Kararsızlık

Bence hayallerınızın peşinden gidin diyecegım cümle bu olurdu ama şuan tek başınıza değilsiniz bir adam var yanınızda...

Radikal kararlar alın tabiki de mutlu edecekse ama o zaman öyle kararlaştırılan zamandan çooook sonra evlilik olacak...
Belki adam diyecek yok bana gelmez o zaman da ayrılırsınız dert değil...

Ama bu iş olursa o da kendi parasıyla kendi hayatı için radikal kararlar alabılır bunun yolu açılmış olsun

Kendimi sevgilinizin yerine koydum ben sizi desteklerdim ama kendi hayatımı da sorgulardım...
Acaba ben mutlumuyum evlenmek için birktirdim ama benım de hayattan isteklerim var ben neden yapmayayım diye

Siz normalde ne iş yapıyorsunuz ?
Acaba işi bırakmak istediğiniz için mi kabul etmiyor ?
Hedefiniz ne yemek kursunun sonunda

8 ay sürecek olan yemek kursuna gitmek istiyorum ama nişanlım bu radikal kararımın sonunda mutsuz olacağımı söylüyor ben kursumu bitirip yazları turistik otellerde çalışmak istiyorum 6 ay ayrı kalamam diyor ama bu benim hayalim bu arada bir yemek kursuna 30 bin verilmez diyor
30 bin cok güzel bir miktar bence verilmez ve gözden uzak olan gönüldende uzak olur ayrı kalmak ıstemıyorsa ayrı durmayın hayalini yapabilirsin yinede bulundugunuz yerde bir kurs bulabilirsiniz

30 bin cok güzel bir miktar bence verilmez ve gözden uzak olan gönüldende uzak olur ayrı kalmak ıstemıyorsa ayrı durmayın hayalini yapabilirsin yinede bulundugunuz yerde bir kurs bulabilirsiniz
Kurs bulabilirim evet ama izmirde çalışmak istemiyorum ayrıca izmirde 1 tane aşçılık okulu var

Ben kurs İçin yurtdışına çıkacağım demedim ki

Back
X