Kararsizlik sizden akila ihtiyacim oluşu

Ben kimseye bosan boşanma diyecek konumda değilim ama hayat bana gosterdiki kimse değişmez bellir yaştan sonra ancak ilahi bir dokunuş lazım. Bir insan küçükken nasıl sevilmisse büyüyünce de öyle sevmeyi öğreniyo tabi istisnalar var ama eşinizin kodunda anlayışlı sevgi dolu eş olmak yok siz boşanma düşüncenizi bitirdiginizde yine aynı adam olacak. Şöyle de bir durum var her ne kadar çok saçma da olsa ikinci şansı vermefigimiz zaman da hanımlar olarak sürekli değişmişti mutlu olabilirdik ama ben mahvettim fikri oluyor.israrla amerikayi yeniden keşf etmek istiyoruz. Allah yardımcınız olsun
Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan

Bunu ben de kadınlar kulübünde gördüm. Konu sahibini tenzii ederek söylüyorum. Bütün eşine şiddet uygulayan, sorumsuz, kıymet bilmeyen kocalar ne hikmetse çok iyi baba. Bizim kadınlarımız da da çocuklarının “babasız” kalmaması için katlanıyorlar.
Nasil iyi bizimle o kadar kotu ama evladina boyle degil demek icin not gibi düşünün

Sindiğiniz için böyle erkekliğe devam ediyor. Kafasına hiç kültabağı yememiş belli :sinirli:
Korkmadığınızı gösterdiğiniz gün bu saçmalıklara son verecek.
Bi gün bi çıldırın sizde kendine gelir.
Kendine bile gelmesini istemiyorum ins en kısazamanda bosanmak icin cesaretimi toplarim da biter bu evlilik

Düzelir diye çocuk yapmak çok saçma çocuğa yazık. Keşke çocuk yokken bitseymis sevginizde ayrilsaymissiniz sizde bi degisiksiniz şiddet uygulayan adama sabret çocuk ver şiddet bitince sogu isteme bosanacaksanizda cocugunuzu alın babaya küçücuk çocuk verilmez helede şiddet uygulayana çocuğun babanneye değil anneye ihtiyaci var sonuçta baba bakmicak babanne bakacak konunuzu çok fazla anlamadım yanlış bişey yazdiysam kusura bakmayin
Sıkıntı yok..
Haklisiniz bende kalbimde. Beynimde bitmis bir evliligi resmiyete dokmek icin cesaret arıyorum

1 - bebek 2 yasinda mahkeme kime verirse onda kalsin ?? 2 - eşim beni seviyomuş belli ediyomuş şiddet hariç tabii ??!! 3 - bakkala yollamaz kiskancliktan ??!! Cocuk icin siddete katlanmak ne demek nesine gayret gostericeksin saglikli mi bu aile?? Sizinki aile bile degil, siddeti romantize etmeniz ruh sagliginizin kotu oldugunu gosteriyor. Boyle seyler okuyunca deliriyorum..cok seviyor eşim beni bundan dövüyor..gercekten cok tatlı.

1 - bebek 2 yasinda mahkeme kime verirse onda kalsin ?? 2 - eşim beni seviyomuş belli ediyomuş şiddet hariç tabii ??!! 3 - bakkala yollamaz kiskancliktan ??!! Cocuk icin siddete katlanmak ne demek nesine gayret gostericeksin saglikli mi bu aile?? Sizinki aile bile degil, siddeti romantize etmeniz ruh sagliginizin kotu oldugunu gosteriyor. Boyle seyler okuyunca deliriyorum..cok seviyor eşim beni bundan dövüyor..gercekten cok tatlı.
Zaten bende artik bu evlilikteki yasanmisliklarda bir doygunluk var . O yüzden hatırsabir isi var di o da bitti

Kizlar bu arada bosaninca ailem bana gel bizimle koyde dur yada abinlerin orada yani akşehir de dur diyor fakat ben bu yaşadığım ilceden ayrilmak isimden ayrilmak istemiyorum..ailemi esimin ayrilinca aynu ilcede olunca huzur vermez diye burdan goturmek istiyor. Acaba nasil bir yol izlemem lazim.bu sehirden gitmek istemiyorum duzenimj bozmak onlarin istedigi gibi olmak istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim..

Evet değişmeyeceğini bildigimiz halde israrliyiz.oysa aptal yada hakkimi savunmayan bor imsan da degilim ama bosanmak icin bir adim atmaya korlar mi insan
Korkmaniz normal iyi veya kötü neticede yuva ama sizde insansınız ve size insan gibi değer vermeyen kimsenin yanında durmayın

Kizlar bu arada bosaninca ailem bana gel bizimle koyde dur yada abinlerin orada yani akşehir de dur diyor fakat ben bu yaşadığım ilceden ayrilmak isimden ayrilmak istemiyorum..ailemi esimin ayrilinca aynu ilcede olunca huzur vermez diye burdan goturmek istiyor. Acaba nasil bir yol izlemem lazim.bu sehirden gitmek istemiyorum duzenimj bozmak onlarin istedigi gibi olmak istemiyorum. Sizce ne yapmaliyim..
Eşiniz bela olacak biriyse bir süre ailenize yakın olmanız daha doğru olur.

Back
X