eşiniz belliki para yönetimini bilmiyor :)miras bana kaldı benim ailemden . yok yanlış anlamadım hertürlü bakış açısına açığım istediğiniz gibi fikrinizi söyleyebilir siniz .eşim araca ihtiyaç olduğu için satmamı istiyor .
İlçe ya da il belediyesinden öğrenebilirsiniz.o projeyi nerden öğrenebilirim acaba ?
Ohoo, bu ne vizyonsuzluk.merkeze uzak mesafede . apartman tarzı birşey yapılması çok zor bahsettiğim arazi kasaba da
aynen öyle, uyanık adam bulmuş değerini bilmeyen mal sahibini ucuzdan gözden çıkarmış heyecanlı çift görmüş ,ben olsam bende satın alırdım unuturdum ne 10 senesi 5 sene sonra bakın görün nasıl değerleniyor...Ohoo, bu ne vizyonsuzluk.
Sence alan adam neden almak istiyor? On sene unutur ,on sene sonra iki apartman dairesi karşılığında ev yaptırırım diye
Araç aldığınız sizin üstünüze olsa bile evlilik Birliği bittiğinde mal paylaşımına dahil olur. Bölüşürsünüz. Ama miras kalan arazi üzerinde boşanma esnasında eşiniz hak talep edemez.satarsam öyle yapmayı düşünüyorum . artısı ve eksisi ni düşündükçe çıkamıyorum içinden
edevletten mi bakmam lazımParsel sorgulamaya girdiğinde, parselin üzerine tıklayınca parsele ilişkin bilgiler çıkar, orada ne yazıyor?
Ben mesajı yazarken önceki sayfalara bakmamıştım, 16bin m² bir yanından yol geçiyormuş, elektriği suyu varmis... Ben de sandım ki bizim sulalenin arsaları gibi ücra bir yerde ,minik minik parseller...aynen öyle, uyanık adam bulmuş değerini bilmeyen mal sahibini ucuzdan gözden çıkarmış heyecanlı çift görmüş ,ben olsam bende satın alırdım unuturdum ne 10 senesi 5 sene sonra bakın görün nasıl değerleniyor...
https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ buradan bakabilirsin.edevletten mi bakmam lazım
bielmiyorum eşimde satmam yönünde ben de karasız kaldım
birkaç araştırma yaptım bölgede o civarda değerli değilmiş diye duyumlar aldım . ne kadar doğru ne kadar yanlış fikrim yokaynen öyle, uyanık adam bulmuş değerini bilmeyen mal sahibini ucuzdan gözden çıkarmış heyecanlı çift görmüş ,ben olsam bende satın alırdım unuturdum ne 10 senesi 5 sene sonra bakın görün nasıl değerleniyor...
ana taşınmaz yazıyor ne demek oluyor ?https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ buradan bakabilirsin.
eşim sadece araç ihtiyacımızdan dolayı satmak istiyor .size miras kalmış, eşinize ne ?
yiyip içmek değilde bir kısmına araç alıp bir kısmını da döviz e yatırmak istiyoreşiniz belliki para yönetimini bilmiyor :)
durumun vehameti tam olarak şu ... eşinizin isteği öyle absürt
malı mülkü satıp yiyip içelim derdinde :) ayranı yok içmeye gümüş köprü ister geçmeye :)
insanlar ev almak için araba satar siz belkide evler sahip olacağınız alanı harcayıp eşinizi mutlu edeceksiniz hiçbirşekilde karlı bir durum değil oluru yok yani
üstelik miras malı valla yatan yattığı yerde ters döner yazık, sırf damat arabaya binsin diye mi o malı mülkü yaptılar...
Kesin olmamakla beraber ana taşınmaz imar planına uğramış arsa vasıflı taşınmaz anlamına geliyor diye biliyorum.ana taşınmaz yazıyor ne demek oluyor ?
lütfen yanıt verir misiniz ?https://parselsorgu.tkgm.gov.tr/ buradan bakabilirsin.
Bence yokmuş gibi davranın çocuklarınıza kalsın arasıra ilgilenin tabibazen ben de bu şekilde düşünüyorum zaten gidip gelemiyorum ilgilenemiyorum diyorum bazen de aile den kalan miras zamanla değerlenir diyorum . yani ne istediğimi şuanda ben de bilmiyorum
benim için avantaj mıdır ? biraz daha açsanızKesin olmamakla beraber ana taşınmaz imar planına uğramış arsa vasıflı taşınmaz anlamına geliyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?