aslında sinmiyor istemiyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum şimdiden heveslenip araç bakıyoriçime sinmedi aklıma yatmıyor,sırf sen istiyorsun diye tamam diyorum ama içime sinmiyor pişman olurum biliyorum dersiniz
Benim sana anlattıklarım ile senin verdiğin cevap arasında bir bağlantı kuramadığım için senden özür dilerim. Güzel kardeşim, benim sana söylediğim her şeyi unut. Kafana göre takıl.şimdi şöyle raiş bedeli ile piyasa değeri farklılık gösteriyor . üzerime 2 farklı arsa var biri bahsettiğim alıcısı çıkan diğeri de başka bir arazi. bu ikisi nin raiş bedeli belediyede yazılan gibi satış da aynı olmuyor .
Kadına kaldı tabi Ki. Erkekler bayılıyor karısına kalan mirasi sattirmaya. Çevremde cok gördüm. Kendileri söz konusu olunca babamin mali neden satayim derler. Benim eşim bile senede 2 kere gördüğü arsa icin babamin yeri satmam diyor.resmen zenginsiniz haberiniz yok
eşinizin neden satmanızı istediğini anlayamadım ,miras size kaldı anladığım kadarıyla :) ileride ne olacağı bilinmez evliliğiniz için birşey demiyorum sakın yanlış anlamayın, miras malı olunca boşanma durumunda karşı taraf asla hak iddaa edemiyor . eğer o arsa eşinizin olsaydı kalıbımı basarım satmazdı o yüzden mirasın size kaldığını düşündüm tabii önyargılı ve kötü niyetli gibi görünmüş olabilirim ama inanın içtenlikle yanlış anlamınızdan korkarak soruyorum miras kime kaldı
Hemen evet diyecek değilsiniz düşünelim biz bir diyebilirsiniz. Ama karşı taraf beklentiye girmesin başkasıyla anlaştık da diyebilirsiniz, gerçi bu da yalan olur. En iyi vazgeçtik diyin hiç görüşmeyin.şey düşündüm adam öyle yada böyle gelecek zaten yaşadığımız yerde başka farklı işleri de varmış . siz fiyat ne veriyorsunuz diye sorarım o miktarı söyledikten sonra da hımm kalsın o zaman şimdilik derim :) çok mu saçma oldu yaa
üzdün beni . verdiğin faydalı bilgiler için çok ama çok teşekkür ediyorum . faydalı bilgi ve fikirler oldu benim için .verdiğim cevaplar için de kusura bakmayın bu konularda çok fazla bilgi sahibi olmadığım için saçmalamam da normal. sizde normal karşılayınBenim sana anlattıklarım ile senin verdiğin cevap arasında bir bağlantı kuramadığım için senden özür dilerim. Güzel kardeşim, benim sana söylediğim her şeyi unut. Kafana göre takıl.
arazi miktarını paylaşır mısınız ?16 bin m2lik elektrik ve suyu olan arsayı satarsınız cok pişman olursunuz benim ailem ciftci. Kayinbabam tarlaya elektrik çektirdi gecen yıl 250bine gerisini siz düşünün. Sulak yerler coook değerli. Bakamiyorsaniz kiraya verin arabanızın kredisini öder kiradan gelen para o kadar soyleyim. Annemin babasından kalan tarlayı yıllık 20 bine kiraya veriyor küçük bi tarla sulak oldugu icin
Lütfen üzülme, sadece tarla veya arsa her neyse çakallara kaptırma.üzdün beni . verdiğin faydalı bilgiler için çok ama çok teşekkür ediyorum . faydalı bilgi ve fikirler oldu benim için .verdiğim cevaplar için de kusura bakmayın bu konularda çok fazla bilgi sahibi olmadığım için saçmalamam da normal. sizde normal karşılayın
Vazgeçtik diyeceksin tanımadoğın insana ayıp etmiş olmanın derdine düşme bence, oyuncak değil bu, gitti mi geri gelmeyecek. Adama olumlu konuştunuz ama anlaşmadınız, kapora almadınızalıcı ilede olumlu konuştu eşim . yarın için görüşme vardı . ne diyeceğim şimdi
tamm satmaktan vazgeçtim zaten umarım eşimle de halledebilirim . araç bakmaya başlamıştı bileLütfen üzülme, sadece tarla veya arsa her neyse çakallara kaptırma.
evet araç var fakat yeterli değil . işi gereğiMesela bizim babadan kalma üç beş tarla var ama hepsini satsan 20 bin etmez
Ücra yerde kıraç Toprak.
