kararsızlık

Bende ayniyim tatlim.terazi burcuyum ve burcumun ozelligi mi bilmiyorum her konuda acayip kararsizim.kendim alisveris yapsamda biri onu begenmedi mi bitti o benim gozumde..kotu bi durum evet..herkesin zevki karari var ama benim icin baskasinin ne diyecegi cok onemliymis gibi takiyorum kafama..hatta cokkk eskiden erkek arkadasim icin bi yorum yapmisti biri o lafin uzerine soguyup birakmisligim bile var..aman sen yapmaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elimde degil yapiyorum duzeltemiyorum kendimi, yakinda kendi sacimi basimi yolucam bu konuda resmen kendime aciyorum:ssz:

Bugün de herkese "sen de benim gibisin" diyorum ama sen de benim gibisin :27: ne kadar sorunlu biriymişim yaw :27:

şaka bir yana, ben kararsızlar kraliçesiyim.. kıyafet, elektronik, aksesuar.. kısaca aklına gelebilecek herşeyde en az bir yarım saat harcarım.. o yüzden bir mağazaya girdiğimde açık açık "ben çok kararsızım, mümkünse sabırlı bir personel rica edebilir miyim?" diyorum :27: gerçekten de işe yarıyor..

ya da herhangi bir ürün alacaksam, kafadan orada ki 2 müşteriyi çeviriyorum.. siz olsanız hangisini alırdınız diyorum :27: gerçi yanımda eşim varken ters tepiyor, o yüzden alışverişe kardeşimle çıkıp takılıyorum yoksa etrafımdakileri intihara sürüklerim :27: kendini değiştirmeye çalışma, kararsızlık kalıcı bir özellik.. onunla yaşa, sev onu :27: ya da benim yaptığım gibi çözümler üret gitsin :34:
Ay çok güldüm cidden aynı benim gibisiniz :))) ben de tek kalınca bir sey almam gerekiyorsa orda baska şeylere bakan birilerini çevirip bu olmus mu yakismis mi alsam mi diye sorup onay bekliyorum ya vallahi çok gıcık bir durum kendimden soguyorum:ssz:

Son düzenleme:
Ay çok güldüm cidden aynı benim gibisiniz :))) ben de tek kalınca bir sey almam gerekiyorsa orda baska şeylere bakan birilerini çevirip bu olmus mu yakismis mi alsam mi diye sorup onay bekliyorum ya vallahi çok gıcık bir durum kendimden soguyorum:ssz:

:60: bir de ben de çoğunluk takıntısı var. mesela sadece yanımdakinin fikri kesmiyor beni, illa 2 kişiye daha sorup çoğunluğun fikri gerekiyor :60: mesela en son olayım, saat almaya karar verdim. haftalarca netten baktım, bir model beğendim gittim, ama nasıl mutluyum tek atışta alıp geleceğim, seçim yok, seçenek yok :27: adam demesin mi bir de bu saatin deri kayışı var :60: allahımmm eşime dedim ki hangisi? o deriyi seçti. personelden birine sordum o da silikonu.. haydiii durum 1-1 :27: neyse bir müşteri girdi allahtan ona da sorduk, deri dedi onu aldım çıktım :60: ama bütün yol boyunca eşim "neden benim zevkime güvenmiyorsun, bak nasıl lafıma geldin, takıntılısın sen " diye kemirdi beynimi :27:

yalnız böyle yazınca amma sorunlu göründüm yaw, bende kendimden soğudum resmen :607:

Son düzenleme:
Tespitlerinde o kadar haklısın ki... Evet bir zevkim var her şeyi kolay kolay beğenmem. Mükemmeliyetci oldugumuzdan dolayi sanirim. Mesela sana alyans macerami anlatayım :))) şimdi bir modeli begendim parmağıma denedim inceydi bunun kalinini istiyorum dedim. Ortasından da tam tur geçiyor kendi kendime çok şıkır şıkır oldu günlük hayatta olur mu bu diye düşünürken guzel ya güzel diye telkin ettim kendimi güya kendim karar vericem :)) resimlerini çekmiştim babama gösterdim hic begenmedim alyans dedigin taşlı olmaz sade olur dedi. Allahım kahrimdan olucem bir moralim bozuldu anneme sordum, nişanlı adayıma sordum, yakın arkadaşıma sordum.Velhasıl kelam adamı arayıp tassiz olsun dedim :))) üzülüyorum ama bu huyumu değiştiremiyorum illa onaylanmam gerek ah ah keşke bir çaresi olsa

Alyans macerası bende katogla yattım kalktım herkese sordum hatta kuyumcu yanlış yaptırmış alyansın tamamı beyaz olacaktı yarısını saten beyaz yapmış aslında ilk önce bizde öyle beğenmiştik sonra bnm kararsızlığım yüzünden vazdeçöiştik ama alyanslarımızla epey mutluyuz sadr şık kullanmı rahat allahım gelinlik seçerken ne yapacağız kara kara düşünmekteyiz :s

Alyans macerası bende katogla yattım kalktım herkese sordum hatta kuyumcu yanlış yaptırmış alyansın tamamı beyaz olacaktı yarısını saten beyaz yapmış aslında ilk önce bizde öyle beğenmiştik sonra bnm kararsızlığım yüzünden vazdeçöiştik ama alyanslarımızla epey mutluyuz sadr şık kullanmı rahat allahım gelinlik seçerken ne yapacağız kara kara düşünmekteyiz :s
Hakkimizda hayirlisi canim ne diyeyim isimiz zor:ssz:

Back
X