Kararsızlık...

tabiki her yerde tanışılabilir ama sen internetten biri ile tanışıp 3 hafta 1 ay kadar msnde ve telde konuşup sonra izmire istanbula şurayta buraya çocugun yaşadıgı şehre gidip otelde onunla kalır mısın? bu normal mi?

Ben o tarz kizlardan uzak dururum.
Arkadaslarimi cok kaliteli secerim.
Arkadastan kastim yakin arkadaslarimi.

O kizdan uzak durman senin icinde iyi olacak.
Insan o rahatliklari gördükce, o rahatliklar insanin kendinede normal gelmeye basliyor bir zaman sonra sende karsindaki insana benzeyebilirsin.
Hemen olmaz bu bir sürectir.
Bu nedenle arkadasindan uzak durmani tavsiye ederim..

Arkadasinin eski sevgilisininde samimi olduguna asla inanmiyorum.
Iki nedeni olabilir:

1. Eski sevgilisi ile arkadas oldugunu bildigi icin, siz o cocukla birlikte olsaniz bunu o kiz hemen ögrenecek. Yani amaci onu kiskandirmak olabilir.

2. O arkadasin onla cinsel seyler yasiyormus, simdi onlari yasayacak kiz ariyordur.
Sende o kizla arkadas oldugun icin senide o kiz gibi rahat biri oldugunu düsünüyordur.
Bu nedenle onun isini görmen icin sana yakin olmak istiyordur.

Kesinlikel bu ikiliden uzak dur, yoksa sen dahil bir seytan ücgeni olusacak emin ol!

Ben kararsız kaldığın noktayı anlayamadım açıkcası :44:
Konunun içinde zaten belirtmişsin,çocuk için birşey düşünmüyorum diye,yani ona karşı birşey hissetmiyorsun öyle değil mi?
Kızla da bağın yok,adamla da...
Arada kalmanı gerektirecek bir durum yok ki,ikisi de senin hayatında yer almıyorlarmış zaten....

canım herkes kendi gibi insanlarla ilişki kurar bosuna dememişler arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyim diye ben o cocuqa takılmamanı tavsiye ederim olur ya sizinde işler yolunda gitmez o kız hakkında sölediklerini birgün senin içinde akseder düzgün birisi olsaydi zaten o kızı sana kötülemezdi hataydı veya senin onun arkadsın olman mmutluluğumuza engel olmamalıydı derdi cıkaradı bana kalırsa sen o cocukla konusacaksın sonra pişmn olacaksın gibime geliyor tercih senın saygı duyarım

3 hafta , 1 ay süresi her neyse bunu yapmazsın ama onunla evde takılan çocuk da sırf cinsiyeti
'erkek' olduğu için, kıza yapıştırılan yaftadan yırtmasın yani... Çifte standart deniyor buna. Madem
bu kız fenaymış, neden onunla takılmış? Amacı sadece cinsel yönden tatminse bunu senden
beklemeyeceği ne malum? Daha önceki ilişkisinde, kız arkadaşının böyle sömüren bir adama ne kadar
güvenilir? Aynı şeyleri senden beklemeyeceği ne malum? Seni tanımadan neden olur olmaz yerlerde
evlilik lafı ediyor, amacı güven pozu vermek mi?? Benim aklımda çok soru işareti bırakır böyle
bir adam. Eğer biraz erdemli ise herkes gibi kızın arkasından konuşmak yerine susar, yorum yapmazdı.

Bence sizde az çok kabul etmeyi düşünüyorsunuz ama o arkadaşınızdan dolayı çekiniyorsunuz

Kararınız ne olur bilemem tabi ama..

Bana samimi gelmedi 33 yaşındaki beyefendi, yarın birgün size de kalitesiz bir kızdı diyebilir nitekim her denilene inanmamakta fayda var...

Son düzenleme:
bana arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyeyim demişler.

sizinle ciddi düsünmek isteyen sahıs da böyle düsünmüş olabilir suan kızı karalasa bile işi bitmiş ya !!!

hiç hoş değil hem de hiç.

yorum yazan arkadaslar hep aynı fıkırdeler ne olursa olsun bır erkek eskı ılıskısı hakkında bır kadın ıcın boyle sozler soyluyorsa ben onun karakterındenj suphe duyarım. tamam kız kotu dıyelım ama 5ay boyunca ıyıymıs demekkı faydalanmıs uzak durun bence o adamdan ne evlenmesı selam bıle vermeyın kıza gelınce mesafelı olun ama dıslamayın herkesın yasam tarzı herkes bu tarz seylerın hesabıNI Allaha verır bıze degıl..

