Kira farkı yok aynı olacak. Evet evle pek bağım yok hep kirada olduğundandır belkide. Eninde sonunda satılacak ama şuan değil. 5 sene dolması gerek yoksa kazanç vergisine tabi tutuluyor.Kira farkınız ne kadar?
Kendi evinizi pek seviyormuşsunuz gibi gelmedi bana. Evinizi satıp oturacağınız evi almanız en mantıklısı sanırım.
Sorum bu değildi. Gereken cevabı aldı. 3 senede kendisiyle sadece 2 kez muhattap oldum,hep eşim ilgilendi. Durduk yere attı mesajı bende usturuplu bir cevapla susturdum kendisini. Kesin gidecek olsam zaten direk çık diyeceğim.Kiraciniz ile boyle yuz goz niye oluyorsunuz..nasil size agir msjlar atabiliyor..zamani gelince cikin dersiniz cikar..kendi mulkunuzun hesabini nasil veriyorsunuz
Benimde isteğim bu yönde. Hemde bildiğim sevdiğim bir semt.Bence insan nerede rahat yaşayacaksa orada yaşamalı ben olsam iyi yerde yaşar ev de satılacakmış evi satar tamamen yaşayaşağım aldığım evde de otururdum
Değilmi :) kadın evi öyle benimsemiş ki kiracı olduğunu unutmuş. Evin eksi yönleride çok işte bu yüzden içine geçmekte tereddüt ediyorum. Ama bu saatten sonra kadını da orada oturtmak istemiyorum.Ben olsam kiracıyı çıkarırım ama orda da oturmam diğer seçenekle daha mutlu olucaksınız gibi
Emredersiniz pasamSorum bu değildi. Gereken cevabı aldı. 3 senede kendisiyle sadece 2 kez muhattap oldum,hep eşim ilgilendi. Durduk yere attı mesajı bende usturuplu bir cevapla susturdum kendisini. Kesin gidecek olsam zaten direk çık diyeceğim.
Soruya odaklı cevap varsa almak isterim.
Zaten çıkıcaklar belki de dur gitmeden içimde kalmasın demiş olabilir:) hatta bu süreçte başka kiracı bulursanız ordan aldıgınız peşinat ve depozitoyu da kendi tutacagınız evde kullanırsınız:)Değilmi :) kadın evi öyle benimsemiş ki kiracı olduğunu unutmuş. Evin eksi yönleride çok işte bu yüzden içine geçmekte tereddüt ediyorum. Ama bu saatten sonra kadını da orada oturtmak istemiyorum.
Emir değil gayet normal bir cümleydi. Neyse konumdan çıkabilirsiniz sizin fikirlerinize ihtiyacım kalmadı. Belliki çatacak yer aranıyor :) gözardı=huzurEmredersiniz pasam
Evet vardı bir derdi anlayamadım. Hayırla sonuçlanır inşallah. Çıkacak olurlarsa onlarada depozito ödenecek daha.Zaten çıkıcaklar belki de dur gitmeden içimde kalmasın demiş olabilir:) hatta bu süreçte başka kiracı bulursanız ordan aldıgınız peşinat ve depozitoyu da kendi tutacagınız evde kullanırsınız:)
pasa gonlunuze gore yorum yapamadim kusura bakmayin..yuksek musadelerinizle cok degerli konunuzdan cikiyorum..Emir değil gayet normal bir cümleydi. Neyse konumdan çıkabilirsiniz sizin fikirlerinize ihtiyacım kalmadı. Belliki çatacak yer aranıyor :) gözardı=huzur
Vallahi ne güzel ev sahibisiniz bi kaç kere ev değişikliği yaptık hiç bir ev sahibi depozitomuzu iade etmedi:) halbuki bırakın en ufak zararı adam etmiştik evleriniEvet vardı bir derdi anlayamadım. Hayırla sonuçlanır inşallah. Çıkacak olurlarsa onlarada depozito ödenecek daha.
İyi iyiye denk gelmiyor zaten. Yok ya nekadar değişik olsalarda tek kuruşlarını istemem. Hayırlı insanlar çıkarsın Allah hepimizeVallahi ne güzel ev sahibisiniz bi kaç kere ev değişikliği yaptık hiç bir ev sahibi depozitomuzu iade etmedi:) halbuki bırakın en ufak zararı adam etmiştik evlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?