Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden hızlısı THYKizlar iki kisi var ikiside instadan yazdi biri tek gecelik birseyler yasamis digeri de sevgilisiyle bende bu durumu takiyorum konusmasam mi sizce baska seylerde var yalniz kalmamak icin konussam mi diye düşünüyorum ama kararsizim?
Cokk mu hizliyim gercekten e bir sevgili yapamadikSenden hızlısı THY
Kimlik bunalımı mı yaşıyorsunuz?Cokk mu hizliyim gercekten e bir sevgili yapamadik
Neden ?Cokk mu hizliyim gercekten e bir sevgili yapamadik
Yapamiyorum Msspinke bende cozemedim. Bu arada sen nasil oldun konunu okumustumNeden ?
Oylr mi diyorsunAdamların secere dökümlerini ne ara aldın kız?
Seninle de aynı şeyleri yaşamak istiyorlar kaşına gözüne sevdalandıklarını düşünmüyorsun değil mi![]()
ilişki yaşamayan erkek mi kaldı yaKizlar iki kisi var ikiside instadan yazdi biri tek gecelik birseyler yasamis digeri de sevgilisiyle bende bu durumu takiyorum konusmasam mi sizce baska seylerde var yalniz kalmamak icin konussam mi diye düşünüyorum ama kararsizim?
Vardir bence ama denk dusmek zorilişki yaşamayan erkek mi kaldı ya
bu sorun olacaksa ikisiylede olmayın zaten çok sorun yaşarsınızVardir bence ama denk dusmek zor
Neyse en azından güç bela öteki hödükten kurtuldun ne diyeyim
İnfial yaratan konunu hatırlamıyor musun? Bütün kk aynı konuda toplandıHangisi kiz![]()