Merhaba kk kulübü kadınları..
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum,çok kararsızım..
ilk hamileliğim ve tecrübesizim. Daha önce bebek odası yapmak konusunda çok kararlıydım ama şimdi son zamanlarda herkes bebek odası yapma kullanılmaz uzun bir süre,boşa yapmış olursun diyorlar. Eşim de aynısını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübeli olanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten bebek odası yapıp kullanmadınız mı ilk sene?
Çocuğum yok ama etrafımda gördüğüm şu, çocuk aklı yetene ayaklanana kadar anne babası ile uyuyor. Zaten anne sütü alması gerekiyor geceleri de bu yüzden 1-2 sene o oda eşyalarını koymak dışında bir işe yaramıyor
Bence de bebeklik geçici bi evre. Biraz buyuyunce genç odası yaparsınız.
bebek odası ne ki? sadece bebeklikte kullanılan bişeye masraf yapmaya gerek yok. zaten beşikte uyuyacak o da sizin yatak odanızda duracak muhtemelen.
Çocuk odasının minyatür hali :)bebek odası ne ki? sadece bebeklikte kullanılan bişeye masraf yapmaya gerek yok. zaten beşikte uyuyacak o da sizin yatak odanızda duracak muhtemelen.
Bebek odası kadar lüzumsuz eşya yok
Bu 16 yıl öncede öyleymiş ben tecrübe ederek öğrendim.
Almayın ilerde alırsınız.
Evli değilim ama annem bize beşik almış bir süre zaten onlarla uyumuşuz aynı odada sonra karyola vs almışlar bebek odası gereksiz der annem de çocuk onu kullanıncaya kadar büyüyor zaten der.Merhaba kk kulübü kadınları..
ilk hamileliğim ve tecrübesizim. Daha önce bebek odası yapmak konusunda çok kararlıydım ama şimdi son zamanlarda herkes bebek odası yapma kullanılmaz uzun bir süre,boşa yapmış olursun diyorlar. Eşim de aynısını söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tecrübeli olanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten bebek odası yapıp kullanmadınız mı ilk sene?
Öyle hoş yazmışsınız ki benim bile alasım geldiŞimdiki bebek odaları çok kullanışlı. Yataklar büyüyor ve tek kişilik yatağa dönüşüyor korkulukları çıkardığınızda. Ben oğluma yaptım ve kullandım. Oğlum tek kişilik yatağa geçti kızım yattı beşik haliyle. Daha sonra onu da söktürüp genç odası şekline getirdik.
Altlarında yavru yatakları da oluyor çok kullanışlı. İsterseniz özelden foto da paylaşırım.
Bebek deyip geçmeyin. Bir şifonyere sığmıyor eşyaları. Bezi var puseti var var da var. Oda yapmasaydım nereye sığdırırdım bilmiyorum.
Mobilyalar taş gibi duruyor hala. Liseye kadar kullanırlar. Şimdi okula başladılar bir kitaplık ve çalışma masası ekledim oldu sana genç odası.
Bence çok gerekli.
Bebek odasını bırak bebek yatağını bile iki senedir kullanmadık.Doğunca bebeğini yanından ayıramayacaksın kıyıp da gardrobu vs olsun ama bebek yatağı bile gereksiz direk çocuk odası yap bence.Merhaba kk kulübü kadınları..
Ama gerçekten öyle :) bakın sepet beşik alayım mı deseydi asla derdim çünkü maksimum 6 ay kullanılıyor ama oda öyle değil. Şimdi biri 6 biri 5 yaşında bebekliklerinden beri kullanıyorlar :)Öyle hoş yazmışsınız ki benim bile alasım geldi
Aynen ben de bi yatak bi dolap aldım perde halı düz renk. İkinci olunca bi yatak ekledim zaten beyazdı takım ilave mümkün oldu. 6 yedi yasına kadar kullanacak artık aklı erince genc odası yapcam. Öteki türlü 2 yasında genc odası için erken.Ha şunu da ekleyeyim ben hiç bebek figürleri olan şeyler kullanmadım. Mobilyalar beyaz, perde çiçekli böcekli değil düz, halısı düz vs.
Merhaba kk kulübü kadınları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?