Kararsızlık...

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
merhaba kızlar, benim 1 yıl önce tanıştıgım bir kız arkadaşım var. Yazın 2 3 ay baya samimi olmuştuk ama şuanda yine ayda 1 fln görüşüyoruz çünkü kendisi, çevre ve benim diğer arkadaşlarım tarafından pek tasvip edilmeyen, rahat tavırları olan bir insan. Ama ben bu 1 yıldır arkadaşlıgım dönemimde bana bir zararını görmedim. ( Fakat kendisi, internetten birileriyle tanışıp, onların yaşadıgı şehirlere gidip, birkaç gün otelde evde fln birlikte kalıyor. Zararı kendine yani aslında ) Onun 2 yıl önce 5 ay süre ile çıktıgı bir çocuk var. Bu çocukla da ciddi bir ilişki olmamış sanırım, genelde çocugun evinde oturmuşlar hep, cinselliğe yönelik bir ilişki. Bende 1 ay önce başka arkadaşlarım vasıtası ile tesadüfen bu çoxukla aynı ortamda bulundum tanıştım, daha önceden tanımıyordum. Ve çocuk benimle görüşmek istiyor, ortak arkadaşlarımıza da beni gerçekten tanımak istediğini ve eger iyi giderse evlenmek istedigini söylüyormuş. ( yaşı da 33 zaten ) bana da mesajlar atıyor görüşelim fln die fakat ben tabiki her defasında sen benim o arkadaşımın eski erkek arkadaşısın ben böyle birşey asla yapamama olmaz diyorum fakat o, o kızın ne kadar kalitesiz ve basit oldugunu söylüyor, zaten sende onunla arkadaşlık etme sana zarar verir fln diyor. Bizi tanıştıran arkadaşlarım da bir denemem konusunda ısrar ediyor, ve o diğer kızla zaten arkdaş olmamam gerektiğini söylüyorlar. Ben şuan o çocukla ilgili birşey düşünmüyorum. O kız basit te olsa bundan sonra görüşmesem bile, ben onunla 1 yıla yakın zaman arkadaşlık ettim. Böyle birşey yapamam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var?

Madem o kız o kadar basit ve kötü neden onunla birlikte olmuş. Kıza ise gerçekten şaştım kaldım. İnternetten birileriyle tanışıp yaşadıkları şehire kadar gidiyomuş üşenmeden. Neyse ben bir şey demeyim şimdi. O senden hoşlanan kişiden anlattığın kadarıyla ben pek hoşlanmadım. Tabi arkadaşınızdan da. Dışarıdan sizi tanıyanlar o kız gibi olduğunu sanabilir. Tabi ki senin tercihin canım.

Allahım ya sinir oluyorum,

kızla aynı evde yaşıyor, sonra iş bitince zaten o kız çok kötü. o adam melek ama. nasıl br mantıktır bu ya, bi halt ettilerse beraber ettiler. kadınları karalamak, kendini aklamak marifet oldu bu SÖZDE ERKEKLERde.. kıl oluyorum..

biz de yine kadın olarak kız gerçekten kötü, arkadaşlarım da öyle diyor, bi denemeli miyim diye onların tarafından oluyoruz ne acı..

Madem ilgin de yok o zaman hiç düşünme ve bulaşma bence.

Hem bence tasvip edılmeyecek şey yaşamış önceden, şimdi de sanki o şeyi kendisi yapmamış ya da zorla yapmış gibi sadece kıza laf ve çamur atıyor. Ya yaptıgının arkasında dursun ya da kendini de kızla aynı kefeye koysun. Sen kızdan uzak duracakmışsın, peki o neden uzak durmamış acaba. Resmen kızdan 5 ay cinsel olarak da faydalanmış, tamam kız da razı olmuş, ama bittikten sonra kızı karalamak niye. Uzak dursaydı kızdan madem, kız zorla mı girdi evine.

Bu zihniyete anlam veremiyorum, böyle zihniyetli biriyle de evlenmeyi düşünmezdim.

''kiminle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin bülbül güle,karga çöplüğe götürür.''diye bir söz var.
boşuna dememişler bence.
sizinlew iletişime geçmeye çalışan çocuğa gelince,kızla ilgili söyledikleri hiç hoş değil.
ayrıca arkadaşınızla aynı evde yaşamış biriyle birliktelik düşünmeyin.

Son düzenleme:

aynı evde yaşamamışlar. yani genelde evde takılmışlar anlamında söyledim onu. bende kızla arama mesafe koydum artık ayda 1 ya görüşüyorum ya görüşmüyorum

iyi de sen arkadaş ortamında tanışırsın o int diğeri aile ortamında tanışır ne var bunda?

bu işi para için yapıyorsa bilemem de bişeyler hissedip ilişkiye başlamış ve sonucunda bişeyler yaşamışlar da olabilirler.

üniversite okuyorken sevgilisiyle aynı evde kalıp herşeyi yaşayanlar var bunları da görmemiz lazım nişanlanıp da karı koca gibi ilişkiye girenleride görmek lazım.. ha kız basitse o erkek de onu cinsel yönden kullanmak için en az o kız kadar basitleşmemiş mi?

