bence işi bırakmayın her daım sizi kurtarır derim kayınvalıdenızle aranızda bır problem yoksa bırsey olmaz neden herkes kayınvalıdeden korkuyor bırgun bızde kayınvalıde olcaz gelınımız bıze öcu gibi baksa ne düşünürüzz
bence asla aynı yerde oturma şimdi uzaktan kolay gözükür ama aynı binada oturmak çık zor herşeyin kısıtlanacak
alt kattaki ev taşın bence, bırak kaynananla altlı üstlü otur, eger istiyorsada bebeklerine de o baksın, sen de işinden olmazsın. senin için çok yi bir fırsat bence...
Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama hamile olduğunuzdan dolayı oturmuş bir evliliğiniz olduğunu düşünüyorum.Bu zamana kadar sorun olmadıysa kayınvalideniz ile aranızda bundan sonra da çok ciddi sorunlar olmaz heralde. Ufak tefek, halledilebilir olanlar herkes ile yaşanıyor. Neticede İnsanlar baştan ne olduğunu gösteriyor. İkiz bebek bakması eminimki çok zordur. Yanınızda yardımcı birisi mutlaka şart. Kayınvalideniz bu görevi istekle karşılayabiliyorsa değerlendirilebilir. Yalnız siz işe gitmeyi düşünüyorsunuz bu durumda tüm gün çocuklarınıza kayınvalideniz bakabilecek mi ikisine birden yani. Çocuk bakmak ta başlı başına bir iş çünkü. Allah sağlıklı bir şekilde çocuklarını kucağına almayı nasip etsin.
ikiz bebek sahibi olunca düzenin ister istemez bozulacak
oturdugun muhiti tamamen degistirecegine aynı binada baska bir daireye tasınmak büyük avantaj
ondan da önemlisi bence isine devam edebilecek olman
bu ev annenlere cok mu uzak yardım etmek icin rahat gelemezler mi
bir de kayınvalidenle aran cok cok kotu degilse aynı apartmanda olmak cocuk bakımı konusunda avantaj olur
Canım,
yazında çok kritik bazı konular var, oralara netlik getirmen gerek..
1. K.validenle altlı üstlü oturursanız, kesinlikle çocuklarına bakar mı? İkiz bebeklere bakmayı kabul edeceğine emin misin?
2. K.validen çocuklarını emanet edebileceğin biri mi? Sen de varken ilgilenir, yardım eder. ama sen yokken, 2 çocukla baş edebilecek güçte ve sabırda mı?
3. K.validenle ilişkilerin nasıl? Altlı üstlü oturmak zaten zor, çocuk baktırmak ayrı zor.. İnan öz annenle bile tartışıyorsun konu çocuklar olunca.. "annem bakacağına, bakıcı bulsaydım en azından sözüm geçerdi, her sözüme de alınmazdı" diyen çok var etrafımda.
4. Sen doğumdan sonra çalışmayı istiyor musun, istemiyor musun? Bu çok önemli. Eğer istiyorsan k.valide veya anne bir şekilde çözüm bulunur. Ama çalışmamayı düşünüyorsan, ihtiyacın yoksa, sırf k.validene yakınsın diye çalışmayı düşünmen de anlamsız olabilir.
Bu soruları bi sorar mısın cnm kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?