Maddi durumumuz iyi çok şükür. Psikolojimden her anne gibi inişli çıkışlı:)Bence buna biz ne desek boş.. sizin maddi durumunuzu , psikolojinizi bilmiyoruz ? Sonuçta doğuran siz bakan siz :) kendinizde o gücü her yönden görüyorsanız yapın . Görmüyorsanız yapmayın :)
Bende sizin gibi düşünüyorum ama diğer yanımda ya ileride bir çocuk daha yapmadığına pişman olursam diyor.2 çocuğa çok şükür diyip iş hayatına geri dön. Çocuk için yaş geçiyorsa,iş hayatı için de yaş geçiyor demektir.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..İNşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olur.Ne kadar güzel, mutlusunuz, tekrar bebek isteyebiliyorsunuz. Böyle kadınlar görünce çok mutlu oluyorum. Allah daha iyi etsin. :)
Karar sizin ama ben evlatlarıma hamdolsun der, en iyi şekilde yetiştirmek için çabalar ve iş hayatına dönerdim. 3 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum. Tekrar çocuk düşünür müyüm bilmiyorum belki 30 yaşımdandan sonra.. Benimki farklı ama sağlık sıkıntılarım yüzünden bu kararsızlık.
Siz tekrar bebek derseniz de sağlıkla geçirirsiniz sürecinizi inşallah. :)
2 çocuk neyine yetmiyor yahu. Allah sağlıklı versin 2tane olsun. İlerde 3.çocuk yapmadığının neyi pişmanlık oraya bi mantık bulamadım.Bende sizin gibi düşünüyorum ama diğer yanımda ya ileride bir çocuk daha yapmadığına pişman olursam diyor.
Çocukları çok seviyorum, kalabalık aileyide seviyorum o yüzden diyelim2 çocuk neyine yetmiyor yahu. Allah sağlıklı versin 2tane olsun. İlerde 3.çocuk yapmadığının neyi pişmanlık oraya bi mantık bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?