- 23 Ocak 2020
- 11
- 7
- 1
- 35
Merhaba bizim de bunın gibi maddi bir dönemimiz oldu biz de erteledik.Merhaba kızlar;
Öncelikle ilk konum olduğu için hatam olursa kusura bakmayın şimdiden.
Konuya geçiyorum hemen ben 1,5 senelik evliyim ve yaşım 26. İki yıldır kamuda memurum son 4 aydır iş yerimde sıkıntılar yaşıyorum. Mallesef istemediğim halde birim değişikliği yaptırdılar ve çok zor bir bölümde çalışıyorum şuan dayanacak gücüm kalmadı ya istifa edeceğim ki bunu hiç istemiyorum atanmak için çok bekledim ya da hamile kalırsam mecburen bölümümü değiştirecekler. Eşimde ben de bebek istiyoruz artık ama şöyle bir sorun oldu eşimin çalıştığı yer maddi sıkıntıya girince işsiz kaldı bir nevi. Hal böyle olunca bebek olayı geri planda kaldı ama ben artık dayanamıyorum beni verdikleri birimde çalışamıyorum. Her gün ağlıyorum işten çıkarken.
Gelelim soruma benim maaşım şuan evi geçindiriyor birikim bile yapıyorum, eşimin evden yürüttüğü işler var ordan da destek geliyor siz olsanız bebek düşünür müydünüz yoksa eşiniz düzenli bir işe girene kadar ki ne kadar sürer bilinmez bu şekilde dayanmaya mı çalışırdınız ?
Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için