- Konu Sahibi solanahtar
-
Hakaret kufur santaj derken..? Simdiden boyleyse evlenince neler yapar. Kesinlikle bitirmelisin..Merhaba kızlar mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıcam kafam çok karışık ve empati kurup benim için yorum yaparsanız gerçekten biraz olsun dılardan gören insanların yorumuna ihtiyacım var çünkü artk kendim başa çıkamıyorum yorgun mutsuz umutsuzumbenım uc yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim var.buna ragmen birbirmizi sevdik ben okulu bitirene kadar bekledi aileme açtım konuyu ancak babam işi düzgün işi yok diye vermem dedi.erkek arkadasımda universite mezunu ancak iş bulamayınca nerde iş bulsa orda çalısıyp elinden geleni yapıyor çalışkan biri ama ben aileme bunu anlatamadım ve kesinlikle iş bulamdan olmaz dediler.bunları erkek arkadaşıma anlatınca burda ipler koptu zaten beni tanımadan önyargılı senın aılen ben paramı kazanırım filan dedi kavga ettık hakaretler küfürler şantajlar duydum. Bitti ayrıldık dıyorum özür diliyo sevıyorum seni diyor.iş bul dıyorum bulamıyorum diyor.Dedıği kötü sözlerden sonra soğudum ondan ama yine mesaj atsa yine donuyorum ona.bana ailenle konuş ikna et diyor.İşin olmadan olmaz dediler diyorum anlamıyor.Evlensem mutsuz olurmuyum sizce sevgime karsılık aılemle konusmalımym.yada artk kesinlikle bitirmelimiyim.Çok yaşanmışlık var aramızda hatıralar eşyalar bi anda bi insanı nası hayatımdan çıkarabilirim.Ayrılsam bir daha birini sevebilirmiyim çok kararsızım boşlukta gibiyim ne yapıcağımı bılmıyorum.Bende iş arıyorum bulamıyorum onunda stresi var.Ne yapmalıyım sizce??
Annesine iyi davranmayan sevmeyen esine de iyi davranmiyor sevmiyorTeşekkür ederım yprumlarınız için.evet ailem beni düşünüyor babam benımle bir arkadas gbı konustu iş olmazsa para olmazsa huzursuz olursunuz dedi.iş bulsun ben sana evlenme demıyorum dedi.boyle uzun uzun konustuk bunları onada anlattm ama benım karakterım daha onemlı degılmı içkim. Sigaram yok falan fılan dedi bende aıleme karsı gelemem dedim.Öfkeyle bunları yaptgını soyledı ama ben bununonun huyu oldugunu dusunuyorum cunku annesımede aynı seylerı yaptgnı gordum.Onu unutabılırmym yada başkasıyla gormeye dayanabılırmym en cok bnu dusunuyorum..Bır daha mutlu olabilirmym sevebılırmıyım güvenebılırmym kımseye bılmıyorum..
Annesine iyi davranmayan sevmeyen esine de iyi davranmiyor sevmiyor[/QUOTEGerveçekten mi.annesınıde cok uzuyor.Evın bırıcık oglu modunda cok sımartmıslar.Annesnı bıle aglatıyordu kadıncagız bana aglıyodu ben konusyodum onunla
Sen onu sevmemisinMerhaba kızlar mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışıcam kafam çok karışık ve empati kurup benim için yorum yaparsanız gerçekten biraz olsun dılardan gören insanların yorumuna ihtiyacım var çünkü artk kendim başa çıkamıyorum yorgun mutsuz umutsuzumbenım uc yıllık inişli çıkışlı bir ilişkim var.buna ragmen birbirmizi sevdik ben okulu bitirene kadar bekledi aileme açtım konuyu ancak babam işi düzgün işi yok diye vermem dedi.erkek arkadasımda universite mezunu ancak iş bulamayınca nerde iş bulsa orda çalısıyp elinden geleni yapıyor çalışkan biri ama ben aileme bunu anlatamadım ve kesinlikle iş bulamdan olmaz dediler.bunları erkek arkadaşıma anlatınca burda ipler koptu zaten beni tanımadan önyargılı senın aılen ben paramı kazanırım filan dedi kavga ettık hakaretler küfürler şantajlar duydum. Bitti ayrıldık dıyorum özür diliyo sevıyorum seni diyor.iş bul dıyorum bulamıyorum diyor.Dedıği kötü sözlerden sonra soğudum ondan ama yine mesaj atsa yine donuyorum ona.bana ailenle konuş ikna et diyor.İşin olmadan olmaz dediler diyorum anlamıyor.Evlensem mutsuz olurmuyum sizce sevgime karsılık aılemle konusmalımym.yada artk kesinlikle bitirmelimiyim.Çok yaşanmışlık var aramızda hatıralar eşyalar bi anda bi insanı nası hayatımdan çıkarabilirim.Ayrılsam bir daha birini sevebilirmiyim çok kararsızım boşlukta gibiyim ne yapıcağımı bılmıyorum.Bende iş arıyorum bulamıyorum onunda stresi var.Ne yapmalıyım sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?