Kararsızlığım

Merhaba kızlar;
Öncelikle ilk konum olduğu için hatam olursa kusura bakmayın şimdiden.
Konuya geçiyorum hemen ben 1,5 senelik evliyim ve yaşım 26. İki yıldır kamuda memurum son 4 aydır iş yerimde sıkıntılar yaşıyorum. Mallesef istemediğim halde birim değişikliği yaptırdılar ve çok zor bir bölümde çalışıyorum şuan dayanacak gücüm kalmadı ya istifa edeceğim ki bunu hiç istemiyorum atanmak için çok bekledim ya da hamile kalırsam mecburen bölümümü değiştirecekler. Eşimde ben de bebek istiyoruz artık ama şöyle bir sorun oldu eşimin çalıştığı yer maddi sıkıntıya girince işsiz kaldı bir nevi. Hal böyle olunca bebek olayı geri planda kaldı ama ben artık dayanamıyorum beni verdikleri birimde çalışamıyorum. Her gün ağlıyorum işten çıkarken.
Gelelim soruma benim maaşım şuan evi geçindiriyor birikim bile yapıyorum, eşimin evden yürüttüğü işler var ordan da destek geliyor siz olsanız bebek düşünür müydünüz yoksa eşiniz düzenli bir işe girene kadar ki ne kadar sürer bilinmez bu şekilde dayanmaya mı çalışırdınız ?
Şimdiden teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Merhaba bizim de bunın gibi maddi bir dönemimiz oldu biz de erteledik.

• Beğen
Reactions: 000
Aynı annem gibi konuştunuz valla onu bekle bunu bekle derken olmazsa çok uğraşırsın der hep kendi 20 yaşında doğurdu için:110:. Doğru da bi yerde gerçekten
Doğurun inan ki hemen büyüyor.
Ay ilk zamanlar her şeyden korkar dert ederdim ne boşmuş.
6 aylık oldumu tamam. 2/3 ay ek gıda başlaması sonra kendiliğinden her şey bı oturuyor.
Bizi haberdar edin süreçten.💞

Doğurun inan ki hemen büyüyor.
Ay ilk zamanlar her şeyden korkar dert ederdim ne boşmuş.
6 aylık oldumu tamam. 2/3 ay ek gıda başlaması sonra kendiliğinden her şey bı oturuyor.
Bizi haberdar edin süreçten.💞
Çok merak ettim. Sizin çocuğunuz olduğunda eşinizin işi var mıydı??? Maddi durumunuz nasıldı?

Dediğim gibi iyi ihtimalle 1 yıl kötü ihtimalle 2 yıl sonra ben o zamana kadar Canımdan bezip istifayı basmazsam tabi 😕
Kadroya geçersiniz umarım..
Sizi acil servise mi verdiler?

Evet aynen öyle çalıştığım birim riskli birim olduğundan çıkarıyorlar en fazla 1 ay tutarlar çünkü gebeysen rapor aldığın an oranın nöbetleri asla döndürülemez. Şuan arkadaşımın hamileliği kötü geçtiği için raporlu ve evde maaşını alıyor. Beni başka bir yere verirse sağlığım el verirse nöbet tutarım ama haftada 1 bilemedin 2 tane nöbetim olur şimdi ki gibi 4 tane değil ve ben bu 4 nöbeti de 24 saat şeklinde tutuyorum, ayrıca sorunlu olursa gebeliğim nöbet tutamaz raporu alınır o zaman yasal olarak nöbette tutturamazlar. Dediğiniz gibi fazla mesai ücretim kesilecek sadece o da zaten insanı asla tatmin etmeyen bi ücret riskli birim farkını zaten almıyoruz.
Hangi birimdesin , bu kadar yoğun, radyoloji mı?

Çok merak ettim. Sizin çocuğunuz olduğunda eşinizin işi var mıydı??? Maddi durumunuz nasıldı?
Ben konu sahibinin şartlarına yorum yazdım. Bir başkasının şartlarına göre değil...
Beni merak etme sebebiniz nedir?
Ben şartlarını yazan maddi durumunu anlatan detay veren konu sahibine yorumda bulundum.

Ben konu sahibinin şartlarına yorum yazdım. Bir başkasının şartlarına göre değil...
Beni merak etme sebebiniz nedir?
Ben şartlarını yazan maddi durumunu anlatan detay veren konu sahibine yorumda bulundum.
Merak ettiğim de buydu.
Konu sahibinin eşi şu an çalışmıyor.
Konu sahibi evi tek başına geçindiriyor. Hamile kalınca belki nöbeti kesilecek. Yani aldığı ücret yarı yarıya düşecek. Bu şartlarda nasıl bu yorumu yaptınız onu merak ettim.
Ben cevabı aldım zaten. Sizin durumunuz çocuk sahibi olurken ıyiymis belli. O yüzden empati yapmadan çocuk yapın demesi kolay gelmiştir.

Kadroya geçersiniz umarım..
Sizi acil servise mi verdiler?
Evet maalesef alanda 2 kişi 18 hastaya bakıyoruz çoğu zaman kapıda kuyruk insanlar sinirli güvenlik bi var bi Yok eleman eksikliğinin cezasını hep biz çekiyoruz 3 saat sıra bekliyor insanlar gelip bize patlıyor. Karşında sana hakaret eden insana cevap bile veremiyorsun ki dayak yemeyesin diye. İşte öyle😕

Merak ettiğim de buydu.
Konu sahibinin eşi şu an çalışmıyor.
Konu sahibi evi tek başına geçindiriyor. Hamile kalınca belki nöbeti kesilecek. Yani aldığı ücret yarı yarıya düşecek. Bu şartlarda nasıl bu yorumu yaptınız onu merak ettim.
Ben cevabı aldım zaten. Sizin durumunuz çocuk sahibi olurken ıyiymis belli. O yüzden empati yapmadan çocuk yapın demesi kolay gelmiştir.
Konuyu iyi okuyun bence eşinin iş detayı var.
Ben size cevap vermedigim icin, cevap almadınız, kendi yorumunuzu yazıyorsunuz ayrıca.
Bı zahmet ukalalığı bırakında konu sahibi bana yorum yazsın isterseniz...

Konuyu iyi okuyun bence eşinin iş detayı var.
Ben size cevap vermedigim icin, cevap almadınız, kendi yorumunuzu yazıyorsunuz ayrıca.
Bı zahmet ukalalığı bırakında konu sahibi bana yorum yazsın isterseniz...
Evet iş detayı var. Ama evi geçindirecek kadar değil. Ayrıca düzenli değil.
Üyeler birbirine soru soramaz mı?
9 yıldır buraya uyeyim. Hiç böyle bir kural duymadım.
Size soru sordum diye mi ukala oldum?
Bence dikkatli olun terbiye sınırını aşıyorsunuz.

Evet iş detayı var. Ama evi geçindirecek kadar değil. Ayrıca düzenli değil.
Üyeler birbirine soru soramaz mı?
9 yıldır buraya uyeyim. Hiç böyle bir kural duymadım.
Size soru sordum diye mi ukala oldum?
Bence dikkatli olun terbiye sınırını aşıyorsunuz.
Bence siz terbiye sınırını aşıyorsunuz.
Tabi ki soru sorulabilir fakat siniz gibi cevap verilmeyen bı soruya kafadan attım tuttum cevabı yazılamaz.
Bide cevap aldım yazmışsınız 😆
Ben konuyu detaylı okudum, konu sahibinin yaşına, konumuna, eşiniz iş detayına göre yorum yazdım.
Evet başka bı üyenin cevap vermediği bı soruya kafanıza göre cevap verip yorum yazarsanız ukala derim.

Bence siz terbiye sınırını aşıyorsunuz.
Tabi ki soru sorulabilir fakat siniz gibi cevap verilmeyen bı soruya kafadan attım tuttum cevabı yazılamaz.
Bide cevap aldım yazmışsınız 😆
Ben konuyu detaylı okudum, konu sahibinin yaşına, konumuna, eşiniz iş detayına göre yorum yazdım.
Evet başka bı üyenin cevap vermediği bı soruya kafanıza göre cevap verip yorum yazarsanız ukala derim.
Evet cevabı aldım. Hâlâ arkasındayım.

Son düzenleme:
Evet maalesef alanda 2 kişi 18 hastaya bakıyoruz çoğu zaman kapıda kuyruk insanlar sinirli güvenlik bi var bi Yok eleman eksikliğinin cezasını hep biz çekiyoruz 3 saat sıra bekliyor insanlar gelip bize patlıyor. Karşında sana hakaret eden insana cevap bile veremiyorsun ki dayak yemeyesin diye. İşte öyle😕
Allah yardımcınız olsun..
Çok zordur.
Umarım daha fazla hemşire alırlar..

Kızlar ikinizde benim kafamda sürekli dönüp duran iki farklı fikri tartışıyorsunuz biriniz her şey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir biraz bekleyin diyor biriniz öyle ya da böyle her şey halloluyor ertelemeye gerek yok diyor Herkes birbirine soru sorup görüş alıyor kimse kötü niyetli değil bence burda. Birbirinizi kırmanızı hiç istemem çünkü yorumlarınız benim için çok değerli.

Amin canım
Keşke alsalar da hem insanlar işsizlikten kurtlsa hem de biz 3 kişilik işi yapmak zorunda kalmasak. Aynı zamanda da hasta insanlar 3 saat ayakta beklemese.
Bence alırlar.
Sağlık Bakanlığı en çok hemşire alıyor.
Gene alınır.
Ama acil zordur diye tahmin ediyorum.
Acilde kaç yıl çalışma zorunluluğu var?

Back
X