Kararsızlık , bitkinlik … ev değişikliği olmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Ben küçük bir ilde çok az kira ödeyerek çalışıyorum aylık 550 tl kira ödüyorum çünkü kuruma ait olduğu için, kasımın başında düğünüm var , eşim büyük şehirin bi ilçesinde yaşıyor . Bizim de tayin dönemleri açıldı ben buradaki düzenimi bırakıp oraya yerleşmeli miyim. ? Zaten her halükarda gideceğim eş durumundan gitmektense tayin ile kadrolu gitmek daha mı iyi olacaktır. Ev kiraları en az 10000 tl , üç ay sonra düğün olacak . Ben önceden tutacağımız eve geçmiş olacağım. Yoksa burada kalıp o da olan işini bırakıp gelmesi daha mı iyi olur ? Onun oradaki işi öğretmenlik (özelde) benim yaşadığım yerde fabrikaya girmek zorunda kalacak. Ama daha uyguna evde yaşamış olacağız en az 3 sene . Benim iş yerinde olan problemlerimde beni çok yoruyor . Mutluyum ama tam bir işi öğreniyorum tekrar yeni bir iş veriyorlar. Çalıştıkca üzerimize biniyorlar adeta

Zorunlucum sen adam bakacağın için gidip pahalı yere taşınma bir de zaten gırtlağına kadar borca batıksın şimdiden. Bıraksın işi gelsin zaten çok çalışma meraklısı bir adam da değil.

Şimdi biz sana yazıcaz yazıcaz sen 1 ay sonra ben taşındım diye konu açıcaksın aslında

Ben adam bakamam ki

Ayrılmadığına sevindim. Her hâlükârda bu adama sen bakacaksın. O yüzden ne kadar az kira ödersen o kadar iyi

Tek merak ettiğim burcun..... o kadar çok konularını okudum ki gerçekten hep saygılı cevaplar yazmanı taktir ediyorum ama verilen tavsiyelere uymuyorsun

Zorunlu hosgeldin bizde seni merak etmiştik
Bir günlük aç oraya yaz nasıl olsa uymayacaksin
Adama sen bakacaksın kirayı nasıl ödemeyi düşünüyorsun? Varmi planın?
Ödeyemediğini görünce kaçıp gidecek çünkü oraya gittiğinle kalirsin

Tek merak ettiğim burcun..... o kadar çok konularını okudum ki gerçekten hep saygılı cevaplar yazmanı taktir ediyorum ama verilen tavsiyelere uymuyorsun
Burcum akrep ne diyeyim ki kötü konuşan hep konuşuyor bana

En mantıklı olan bu gerçekten

Bence nisanlinla yaşadığın şehirde bir hayat kur sonuçta bir düzenin var hemde uygun maliyetli büyükşehir seni o borçlarına yutar. Evin yoksa yada maaşın çok çok iyi değilse buyuksehirde yaşamak işkence

İşsiz adam büyük şehirde kirayi nasıl karşılayacak 10 binden aşağı ev yok zaten işsiz bari burda kal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…