iyi de sen arkadaş ortamında tanışırsın o int diğeri aile ortamında tanışır ne var bunda?
bu işi para için yapıyorsa bilemem de bişeyler hissedip ilişkiye başlamış ve sonucunda bişeyler yaşamışlar da olabilirler.
üniversite okuyorken sevgilisiyle aynı evde kalıp herşeyi yaşayanlar var bunları da görmemiz lazım nişanlanıp da karı koca gibi ilişkiye girenleride görmek lazım.. ha kız basitse o erkek de onu cinsel yönden kullanmak için en az o kız kadar basitleşmemiş mi?
Sende bir kadınsın yeni kadın yapınca namussuz erkek yapınca takılmaca, çapkınlık olmasın lütfen her iki cinse de eşit yaklaşmak gerekli bence bu düşünceyi toplumumuza kim benimsetmişse erkeklerin çok işine geldiği kesin!!!
tabiki her yerde tanışılabilir ama sen internetten biri ile tanışıp 3 hafta 1 ay kadar msnde ve telde konuşup sonra izmire istanbula şurayta buraya çocugun yaşadıgı şehre gidip otelde onunla kalır mısın? bu normal mi?
merhaba kızlar, benim 1 yıl önce tanıştıgım bir kız arkadaşım var. Yazın 2 3 ay baya samimi olmuştuk ama şuanda yine ayda 1 fln görüşüyoruz çünkü kendisi, çevre ve benim diğer arkadaşlarım tarafından pek tasvip edilmeyen, rahat tavırları olan bir insan. Ama ben bu 1 yıldır arkadaşlıgım dönemimde bana bir zararını görmedim. ( Fakat kendisi, internetten birileriyle tanışıp, onların yaşadıgı şehirlere gidip, birkaç gün otelde evde fln birlikte kalıyor. Zararı kendine yani aslında ) Onun 2 yıl önce 5 ay süre ile çıktıgı bir çocuk var. Bu çocukla da ciddi bir ilişki olmamış sanırım, genelde çocugun evinde oturmuşlar hep, cinselliğe yönelik bir ilişki. Bende 1 ay önce başka arkadaşlarım vasıtası ile tesadüfen bu çoxukla aynı ortamda bulundum tanıştım, daha önceden tanımıyordum. Ve çocuk benimle görüşmek istiyor, ortak arkadaşlarımıza da beni gerçekten tanımak istediğini ve eger iyi giderse evlenmek istedigini söylüyormuş. ( yaşı da 33 zaten ) bana da mesajlar atıyor görüşelim fln die fakat ben tabiki her defasında sen benim o arkadaşımın eski erkek arkadaşısın ben böyle birşey asla yapamama olmaz diyorum fakat o, o kızın ne kadar kalitesiz ve basit oldugunu söylüyor, zaten sende onunla arkadaşlık etme sana zarar verir fln diyor. Bizi tanıştıran arkadaşlarım da bir denemem konusunda ısrar ediyor, ve o diğer kızla zaten arkdaş olmamam gerektiğini söylüyorlar. Ben şuan o çocukla ilgili birşey düşünmüyorum. O kız basit te olsa bundan sonra görüşmesem bile, ben onunla 1 yıla yakın zaman arkadaşlık ettim. Böyle birşey yapamam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Fikirlerinize ihtiyacım var?
Inan güzelim inan sen. Arkadaşın onun evine gitti diye "Cinselliğe yönelik bir ilişki" mi oluyormuş? Bu kadar mı sığsınız? Sen arkadaşının 5 ay öyle ya da böyle birlikte olduğu eski sevgilisi olan kişiyle bir şeyler yaşama kararı aldıysan benim sana söyleyeceğim şey bu forumdan banlanmama sebep olur ki şu sıralar kotamı fazlasıyla aşmış bulunuyorum :) Arkadaşına kötü yakıştırmalarda bulunarak onun eski sevgilisiyle bir şeyler yaşayabilmek için çok saygısızca bir o kadar haddini aşar şekilde vicdan rahatlatmaya çalışıyorsun. Tebrik ederim seni, kendine yakışanı yapmaktasın sayın "ciddi kız" :)))
Sen o çizgiyi çoktan geçtin bile!!)
senin açtıgın konulara baktım, mutlaka hepsinde, insanlara karsı saygısızca konuşup, birileri ile dalaşmışsın. O yüzden seni muhattap almıyorum
Sen en büyük saygısızlığı arkadaşım dediğin insana yapıyorsun, bana saygıyı öğretecek son kişisin.
Toplasan 3 konu açmış bir insanım, yalnızca tek bir konuda münaşaka yaşandı. Iftira atmak konusunda uzman olduğun iyice anlaşıldı
Ha ama sivri dilliyimdir evet. Burnunu olur olmadık yere sokanlara, arkadaşının arkasından konuşan, eski sevgilisine yamananlara hadlerini bildirmek konusunda kimse elime su dökemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?