- 23 Mayıs 2015
- 149
- 90
- 48
- 38
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
Eşimle tanıştığımzda birbirimizin geçmişi ile alakalı sorular sormamaya söz vermiştik eski sevgililerimizden hiç bahsetmedik o sebeple... doğru bulmuyoruz çünkü bitmiş gitmiş yaşananlar orada kalsın kafasındayız 9 yıldır evliyi ve birbirimize hiç yanlışımız olmadı... çalıştığım iş sebebiyle birçok danışanım var ve sistem atıyor size gelecek olan sizi seçmiyor herneyse kapı açıldı birisi girdi bir baktım benim ilk aşkım çocukluk aşkı deyin yani neyse oda şaşırdı tabi çünkü birbirimizin hangi şehirde olduğunu dahi bilmiyoruz kötü bir şekilde ayrılmadığıımız ve ailelerimizde tanıştığı için iş açısından görüşme bitince ayyüzlü yıllar sonra karşılaştık biraz sohbet edelim mi bir kahve ısmarlayayım dedi sorun görmedim tamam dedim gittik oturduk sohbet ettik ailene eşine selam söyle deyip ayrıldık eşime söylesem sorun etmez ama bu seferde eskiye sünger çektik söylemene gerek yok dermi söylemediğimi öğrense kızarmı bozulurmu bilemedim... kararsız kaldım hakkına girmiş olurmuyum ki bilemedim siz olsanız ne yapardınız bu durumda...