Bulmuşlardır ama o 'adam'ı isteyen yoktur oralarda :))Adam yurtdışında ama Türkiyeden kız buluyorlar bulamamışlar mı ona orda helal süt emmiş bir hanım kız :))
Bana da öyle geldiBulmuşlardır ama o 'adam'ı isteyen yoktur oralarda :))
Ahahah bunu bende düşünmedim değil şaşırdım da yani :))Adam yurtdışında ama Türkiyeden kız buluyorlar bulamamışlar mı ona orda helal süt emmiş bir hanım kız :))
Aman güvenmeyin ne oldukları belli değil. İyi insanlar olabilirler belki de yani saçma geldi isteseler orda da bulabilirlerdi Türk aileler vardır illa ki. Dikkatli olun.Ahahah bunu bende düşünmedim değil şaşırdım da yani :))
Isteyen elbet vardır maddi acıdan iyi ve dış görünüş olarak iyi birisi aile de aynı şekilde ama başka şeyleri varsa bilmediğim ona bisey diyemiyorum:))Bana da öyle geldi
Yorumunuz için tesekkur ederim :)Aman güvenmeyin ne oldukları belli değil. İyi insanlar olabilirler belki de yani saçma geldi isteseler orda da bulabilirlerdi Türk aileler vardır illa ki. Dikkatli olun.
Ilk etaapta asiri üstüme düşüyorlar ailesi dahil tecrübesizim akıl akıldan üstündür dedim sizlere sormaya geldim :)Görücü usulü için bu kadar risk fazla.. aşk olsa düşünülebilir..
Kaldı ki evlenmeden önceki insanların ekonomik özgürlüğü olmalı diye düşünüyorum.
ilk etapta bu kadar iyi olunması da beni her zaman kuşkulandirmıştır ve bu kuşkularımda hep haklı çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?