Kararsızlık , bitkinlik … ev değişikliği olmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam öğretmense,fabrikaya niye girsin de işçilik yapsın? Herkesin bir kariyeri var,hedefi var. Adam özelde öğretmen diye siz çağırdığınızda gelecek diye bir kural yok.

Ben kesinlikle zorunlunun memur, nisanlisinin ozelde ogretmen olduguna ikna oldum. Inanmayanlar kendileri kaybeder :)))

taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.
ya da evliliğini kredilerin bitene kadar ertele.
ama dinlemiyorsun ki

Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum

taşınma. gelsin oturduğun yerden iş baksın şimdilik.
ya da evliliğini kredilerin bitene kadar ertele.
ama dinlemiyorsun ki
Bende böyle düşünüyorum ama işyerinde de çok üzerime geliniyor burdan da kaçmak için istemiştim bu durumu ;(

Yani işsiz değildi ama part time öğretmenlik yapıyor. Koleje gidiyor felan ama aldığı maaş asgari ücret kadar oluyor . Ben düzenli işi yok dediğimde işsiz anlaşıldı bu durum
Uydurma Zorunlu ne öğretmeni?

Bakın işi var diyorum işiiiiii varrrrr ama sabah gitmiyor
Aşko sen anlamıyorsun galiba. Adamın işi garanti değil, sanki part time iş yapan öğrenciler gibi. Senin işin sağlam, adam onu da bırakıp evde yatar sana kendini baktırır ama senin öyle bir şansın yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…