Haklisiniz zaten buraya gelmeden once tek bir konu acmisligim yoktu. Buraya gelince arkadaslarima basta anlattim durumumu hepsi topla cantani geri dön dedi ciddi anlamda zor bir süreç gecirmesem ve bir kisiye dahi anlatabilsem zaten burada kimsenin kafasini sisirmezdim
Ben hala oturtamadim kafamda
Oralara gitmek icin nasil süreçlerden geçtiniz neler yaptiniz nelerden vazgectiniz hangi sartlari saglamak icin ne yatirimlar yaptiniz ,dil yeterliginiz ,egitim duzeyiniz ,oralarda yeni yaşama kurma bilgi ve becerileriniz vs vs... bunlar kolay isler degil..
Yani kisaca , Tıp alaninda farkli ulkelerde diploma denkligi almak, işe girmek vs cok da kolay işler degıl, sizin tum bunlari basardiginzi varsayarsak "cantani al geri gel" cumlesini duymak icin neler yasadiniz tahmin edemiyorum?
Yaşınız kaç?
Kac yil oldu ordasiniz?
tam olarak nasil bir calişma sartlariniz yaşam şartlariniz var?
oraya giderken kac yillik bir planla ne tür step'lerden gecmeyi goze aldıniz?
karsiniza cikan sorunlar hiç hiç öngoremediginiz pronoemler miydi?
Tr'deki yaşam sartlariniz hayat planlariniz is durumlariniz ne idi? .....
durumunuzu anlatmak icin az cok yeterli bilgi vermelisiniz , yani hayatiniz ve yasadiginiz prblem burda bircok üyenin tam olarak örnegini görmedigi ve kafasinda birsey olusturmayacak kadar uzak bir profilde?
Londrada doktorluk yaparken esinden uzak kaldi die başi derde düsmüs üyelerle pek karsilasmiyoruz, biz genellille kv ile altın kavgasi yapanları 2 cumlede taniriz anlariz fikir üretiriz ve öneri veririz.
tum bunlar dolayisi ile sizi inandirici bulamadm, sorry