kararsızım...

only-you

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
215
160
kızlar benim durumumda şimdi eş durumu tayini. öğretmenim ve 11 Ağustos'da eş durumu tayini açılacak. benim çalıştığım okul Antalya'nın İlçesinde ve ben Antalya merkezde oturuyorum. okul servisi ile gidip geliyorum. geçen yıl çok zorlandım bu yol yüzünden. sabahın 5'inde kalkıp hazırlanıyorum. bir de görev yaptığım okulun yurdu var. orada da nöbet tutmak zorundayım. bu yıl eşimle çocuk düşünüyoruz artık. merkezde bana yakın okullarda da iyi okullar hiç açılmıyor maalesef. ücrada kalmış okullar açılıyor. bu yüzden öğrenci profili sıkıntılı okullar var. şuanki okulumda ders anlatmaktan çok zevk alıyorum. çünkü öğrenci ne verirsen onu alıyor. öğretmen lisesiymiş daha önceden şimdi anadolu lisesi formatında. ama öğrenciler iyi. benim kararsızlığım ya tayin isteyeceğim ve ders işlemekte zorlanacağım bir okula gideceğim bunu hiç ama hiç istemiyorum. ya da bu okulumda kalacağım ama bu yolun zorluklarını çekeceğim. çocuk da düşünüyorum. bu yoğun tempoda nasıl olur? kararsız kaldım. devlet bir de sürekli bu özür grubu tayininde mevzuat değişikliğine gidiyor. bir şeylere zorluk çıkarıyor. siz olsanız ne yapardınız.

Son düzenleme:
Eşiniz özel sektörde mi.memursa değişen mevzuatlar sizi etkilemez. Ben de öğretmenim. Çocuğumuz olduğunda da size yurt nöbeti tutmaya zorlamazlar. Esinizin imkânı varsa merkez yerine sizin çalıştığınız ilçede yaşayın. Esiniz gidip gelsin.

kızlar benim durumumda şimdi eş durumu tayini. öğretmenim ve 11 Ağustos'da eş durumu tayini açılacak. benim çalıştığım okul Antalya'nın Kemer İlçesinde ve ben Antalya merkezde oturuyorum. okul servisi ile gidip geliyorum. geçen yıl çok zorlandım bu yol yüzünden. sabahın 5'inde kalkıp hazırlanıyorum. bir de görev yaptığım okulun yurdu var. orada da nöbet tutmak zorundayım. bu yıl eşimle çocuk düşünüyoruz artık. merkezde bana yakın okullarda da iyi okullar hiç açılmıyor maalesef. ücrada kalmış okullar açılıyor. bu yüzden öğrenci profili sıkıntılı okullar var. şuanki okulumda ders anlatmaktan çok zevk alıyorum. çünkü öğrenci ne verirsen onu alıyor. öğretmen lisesiymiş daha önceden şimdi anadolu lisesi formatında. ama öğrenciler iyi. benim kararsızlığım ya tayin isteyeceğim ve ders işlemekte zorlanacağım bir okula gideceğim bunu hiç ama hiç istemiyorum. ya da bu okulumda kalacağım ama bu yolun zorluklarını çekeceğim. çocuk da düşünüyorum. bu yoğun tempoda nasıl olur? kararsız kaldım. devlet bir de sürekli bu özür grubu tayininde mevzuat değişikliğine gidiyor. bir şeylere zorluk çıkarıyor. siz olsanız ne yapardınız.

öğretmenler sadece zeki çocuklara mı ders veriyorlar, bence okul ayırt etmemelisiniz bu konuda, hem çocuğun anlayamaması ya da geri kalmasında öğretmeninde rolü var, sırf bu yüzden yer değiştirmek istememeniz bence saçma, çocuk için diyorsanız evinizin olduğu yerde bir okul daha mantıklı olur, çünkü hem çocuk hem tempo zor

eşim özel sektörde ve işi iyi o yüzden onun iş değişikliğine gitmesi olmaz. kemer ayrıca kışın boş bir ilçe iş imkanı çok fazla yok. beni sadece bu yol tedirgin ediyor. nereden baksan 1 buçuk saat sürüyor tatlım. ne yapacağım bilemiyorum. cidden merkezde de ders işlemek zor. rahat bir okul ortamı yok.

öğretmenler sadece zeki çocuklara mı ders veriyorlar, bence okul ayırt etmemelisiniz bu konuda, hem çocuğun anlayamaması ya da geri kalmasında öğretmeninde rolü var, sırf bu yüzden yer değiştirmek istememeniz bence saçma, çocuk için diyorsanız evinizin olduğu yerde bir okul daha mantıklı olur, çünkü hem çocuk hem tempo zor
yok ben o açıdan demedim zekilik vs. yanlış anlaşılmasın. giresunda düz lisede de çalıştım. merkezdeki okullarda çok farklı sorunlar var. ben de aslında daha yeni öğretmen olduğum için duyduklarımla başa çıkmada ne kadar profesyonel davranabilirim onu bilmediğimden. yoksa sizin görüşünüzle orada kalma arasında kaldım :)

eve yakın olan bır okula tayın ısteyın derım...nasıpse bebek olursa 5te yollara nasıl dıseceksınız....zaten uykusuz kalacaksınız....bırde erken kalkınca sınır yorgunluk harap olan hoırmonlar vs sızı epey zorlar
evet oğrencıden oğrencıye ck frk var ama sız ona çok takılmayın drım..kardesımde oğretmen oda sızın gbı dusunuyor ama ben uzaktan bırı olarak anlat gec dıyorum ...alan alır zaten...sorun çıkaran oğrencıler her okulda vardır zaten....onemlı olan okulun ıdaresı

