• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım

GlassySky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
332
768
53
Hiç kendi mesleğinden memnun olmayan var mı? Ya da kendini aşağı gören ve meslek değiştiren? Benim derdimde yapacağım meslekte kendimi aşağı görüyorum daha yüksek olmaliymisim gibi hissediyorum. Sürekli ezikleniyormus gibi hissediyorum . Ne yapmalıyım sizce ? Sizin tecrübelerinize bakarak meslek değiştirme hikayeleri olan varsa dinleyerek kariyerime yön vericem..

Hiç kendi mesleğinden memnun olmayan var mı? Ya da kendini aşağı gören ve meslek değiştiren? Benim derdimde yapacağım meslekte kendimi aşağı görüyorum daha yüksek olmaliymisim gibi hissediyorum. Sürekli ezikleniyormus gibi hissediyorum . Ne yapmalıyım sizce ? Sizin tecrübelerinize bakarak meslek değiştirme hikayeleri olan varsa dinleyerek kariyerime yön vericem..
Nerdeeenn nereyee gitmek istiyorsunuz?

Meslek meslektir. Aşağısı yukarısı olmaz. Kariyer basamakları tırmanılabilen meslekler vardır. Zamanla o basamaklar tırmanılır. Kast sistemi değil neticede.

Kimse genel mudur dogmaz.. :)
Baslayip kidem aliniyor genelde..

Oldum olası yaptığım işi sevmiyorum kendi mesleğimde değil zaten. Küçüklüğümden beri doktor olmak isterdim. Yaptığım iş, mesleğim ve hayallerim hep farklı sektörler.
Ama hala derim ben bu işi yapacaksamda hakettiğim yer burası değil diye. Şartlar, durumlar şimdilik bu şekilde ileride ne olur bilemiyorum.

Siteye hakimiyetle alakası yok ki? sorununuzu yazıyorsunuz çok basit . Hemşirelik okuyorum ama mühendis olmak istiyorum. çok basit ve anlaşılır
Ne alakası var mühendislikle sitedeki alıntılama cevaplama kısmını karıştırdım. Burda konu açıyorum. Meslek değiştiren var mı diye soruyorum hikayeleri varsa bu konuyla ilgili merak ediyorum. Sorun dışındaki herşeye odaklaniliyor. Lütfen rica ediyorum meslek değiştirme ilgili bir tecrübeniz yoksa başka konulara bakın.

Ne alakası var mühendislikle sitedeki alıntılama cevaplama kısmını karıştırdım. Burda konu açıyorum. Meslek değiştiren var mı diye soruyorum hikayeleri varsa bu konuyla ilgili merak ediyorum. Sorun dışındaki herşeye odaklaniliyor. Lütfen rica ediyorum meslek değiştirme ilgili bir tecrübeniz yoksa başka konulara bakın.
Örnek verdim 🤦

Canım ben matematik bölümü öğrencisiydim fizik bölümüne geçiş yaptım üni 2.sınıfın ortalarında bir yerde. Meslek değişimi sayılmaz ama matematik öğretmeni olmaktansa fizik Öğretmeni olmak istediğime kanaat getirdim yani bunu daha başarılı şekilde gerçekleştireceğimi düşündüm. Ve pişman değilim mutluyum iyikide yapmışım.

Canım ben matematik bölümü öğrencisiydim fizik bölümüne geçiş yaptım üni 2.sınıfın ortalarında bir yerde. Meslek değişimi sayılmaz ama matematik öğretmeni olmaktansa fizik Öğretmeni olmak istediğime kanaat getirdim yani bunu daha başarılı şekilde gerçekleştireceğimi düşündüm. Ve pişman değilim mutluyum iyikide yapmışım.
Aslında çok kötü değil mesleğim ama stajda soğuttular. Yuksek lisans yapmayı düşünüyorum. Ama bazen diyorum değer mi . Sonunda üniversitede öğretim görevlisi fln olabilir miyim gibi aklımda deli sorular.

Back
X