Esimin ailesinin verimli toprakları var hatta çoğu devlet hazinesiydi borçla tapuları aldılar o kadar değerli.
Ekiyorlar biciyorlar onlar günlük yaşamlarını oradan kazanıyorlar.
Esimin dayısı savurgan bir adam hep satmis tarlaları şuan elinde kalsa adam zengindi düşünün yani
Esim de hep toprak satilmaz der.
Senin şuanki duurumun acil değil.
Bir araba var ama yetmiyor sanirim.
Esin sat diyormuş.
Valla ben eşim de olsa çocuğum da olsa sağlık söz konusu olmadikca hiçbir malvarligimi satmam.
Çünkü şu zamanda inanın para kenara koymak çok zor çünkü paranın sadece ismi var.
Bakiyorsun çift maaş kenarda bir lira kalmıyor.
Geçende ablamla birlikte kiralık yatırımlık bir daireye girelim dedik aman Allahım elimizdeki bir artı bire yetmedi.
Yani o yüzden değerli arazinizi şuan da sağlık söz konusu olmadığı için satmayin.
haklısınız .evimiz var şükür araba da var fakat eşimin işi gereği yeterli gelmiyor problem yaşıyoruz bunun için satmayı düşünmüştükAraziyi satıp üzerine eklerim yakın yerden bi daire alır kiraya veririm filan deseniz anlarım ama araç için taşınmaz satılmaz hele bu devirde. Dursun ekmek istemez aş istemez ilerde daha da değerlenir en azından tutunacak bi dalınız olur uzun vadede kim ne olur bilinmez
Ekstra bi daire alsanız çift ev olur be kirası cebinize kalır. Siz bilirsiniz ama bi taşınmazı satıp başka bi taşınmaz almayacaksanız satmayın derimhaklısınız .evimiz var şükür araba da var fakat eşimin işi gereği yeterli gelmiyor problem yaşıyoruz bunun için satmayı düşünmüştük
ikinci bir ev alacak kadar fiyat vermez sanırım daha doğrusu fiyatı konuşmadık yarın yapılacaktı pazarlıkEkstra bi daire alsanız çift ev olur be kirası cebinize kalır. Siz bilirsiniz ama bi taşınmazı satıp başka bi taşınmaz almayacaksanız satmayın derim
maalesef öyle hazır tükenip gidiyor .Bu konuyla ilgili bir şey daha söylemek istiyorumbüyük dedem köyde ne arsası varsa satıp şehre göç etmiş. Göç edenin soyundan gelen bizler köydeki arsalı kesime göre daha fakiriz. Hazıra dağ dayanmıyor, hele kendi dedem fazlaca yokluk çekmiş. Halbuki akrabalar köşeyi dönmüş
Böyle bir şey için kırılacaksa kırılsın, satmak istemiyorum. İşletecek birine kiralayalım sürekli gelirimiz olsun de. Sanki şeker istiyor da almıyorsunuz. Koskoca arsa bu 16 dönüm, bir araba için gözden çıkarmayın. Lütfen aklınız varsa bu defa kırın onu, zaten bir araba var 2.İçin arsa mı satılır şaka gibi ya. Ayrıca gerçek satış bedelleri raic bedellerin üzerinde olur her zaman raic sadece taban fiyatı bilmenizi sağlaraslında sinmiyor istemiyorum ama eşimi de kırmak istemiyorum şimdiden heveslenip araç bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?