Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekten miii e napicam kabul mu ediyimİlişki yaşamamış erkek zor anca aşırı cemaatte falan bulursunuz ha o bile bu devirde zor
Ya gerçekten şu forumda tanışmak istediğim nadir insanlardansınOzel harekat vardi birtanr o mu
Instadan yazan adama cinsel ilişki geçmişini mi sordun hemen? Mülakat mı yapıyorsun? Eline kız eli değmemiş erkek mi arıyorsun bir de? Üstelik yakışıklı, zengin ve başarılı olacak. Demek bu yüzden kimseyi bulamıyorsunKizlar iki kisi var ikiside instadan yazdi biri tek gecelik birseyler yasamis digeri de sevgilisiyle bende bu durumu takiyorum konusmasam mi sizce baska seylerde var yalniz kalmamak icin konussam mi diye düşünüyorum ama kararsizim?
Ah be rainyy... Bu gidişle eline erkek eli değmeden öleceksinGercekten miii e napicam kabul mu ediyim
Yani bu böyle bisey değil, hoşuna giden kişiyle dene insan tanı konuş kafana uyuyor mu bi bak ilişkiler böyle başlarGercekten miii e napicam kabul mu ediyim
Iliskisi olabilirde bir seyler yasamasini istemem yani ama oyle erkek yokmus galibaAh be rainyy... Bu gidişle eline erkek eli değmeden öleceksinBir de ben çıktığım erkeğin hiç ilişkisi olmamış olsa soğurum, demek ki bir problem var ki kimse istememiş derim. Kıstasların bir acayip
Bakir bulsan bile manyak ya da gay çıkar muhtemelen. Hem zengin, hem yakışıklı, hem bakir hem de seni beğenecek. İmkansız ötesi, öyle bir erkek yok bu dünyada.
Ay gerçekten öyle ben kıskanç bir yapıdayım mesela ama adamın hic ilişkisi olmamış direkt nakavt gözümde demek bi sorunu ver derimAh be rainyy... Bu gidişle eline erkek eli değmeden öleceksinBir de ben çıktığım erkeğin hiç ilişkisi olmamış olsa soğurum, demek ki bir problem var ki kimse istememiş derim. Kıstasların bir acayip
Bakir bulsan bile manyak ya da gay çıkar muhtemelen. Hem zengin, hem yakışıklı, hem bakir hem de seni beğenecek. İmkansız ötesi, öyle bir erkek yok bu dünyada.
25 yaş üstü bakir erkek bulman çok zor, üstelik yakışıklı ve zengin. Diğer konulara bak, 5 vakit namazlı kuran okumadan evden çıkmayan adam bile cluba gidip o an tanıştığı kızlarla oracıkta öpüşüyor. Yok maalesef öyle bir dünya. Zaten o yaşa kadar bakir kalmış adam sorunludur.Iliskisi olabilirde bir seyler yasamasini istemem yani ama oyle erkek yokmus galiba![]()
Yok bence tercih meselesi bazilari yasamak istemez25 yaş üstü bakir erkek bulman çok zor, üstelik yakışıklı ve zengin. Diğer konulara bak, 5 vakit namazlı kuran okumadan evden çıkmayan adam bile cluba gidip o an tanıştığı kızlarla oracıkta öpüşüyor. Yok maalesef öyle bir dünya. Zaten o yaşa kadar bakir kalmış adam sorunludur.
Sen hayatına aldığın bir erkekle bir şeyler yaşadın mı daha önce, yani sen yaşamadığın için mi hiçbir şey yaşamamış bir sevgili istiyosun , bide bir yorumunda sevgili olmayı zorunluluk gibi bahsetmişsin sevmediğin biriyle niye olması için olcaksın ki ne gerek varIliskisi olabilirde bir seyler yasamasini istemem yani ama oyle erkek yokmus galiba![]()
Evet ben birsey yasamadimSen hayatına aldığın bir erkekle bir şeyler yaşadın mı daha önce, yani sen yaşamadığın için mi hiçbir şey yaşamamış bir sevgili istiyosun , bide bir yorumunda sevgili olmayı zorunluluk gibi bahsetmişsin sevmediğin biriyle niye olması için olcaksın ki ne gerek var
Ama bence bir insanın geçmişini çok irdeleme eskide ne yasadıysa yaşadı ne senin yaşadıkların onu ne de onun yaşadıkları seni ilgilendirmez , yeni bir sayfa açıyorsunuz sonuçta geçmişe dönük bakarsan yol alamazsınız hiç , tabi konuda bahsettiğiniz iki kişi için demiyorum bunu gerçekten sevdiğin biri olursa ne yaşadığıyla çok ilgilenme diyeEvet ben birsey yasamadim
Cokk mu hizliyim gercekten e bir sevgili yapamadik
Neden kiBende diyorum bayadir hayatimda birsey eksik rainyy nerelerdesin senin ask hayatini özledik. Bence tek gecelik yasayana git en guzeli.