizin yaptığı şey.ben kocamın arkasından ülkemi bıraktım bıraktım geldim 1 defa da lafını etmedim çünkü ne haddime, etmem edemem.gün içerisinde bin tane olay oluyor ne bekliyorsun saat 9 da kahve içtim 9.15'te işemeye gittim 9.26'da yere kağıt düşürdüm, bunu mu bekliyorsun? zabıta defteri ver adama not tutsun saat saat istersen.senin o ev dışında bir hayatın yok çok belli.işin yok, hobin yok, arkadaşın yok, kendi başına vakit geçirebilen biri değilsin, o yüzden hayat nedir geçim nedir sosyal nedir bilmiyorsun.sabahtan akşama oturup işsizlikten adama sarıyorsun kendi kendine günaydın deyip bismillah başlıyorsun kurulmaya.ama normal insanların kafasında binbir türlü şey var.gelip sana ergenlikteki gibi bak ne öğrendim bak bugün ne oldu diye kimse anında bir şey anlatmaz, unutur atlar bunlar normal şeyler.çok ciddiyim git bir psikiyatriye sana yol yordam göstersin.git bir kursa yazıl hobi edin, iş bul gir çalış, aman diyim bu halde çocuk yapmaya kalkma olgunlaşmadan.kendi psikolojini kendin bozuyorsun bir de üstüne o çok kıymetli kocandan olucaksın.Benim için hayatta herseyden çok güven önemlidir.. herkesin hassas olduğu bi konu olabilir.. benim içinde yalan duyunca çıldırcak gibi oluyorum.. kolay kolay güvenemyrm kendiside biliyor.. o böyle olunca sürekli kısıtlamak geliyor içimden .. çünkü benim dışındada bi hayatı var işte olsun ailesi olsn arkadaşları yedi yirmidört yanında değilm ve bana herseyi farklı aktarıyormuş gibi hissedyorum.. bir olay olmus soruyorum aklıma bile gelmedi sölemek ne bilim tabi bu üstünden günler geçince oluyor.. afedersin aldatsa sormadın ki söylüyeym aklıma gelmedi sormadığın için dicek..
Hiç bişeyde annesine diyemiyor her hafta sonu sabah 10 da arıyor her akşam işten gelince illa görcez eşimde görelim diyor sonra annesi bişey deyince tamm direk herseyde ben müdahele etmek istemyrm onuda geçtim ben uzaktan geldim ona güzelce diyorum biraz ailen degl ben ilgi istiyorum diye bnu bahane edemessn diyor benim burda kimsem yok en azından tamm yapamıyorsan hediye al çiçek al 2 güzel söz söle benim için bişiler yap diyorum annesi oglum yapmaz banada yapmadı babasıda böle bekleme der ya sevmiypr gibi düşünüyorum artık yeni evliym bilmyrm annesi kızyr telefonu yüzüne kapıyor bişi yokms gibi konsyr annesinle beni öle hiç sevmicekmiş gibi hissedyrm .. bide ailesnle konussn sıkıntı degl ama herseyi sölemyr yalan sölemyr tamm ama bişeyler sorunca sölememek te yalan hep böle konusmus normal bişi bi olay olms kardesi arayp dedi bana sölemedn dedm aklıma bile gelmedi ne demek bu çok yıprandım ne yapcam bilmiyrm yeni evliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?