Kendimi okudum denebilir . 30 yaşındayım , 4 yıllık evliyim ve evlendiğim zaman iş yeriyle anlaşma yaparak ayrıldım kıdem tazminatımı aldım fakat ek olarak işsizlik maaşı da almış oldum maaş gittikten sonra anca 8 ay sonra iş buldum ve ben işe girdim iki gün sonra eşim işsiz kaldı :) eşim işsiz kaldıktan yaklaşık 10 ay sonra iş buldu ama orası da kurumsal bir firma olmadığından 4-5 ay çalıştı tekrar işsiz kaldı . 2018 Aralık’ta korunmayı bıraktım , ne de olsa ben çalışıyordum iş yerinden dolayı da özel sağlık sigortam vardı . Korunmayı bıraktım iki ay sonra kist oluştu geçiciydi hemen bir ay da temizlendi ve sonra ne oldu martın sonunda bende işsiz kaldım kistimde temizlenmişti . Biz karı koca 6 ay işsiz kaldık , eşim şükür eylülde iş buldu ama bu süre zarfında da korunmadık . Neredeyse 1 sene olacak ve ben hala hamile kalamadım . Yani garantisi de yok hemen hamiş kalacağınıza dair . Belki ilk sefer belki üç ay belki 1 sene sonra Allah’ın işine kalmış . Ben ikimizde işsiz kaldığımız dönem hep şunu dedim , olacaksa olur olmazsa yapacak bir şey yok dedim nitekim olmadı da, eşim işe girdi hemen doktora gidip kontrol yaptırdım , ovülasyon takibi falan yaptım . Mesela şimdi ki aklım olsaydı çalışırken yapardım bunu . 1 senem dolsun diye bekledim , özel sağlık sigortası anca doğumu 1 seneden sonra karşılıyordu o zamanda Pahalı bir özel hastaneye gidiyordum .. o yüzden benim fikrim şu ki , bence gerçekten istiyorsanız anne olmaya hazırsanız yapın derim . Çocuk Bereketiyle gelir derler ..