''kiminle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin bülbül güle,karga çöplüğe götürür.''diye bir söz var.
boşuna dememişler bence.
siz arkadaşınızla aynı evde yaşamış biriyle birliktelik düşünmeyin bence.
aynı evde yaşamamışlar. yani genelde evde takılmışlar anlamında söyledim onu. bende kızla arama mesafe koydum artık ayda 1 ya görüşüyorum ya görüşmüyorum
seni de kandırıp o kızla yaptıklarını yapıp arkandan kalitesizdi o zaten basitti dese?
, o kızın ne kadar kalitesiz ve basit oldugunu söylüyor, zaten sende onunla arkadaşlık etme sana zarar verir fln diyor.
bende zaten düşünmüyorum yapamam dedim ama herkes suçlar tavırlarla yaklaştı. Başına gelen var mı diye fikir sordum sdece ona da pişman oldum neyse...
iyi de sen arkadaş ortamında tanışırsın o int diğeri aile ortamında tanışır ne var bunda?
bu işi para için yapıyorsa bilemem de bişeyler hissedip ilişkiye başlamış ve sonucunda bişeyler yaşamışlar da olabilirler.
üniversite okuyorken sevgilisiyle aynı evde kalıp herşeyi yaşayanlar var bunları da görmemiz lazım nişanlanıp da karı koca gibi ilişkiye girenleride görmek lazım.. ha kız basitse o erkek de onu cinsel yönden kullanmak için en az o kız kadar basitleşmemiş mi?
Sende bir kadınsın yeni kadın yapınca namussuz erkek yapınca takılmaca, çapkınlık olmasın lütfen her iki cinse de eşit yaklaşmak gerekli bence bu düşünceyi toplumumuza kim benimsetmişse erkeklerin çok işine geldiği kesin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?