Kötü veya iyi sizi baya yıpratmış.Eve hapsedilmek ailesiyle yaylım ateşinin arasında kalıp onun müdahele etmemesi falan korkunç şeyler.Terapiste gitmeyi deneyin.İşe yararsa devam eder çabalarsınız.Yaramazsa yolunuza gidersiniz.Aslında eşim kötü bir insan değil.
Terapisti bende düşünüyorum istiyorum inşallah devlet hastanesinde de veriliyordur bu hizmet çünkü özele güç yetirmek imkansızKötü veya iyi sizi baya yıpratmış.Eve hapsedilmek ailesiyle yaylım ateşinin arasında kalıp onun müdahele etmemesi falan korkunç şeyler.Terapiste gitmeyi deneyin.İşe yararsa devam eder çabalarsınız.Yaramazsa yolunuza gidersiniz.
Güvensizlik yüzünden resmen eve hapsedildim ailesi tarafından. Esimde olaya asla müdahil olmadi
Boşanmak istemiyorum ile aslında boşanmak istemiyorum arasında fark var bence. Boşanmak istemesemde eşimin hayatinada engel koymak istemiyorum hangi yolu secmenin mantıklı olacağı hakkında fikir istiyorum. Yaz yaz bosanmiycam eşimden desem haklısın."Eşimle ilk günden beri problemliydik, annem felc gecirdi diye evde kaldım, sonra hamile kaldım, eşim aslında kötü biri değil, bosanmak istemiyorum" Tamam bosanmayın
Kabus gibi günlerdiberaber destek almalısınız.
affedebilir misiniz bilmem. hala seviyorum dediğinize göre şansınız olabilir.
ben şu kısımda boşanmıştım mesela.
O farkı ayırt etmemi beklemeyin, bosanmak istiyorum ama nasıl en az hasarla bosanabilirim yazın. Esinizin de aklancak bi tarafı yok, bi ton sıkıntı çekmişsiniz adam düzelcem deyip basa sarmış, gerisi sizlik bi durum. Bi de devlette çift terapisi hizmeti yok esinizin terapiyi kabul edecek olgunluga erismesi ve karsılayacak güce sahip olması gerekli iyi günlerBoşanmak istemiyorum ile aslında boşanmak istemiyorum arasında fark var bence. Boşanmak istemesemde eşimin hayatinada engel koymak istemiyorum hangi yolu secmenin mantıklı olacağı hakkında fikir istiyorum. Yaz yaz bosanmiycam eşimden desem haklısın.
Umarım öyle olurYasadiklariniz zor seyler ve hissettikleriniz cok normal. Kesinlikle terapi almalisiniz ve evliliginiz icin cift terapisi de.. hepsini destekle asabileceginize inaniyorum.
Kötü veya iyi sizi baya yıpratmış.Eve hapsedilmek ailesiyle yaylım ateşinin arasında kalıp onun müdahele etmemesi falan korkunç şeyler.Terapiste gitmeyi deneyin.İşe yararsa devam eder çabalarsınız.Yaramazsa yolunuza gidersiniz.
eşiniz ailesini nerede tutabileceğini öğrenirse evliliğiniz de kurtarılabilir bence ....
isterseniz buraya yazılan yorumları eşinize de okutun. belki yaptığı şeyin yanlış olduğunu ve bunu her kadının problem edebileceğini daha iyi anlar..
[/QUOTE
Evet haklısın aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?