Çocuk düşünüyorsan doğum iznin olur süt iznin okur baktın okulu sevemedim yakınlarda gözlemlediğin iyş okulu yazarsın üç yılını doldurunca bence tercih yap yani:)

kemerde oturmak işi çok mantıklı değil sürekli bir ayağımız merkezde olacak. merkezde sağlık vs. hizmetleri daha fazla. eşim özel sektörde olduğu için benden daha fazla yoruluyor. çalışma saatleri daha fazla ve yoğun. okulda dersini anlat geç olmuyor işte ben de:) merkezdeki okulda bu yüzden düşündürüyor.

O zaman tayin isteyeceksiniz başka yolu yok. Bebekle o kadar uzaklıkta bir okulda çalışmak mantıklı değil. Benim kızım 4 aylıkken göreve başladım. Okulum 20 dakika uzaklıkta olmasına rağmenyol bana cok uzun geliyordu. Sonuçta o okulda da öğretmenler çalışıyor. Onlar nasıl görevlerini yapiyosa siz de alışır yaparsınız. Ben istanbulda gorev yapıyorum. Burdakiler bile en sorunlu okulda çalışmayı goze aliyorken antalya gibi yerde çok zorlanacaginizi zannetmiyorum.

öğretmenim atanmışsınız,okul beğenmiyosunuz kusura bakmayında..... yolmuş,yok merkez okul sorunuymuş....böyle mi öğretmenlik yapıyorsunuz seç beğen al...... bence atandığınıza şükredin ve şikayet etmeyin,yol açılır elbet bir şekilde.

öğretmenim atanmışsınız,okul beğenmiyosunuz kusura bakmayında..... yolmuş,yok merkez okul sorunuymuş....böyle mi öğretmenlik yapıyorsunuz seç beğen al...... bence atandığınıza şükredin ve şikayet etmeyin,yol açılır elbet bir şekilde.
olaya uzaktan böyle bakmanızı saygıyla karşılıyorum. atanmak zor evet bunu en iyi ben bilirim. ama maalesef çalıştığın ortam mesafede bir bayan için sorun olabiliyor. ben yakınımdaki bir okula kesinlikle tayin istemem demedim o okulu beğenmiyorum demedim. sadece yeni olduğum için tecrübeli öğretmen arkadaşlardan cesaret arıyorum. sorun bu.

doğumdan sonra annem bir müddet bizimle kalacak uzun süre izin alamam. ama çocuk için en mantıklısı yakında bir okul olacak benim için galiba.

kızlar benim durumumda şimdi eş durumu tayini. öğretmenim ve 11 Ağustos'da eş durumu tayini açılacak. benim çalıştığım okul Antalya'nın Kemer İlçesinde ve ben Antalya merkezde oturuyorum. okul servisi ile gidip geliyorum. geçen yıl çok zorlandım bu yol yüzünden. sabahın 5'inde kalkıp hazırlanıyorum. bir de görev yaptığım okulun yurdu var. orada da nöbet tutmak zorundayım. bu yıl eşimle çocuk düşünüyoruz artık. merkezde bana yakın okullarda da iyi okullar hiç açılmıyor maalesef. ücrada kalmış okullar açılıyor. bu yüzden öğrenci profili sıkıntılı okullar var. şuanki okulumda ders anlatmaktan çok zevk alıyorum. çünkü öğrenci ne verirsen onu alıyor. öğretmen lisesiymiş daha önceden şimdi anadolu lisesi formatında. ama öğrenciler iyi. benim kararsızlığım ya tayin isteyeceğim ve ders işlemekte zorlanacağım bir okula gideceğim bunu hiç ama hiç istemiyorum. ya da bu okulumda kalacağım ama bu yolun zorluklarını çekeceğim. çocuk da düşünüyorum. bu yoğun tempoda nasıl olur? kararsız kaldım. devlet bir de sürekli bu özür grubu tayininde mevzuat değişikliğine gidiyor. bir şeylere zorluk çıkarıyor. siz olsanız ne yapardınız.

Ben yerinizde olsam tayin isterdim herhalde.

Çocuk istiyoruz bu sene demişsiniz ama hemen olacak diye bir garantimiz yok. Buna rağmen çocuksuz da zorlandım yolda demişsiniz.

Merkezdeki okullarda ders işlerken zorlanacağınızın da garantisi yok. Belki yine ders işlemekten zevk alacağınız bir yere gidersiniz.

Zor kararmış :110:
Allah kolaylık versin.

X