Inan güzelim inan sen. Arkadaşın onun evine gitti diye "Cinselliğe yönelik bir ilişki" mi oluyormuş? Bu kadar mı sığsınız? Sen arkadaşının 5 ay öyle ya da böyle birlikte olduğu eski sevgilisi olan kişiyle bir şeyler yaşama kararı aldıysan benim sana söyleyeceğim şey bu forumdan banlanmama sebep olur ki şu sıralar kotamı fazlasıyla aşmış bulunuyorum :) Arkadaşına kötü yakıştırmalarda bulunarak onun eski sevgilisiyle bir şeyler yaşayabilmek için çok saygısızca bir o kadar haddini aşar şekilde vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun. Tebrik ederim seni, kendine yakışanı yapmaktasın sayın "ciddi kız" :)))

Son düzenleme:
Yaptıklarının sorumlusu sadece kız mı? Ne güzel yazmışsın "Birlikte yaşıyorlar" diye, demek ki birliktelik söz konusu. Kadını karalamak ne kolay, erkek yapar elinin kiridir kadın yapar kötüdür. Sonra kız kime göre kalitesiz? Buna karar veren kim? İnsanoğlu işine geldiği gibi konuşur, bir kaç kişi toplanmıssınız bir araya "Vurun abalıya" misali sözler söyleyerek kızı karalıyorsunuz. Sizler bu kadar kalitelisiniz de bu kızla aynı ortamda nasıl karşılaştınız?

haddini aşma bence !

kızın zararı kendineymiş işte...
o adamda çok düzgün biri olsaydı zamanında birlikte olduğu bi kız hakkında böyle konuşmazdı...

genel olarak eski kişiler hakkında kötü konuşan birine hiç güvenilmez diye düşünüyorum.

ayrıca sizi tanımadan sizinle evlilik düşünebileceğini iletiyor herkeze! buda anormal bence.

arkadaşına mahçup olmanı geçtim, bence pek güvenli bir adam değil gibi.

bazı saygısızlar hariç diğerlerine cevap vermek istiyorum. Burda herhalde yanlış anlamalar oldu.
Ben o arkadaşımı kötülemiyorum, evet yaptıgı bazı yanlışlar var ( bende bayanım ve tabiki cinsellikte de eşitlikten yanayım ama öyle değil ne yazıkki ülkemizde) birkaç kişi ile birlikte olmuşsan ve küçük bir yerde yaşıyorsan hemen adın çıkıyor maalesef. Arkadaşımın da bu tür bazı yanlışları var zaten kendisi de diyor, ben istedigimi yapmak isterim, rahat bir insanım die. Ben de demiştim zaten, bu konuda zaraı kendine olur ve ben arkadaşlııgımı devam ettirirsem bana da olur tabiki yanında görüldüğüm için. Ama şuan için bana bir zararı yok isteyerek bana bir kötülük birşey yapmadı. Ve bende son 3 4 aydır bunu farkettim ve araya mesafe koydum, ayda bir fln görüşüyorum sadece.
o bahsettiğim çocuk ta, kendisi ile 5 aya yakın süre ciddi yada değil bir ilişkisi olmuş, kendisi de, kızın para için yapmayacagı şey olmadıgını farkettiği anda bırakmış zaten. Bunları bana değil ortak bir arkadaşımıza anlatmış bir dertleşme anında. Ben ona hep bizim aramızda birşey olamayacagını söyledim zaten ve hep o arkadaşımın eski sevgilisi oldugu için böyle birşeyi asla yapmayacagımı söyledim. O da artık en sonunda dün, o kızla zaten fazla arkadaşlık etme sana zararı olur bunu yakında anlarsın inşallah dedi bana sadece.
yani ortada o çocugun ve benim sürekli kızı kötülememeiz gibi bir durum yok. Burda herkes öyle anlayıp üzerime geldi. Ben böyle birşey düşünmüyorum sadece etik değil. Ama başına gelen var mı diye merak edip fikir almak istedim ama pişman oldum!

Kız basitse adamında ondan bir farkı yok. sağlam ayakkabı değil. kızdan da adamdan da uzak dur. Bir kızı kullanmak niyetiyle onla takılıp sonra basit masit diyen adamdan hayır mı bekliyorsun sen.

senin açtıgın konulara baktım, mutlaka hepsinde, insanlara karsı saygısızca konuşup, birileri ile dalaşmışsın. O yüzden seni muhattap almıyorum

Sen en büyük saygısızlığı arkadaşım dediğin insana yapıyorsun, bana saygıyı öğretecek son kişisin.

Toplasan 3 konu açmış bir insanım, yalnızca tek bir konuda münakaşa yaşandı. Madem bir şey sallayacaksın bari destekli salla, argümanın olsun

Ha ama sivri dilliyimdir evet. Burnunu olur olmadık yerlere sokanlara, arkadaşının arkasından konuşan, eski sevgilisine yamananlara hadlerini bildirmek konusunda kimse elime su dökemez.

Edit: Typo

Son düzenleme:

seni muhattap almadıgım için söylediklerin de hiççç umrumda dahi değil. konuş konuş canım sen :))))

herkes kendine yapar..ne yaşadıysa naptıysa kendinedir.hiç bi kadın erkek bişey hissetmedigi insanla 5 ay bi süre ile birlikte olmaz cinsellik daha fazla dahil buna..zamanında bişey hissetmişler yaşamışlar sonunda..numaranı almış çocuk istemiyorum arkadaşımın eski erkek arkadaşısın diyosun..kusura bakma canım ama o adam sana şuan naz yapıyor gözüyle bakıyor çok rahat ulaşabiliyor..evlilik lafı felanda palavra yeme öyle şeyleri ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…