kararsızımmm:)

doğru diyosunuz.eşyalarımı toplamaya başladım.gitmeye karar verdim.ama hala benim gidebileceğimi düşünmüyor.beni ciddiye almıyo nasıl olsa benim elimde diye görüyor sanırım.bu sefer kararlıyım ve kendimi artık ezdirmeye niyetim yok.yorumun için teşekkürler

eşiniz kaç yaşında? Severek evlenmişsiniz ne değilti peki bu kısa sürede? Madem birbirinizi seviyodunuz şuan eşiniz nedn size böyle davranıyo? Durup durukenmi oldu

adamın zor günleri geçip sizin çeyiz parası da bitince biti kanlanmış adeta neyine acıyorsun ? adam sürekli dışarda arkadaşlarıyla hayatına bakıyor,annen seni almaya geliyor kalkıp bakmıyor bile...eşya topluyorsununuz ciddiye almıyor.memur oldu işini sağlama aldı diye mi bu rahatlık nedir yani? sen de özgüveninin kaybedip kendini eve kapat.eminim çok kıymete geçersin.kusura bakma biraz açık yazdım gerçek bu.. kendi hayatına bak kardeşim.daha çoookk gençsin.okursun da çalısırsın da yeter ki Allah sağlık versin.onunla doğmadın o olmayıncada ölmezsin çok şükür.kendini ezdirme kendi sağlığın için iyiliğin için.

Bence eşin tatlım kendini garantiye alınca evliliği önemsememiş. Daha 20 yaşında bana göre bu kadar ağır bi yükü çekmek zorunda değilsin. Eğer pişman olucağını düşünüyosan bence zararın neresinden dönersen kardır. Şimdi sana zor gelebilir. Bi yuva kurmak kolay değil kolayda yıkılmamalı ama daha bu yaşta bu kadar zorluk kime neye değer mi önce bi düşün bence

aslında bi kere evden ayrıldığımda yani eşim boşanmak istediğinde aynı dediklerinizi hissettim.sanki kafesten kaçıp kurtulmuş kuş misali.ama vicdan azabı çekmekten çok korkuyorum işte

Vicdan azabini o ceksin sen degil. Sen bu evliligi ayakta tutmak icin elinden geleni yapmisin. Peki o ne yapti? Kalbini dinleme artik. Kendi düsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…