Sende bir kadınsın yeni kadın yapınca namussuz erkek yapınca takılmaca, çapkınlık olmasın lütfen her iki cinse de eşit yaklaşmak gerekli bence bu düşünceyi toplumumuza kim benimsetmişse erkeklerin çok işine geldiği kesin!!!

bu adam sizin arkadasinizdan daha kalitesiz ki arkadasiniza kalitesiz demiyorum ( adamin tabiriyle yani)
uzak durulacak erkeklerden bu kadar basit

Kızın bi erkekle yakınlaşması ayıp ama erkeğinki değil yani öyle mi? Kız o erkeğin başına silah dayayıp da mı girmiş acaba o adamın evine. Kızla erkek bi ilişki yaşıyo ama bu ilişkide sadece kız suçlu erkeğin bi suçu yok. Çünkü o kız zaten KÖTÜ kız değil mi?

Bence bu adamdan uzak durun. Yarın öbür gün siz de bir şeyler yaşarsanız arkanızdan aynı lafları söylemeyeceği nerden belli?

Kimse sevmedigi hal ve hareketlerini yaşam tarzını beyenmedigi bir insanla yakınlaşmaz ,kimsenin hayatı ,yaşam tarzı ve kaliteside kimseyi ilgilendirmez senide arkadaşın gibi keklemeye çalısıyor bence ,hee sen kendine o arkadaşının aslında (basit olan erkek arkadaşını)layık görüyorsan diyecek birşey yok aslında ama ne olursa olsun ben arkadaşımın eski erkek arkadaşını kendime layık gormem görememde ,herkezin basitligi ve pasifligi kendine

aynı evde yaşamamışlar. yani genelde evde takılmışlar anlamında söyledim onu. bende kızla arama mesafe koydum artık ayda 1 ya görüşüyorum ya görüşmüyorum

kızla işikini kesmşsin ama konu başlıgında kararsızım anlayamadım dogrusu,bu erkekle birliktelik zamnında kafana yatmış seninde ,yani arkadaşlarında dedigi gibi suçlanan tek taraf kız oluyor ne yani erkek istemese kız birlikte olurmu? ilişkiyi yaşıyorlar her manada, kızla işi bittikten sonra kız basit biri oluyor bence arkadaşınızın erkek arkadaşı bana daha pasif ve basit geldi sizde bu kişilike sahip biriyle kararsızlık içinde kalmışşınız yardım istemişşiniz yani gözünüzde kız kötü erkek madur !

Kusura bakmayin ama bahsettiginiz adam tam bir s.refsizmis.
Madem kiz kötüymüs basitmis demk ki kendiside kötü ve basit biri ki o kizla birlikte olmus.
Hep bilindik adi adam numaralari.
Kendisi cok iyi cok kaliteli oldugundan yasamis oldugu iliskinin ve iliski yasadigi kadinin arkasindan böyle konusuyor.
Eger sizde de biraz akil varsa uzak durun.
Yoksa birgün gelir sizin arkanizdanda böyle konusur.

arkadaşınla görüşüp görüşmemek sana kalmıştır sonucta bilinçli bir insansan nereye gittiğine nerde görüştüğüne zaten dikkat edersin. yalnız o beyfendi eğer gerçek bir beyfendi olsaydı arkadaşınızı karalayıp size yaklaşmak yerine başka bir yol deneyebilirdi.

Aynı evde kalıyor birlikte yaşıyor sizde bu tarz bi adamla ciddi düşünüp evlenmeyi ihtimal olarak görüyosunuz bişey diyemiycem dikkat edinde o kadar rahat olan arkadaşınız sizi evlenince rahatsz etmesin başka birini bulursunuz bence hiç bulaşmayın

seni de kandırıp o kızla yaptıklarını yapıp arkandan kalitesizdi o zaten basitti dese?

bende zaten düşünmüyorum yapamam dedim ama herkes suçlar tavırlarla yaklaştı. Başına gelen var mı diye fikir sordum sdece ona da pişman oldum neyse...

, o kızın ne kadar kalitesiz ve basit oldugunu söylüyor, zaten sende onunla arkadaşlık etme sana zarar verir fln diyor.

Bunu bu şekilde dillendiren O insanın kendisi ne kadar olabilir ki?

Bugün bu kişi hakkında böyle diyen yarın başkası hakkında da bu şekilde konuşmayacağı ne maglum.

Olayın iç yüzünü bilemem ancak içten bir dua edesim geldi; Rabbim sen bizleri başta kendi nefsimiz olmak üzre, şerr insanların şerrinden muhafaza eyle! Amin'

bende zaten düşünmüyorum yapamam dedim ama herkes suçlar tavırlarla yaklaştı. Başına gelen var mı diye fikir sordum sdece ona da pişman oldum neyse...

Cünkü senin anlattiklarin da tarafli. Erkek gözüyle bakarsan olaylara kadinlari karsina alman kadar dogali yok.

Cok güzel demis arkadasimiz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…