- 24 Temmuz 2015
- 215
- 160
kızlar benim durumumda şimdi eş durumu tayini. öğretmenim ve 11 Ağustos'da eş durumu tayini açılacak. benim çalıştığım okul Antalya'nın İlçesinde ve ben Antalya merkezde oturuyorum. okul servisi ile gidip geliyorum. geçen yıl çok zorlandım bu yol yüzünden. sabahın 5'inde kalkıp hazırlanıyorum. bir de görev yaptığım okulun yurdu var. orada da nöbet tutmak zorundayım. bu yıl eşimle çocuk düşünüyoruz artık. merkezde bana yakın okullarda da iyi okullar hiç açılmıyor maalesef. ücrada kalmış okullar açılıyor. bu yüzden öğrenci profili sıkıntılı okullar var. şuanki okulumda ders anlatmaktan çok zevk alıyorum. çünkü öğrenci ne verirsen onu alıyor. öğretmen lisesiymiş daha önceden şimdi anadolu lisesi formatında. ama öğrenciler iyi. benim kararsızlığım ya tayin isteyeceğim ve ders işlemekte zorlanacağım bir okula gideceğim bunu hiç ama hiç istemiyorum. ya da bu okulumda kalacağım ama bu yolun zorluklarını çekeceğim. çocuk da düşünüyorum. bu yoğun tempoda nasıl olur? kararsız kaldım. devlet bir de sürekli bu özür grubu tayininde mevzuat değişikliğine gidiyor. bir şeylere zorluk çıkarıyor. siz olsanız ne yapardınız.
Son düzenleme: