- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ben adam bakamam kiZorunlucum sen adam bakacağın için gidip pahalı yere taşınma bir de zaten gırtlağına kadar borca batıksın şimdiden. Bıraksın işi gelsin zaten çok çalışma meraklısı bir adam da değil.
Şimdi biz sana yazıcaz yazıcaz sen 1 ay sonra ben taşındım diye konu açıcaksın aslında
Ben küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
Tek merak ettiğim burcun..... o kadar çok konularını okudum ki gerçekten hep saygılı cevaplar yazmanı taktir ediyorum ama verilen tavsiyelere uymuyorsunBen küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
Burcu beşizlerTek merak ettiğim burcun..... o kadar çok konularını okudum ki gerçekten hep saygılı cevaplar yazmanı taktir ediyorum ama verilen tavsiyelere uymuyorsun
Burcum akrepTek merak ettiğim burcun..... o kadar çok konularını okudum ki gerçekten hep saygılı cevaplar yazmanı taktir ediyorum ama verilen tavsiyelere uymuyorsun
En mantıklı olan bu gerçektenözelde ögretmenlik yapıyorsa kazandıgı zaten çok degildir.
gelsin yanına düşük kira ödeyerek fabrikada çalışsın.
Borcun çok nasıl geçineceksin saçmalıyorsun bazen pardon bazen dedim her zaman
Taşınma bence de evleneceğin kişide 3 sene sabır etsin hem uygunlugunuzu da gözden geçirmek için iyi olurBurcum akrepne diyeyim ki kötü konuşan hep konuşuyor bana
Nasıl geçireceksiniz peki? Nişanlında sana güveniyor.Ben adam bakamam ki
Seni seviyoruz da :) sevimsiz olsaydın arkana bakmadan kaçırırdık muhtemelenBurcum akrepne diyeyim ki kötü konuşan hep konuşuyor bana
İşsiz adam büyük şehirde kirayi nasıl karşılayacak 10 binden aşağı ev yok zaten işsiz bari burda kalBen küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?