Kararsızlığım

Serra20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
236
230
103
45
Merhaba, kk bayanları görüşlerini ze fikirlerinize ihtiyacım var, ne demişler akıl akıldan üstündür.
2 erkek çocuğu annesiyim. 7.5.ve .2.5 yaşlarındalar. İlk çocuğumda çalışıyordum. Oğlumda ablam baktı. Sonra 2. Ye hamile kaldım ve iş hayatımı bıraktım. Zamanla ev hayatına alıştım
Geçen sene bir hamilelik yaşadım ama erken doğumla kızımı kaybettim malesef. Çok acı tecrübelerden geçtim. Allah kimseye yaşatmasın.
Bu sene hamdolsun ailecek iyiyiz.

Benim sorum şu ki, hayatımda bir dönüm noktasında olduğumu düşünüyorum. 37 yaşındayım ve sürekli düşündüğüm şey yeniden çocuk sahibi olmak mı yoksa tekrar iş hayatına mı dönmek.bu dediklerimi kısmetse 2019 yılında gerçekleştirmek istiyorum. Ama hangisi daha iyi hangisi daha mantıklı karar veremiyorum. İçim bir yanda 3. Çocuk diyor, diğer taraf delirme :) işe gir diyor.ama sonra düşünüyorum. Ne kadar zor olursa olsun zaman geçiyor ve çocuklarımız büyüyor Yaşımda geçmeden Bir tane daha yapmayım diyorum ama o zamanda iş hayatım tümüyle biter. Valla çok kararsızım anlayacağınız.

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

Bence buna biz ne desek boş.. sizin maddi durumunuzu , psikolojinizi bilmiyoruz ? Sonuçta doğuran siz bakan siz :) kendinizde o gücü her yönden görüyorsanız yapın . Görmüyorsanız yapmayın :)

Bence buna biz ne desek boş.. sizin maddi durumunuzu , psikolojinizi bilmiyoruz ? Sonuçta doğuran siz bakan siz :) kendinizde o gücü her yönden görüyorsanız yapın . Görmüyorsanız yapmayın :)
Maddi durumumuz iyi çok şükür. Psikolojimden her anne gibi inişli çıkışlı:)

Burdan 3. çocuk fikrini destekleyecek yorumlar almanız çok güç :) Madden ve manen yetebileceginize inanıyorsanız, ki bu maddi ve manevi güc herkesin hayat tarzına göre değişir, neden olmasin diyorum ben, şuan iki çocuklu olup bir kaç yıl sonra 3. çocugu düşünen bir anne olarak :anne:

2 çocuğa çok şükür diyip iş hayatına geri dön. Çocuk için yaş geçiyorsa,iş hayatı için de yaş geçiyor demektir.

Ne kadar güzel, mutlusunuz, tekrar bebek isteyebiliyorsunuz. Böyle kadınlar görünce çok mutlu oluyorum. Allah daha iyi etsin. :)

Karar sizin ama ben evlatlarıma hamdolsun der, en iyi şekilde yetiştirmek için çabalar ve iş hayatına dönerdim. 3 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum. Tekrar çocuk düşünür müyüm bilmiyorum belki 30 yaşımdandan sonra.. Benimki farklı ama sağlık sıkıntılarım yüzünden bu kararsızlık.

Siz tekrar bebek derseniz de sağlıkla geçirirsiniz sürecinizi inşallah. :)

Maddi ve manevi yeterim diyorsanız neden olmasın

2 çocuğa çok şükür diyip iş hayatına geri dön. Çocuk için yaş geçiyorsa,iş hayatı için de yaş geçiyor demektir.
Bende sizin gibi düşünüyorum ama diğer yanımda ya ileride bir çocuk daha yapmadığına pişman olursam diyor.

Ne kadar güzel, mutlusunuz, tekrar bebek isteyebiliyorsunuz. Böyle kadınlar görünce çok mutlu oluyorum. Allah daha iyi etsin. :)

Karar sizin ama ben evlatlarıma hamdolsun der, en iyi şekilde yetiştirmek için çabalar ve iş hayatına dönerdim. 3 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum. Tekrar çocuk düşünür müyüm bilmiyorum belki 30 yaşımdandan sonra.. Benimki farklı ama sağlık sıkıntılarım yüzünden bu kararsızlık.

Siz tekrar bebek derseniz de sağlıkla geçirirsiniz sürecinizi inşallah. :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim..İNşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olur.
Benimde yaş sorunum olmasa hiç düşünmeden Çalışma hayatıma dönerdim ama 37 yaşındayım ve çocuk için fazla da vaktim yok En fazla 40a kadar.

Er ya da gec is hayatina donecekseniz, 3ncu oldugunda bir sure bakicaksiniz cocugunuza ve is hayatina dondugunuzde nerdeyse 40 yasinda olucaksiniz.
Istediginiz an donebileceginiz bir is mi bu yoksa o yastan sonra is mi ariycaksiniz?

Maddi manevi yetebileceginize inaniyorsaniz ve de is hayatina bir daha hic baslamasaniz bile cok sorun etmiyorsaniz 3ncuyu dusunun tabi

İş hayatım şöyle muhasebeciyim ve geniş çevrem var hazırda işde var.,gerçi orayı tercih etmiyorum ama gene elimin altında. Ama 3. Çocuk tan sonra çalışamam hem yaş dan dolayı hemde 3 çocuga bakacak biri sorun olur. Yani benim bi seçim yapmam lazım iş mi çocukmu?

Bende sizin gibi düşünüyorum ama diğer yanımda ya ileride bir çocuk daha yapmadığına pişman olursam diyor.
2 çocuk neyine yetmiyor yahu. Allah sağlıklı versin 2tane olsun. İlerde 3.çocuk yapmadığının neyi pişmanlık oraya bi mantık bulamadım.

2 çocuk neyine yetmiyor yahu. Allah sağlıklı versin 2tane olsun. İlerde 3.çocuk yapmadığının neyi pişmanlık oraya bi mantık bulamadım.
Çocukları çok seviyorum, kalabalık aileyide seviyorum o yüzden diyelim

Back
X