Kararsizlik

laraaa34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
34
7
16
Kizlar size bisey sormak istiyorum kendim karar veremiyorum kafam cok karisik ben suan kapaliyim ama avilmayi dusunuyorum cesaret edemiyorum ama artk yapamiyorum bunaliyorum baslarda guzel gidiyordu ama artk olmuyor ben kuaforum ve bizim meslekte kapalilik cok zor makyaj yapsan ayri yapmasan ayri kapalinn gosterisli olmamasi gerekirken ben baya gostwrisli niriyim sizce ne yapmaliyim

kuaofor ol yıne nolucakkı
ne alaka ?

sen kendı makyajını hafıf tut
kadınlarda dugunemı gıtcek kınayamı ona gore yaparsın onlara

Sadece bayan kuaförüyse işyerinde açık olmanızda sakınca yok

İş yerinde aç, dışarda kapan.

Makyajıda hafif yap.

Ama yok olmuyor dersen pat diye açıl

Evet haklisiniz ama tam bi anlamiyla kapali biri degil tatile giderken aciloyorum sonra tekrardan kapaniyorum bu durumda rahatsiz ediyor beni artk tam bi anlamiyla yerine getirmiyorum kapaliligin buna beni rahatsiz ediyor

Evet haklisiniz ama tam bi anlamiyla kapali biri degil tatile giderken aciloyorum sonra tekrardan kapaniyorum bu durumda rahatsiz ediyor beni artk tam bi anlamiyla yerine getirmiyorum kapaliligin buna beni rahatsiz ediyor
Bence siz bi an başörtülü daha mı güzel diye bi bakmışsınız
Sonra aynı sebeple açık daha rahat mıydım hem makyajda daha bol sürerdim sebebiyle açılmayı düşünüyorsunuz
Tercih sizin ama kapanmak önemli bir karar manevi sebepler yoksa kapanılmamalı bence

Kuaförüm, makyajı çok yapıyorum vb. bahane bence
Açılmak istiyorsan açılırsın hayat senin

Oneriniz icin tesekur edrim 4 yildir kapali oldugum icin bianda karr weremiyorum

namaz varmı,hep namazı olmayan başörtü bıraz askıda havada kalıyor gıbı düşünürüm(sakın yanlış anlaşılmasın,başörtü kullanmayan namaz kılamaz falan anlamında değil bu,polemık yapılmasın,asla öle düşümüyorum)ama unutma başörtüsü herşey değil,birşey,o birşeyler bir araya gelmez ise arada gelgit yaşarsın,gönlüm açmamandan yana,ama içi boş örtüde takanıda rahatsız edıyor senın kı gibi

Ewt biraz zorluyor yaoamadigimi dusundugum icinde boyle bi dusunceye kapildim
Aslında sen kararını vermişsindir de itirafı zorluyor gibi
Yoksa açık olduğun süre tatil süresi sene de 15 güncük, kalan 350 gün kapalıyken
Ve bunu 4 yıldır yapıyorken alışmışsındır
Ama önceliklerin değişmişse yapacak birşey yok

Malesef namaz kilmiyorum isi bahame ediyorum yogun oluyor ewet ama bu bahane degil biliyorum iste buyuzden yerine getiremwdigim icin icim raht degil sdce basimi kapatip baska bisey yapmmak dogru gelmiyor bna oyuzden acilmayi dusunuyorum

Alismasina alistim ewt ama yerine getrmiyorum kapaliigigin sadce basim kapali arkadslarmn yanndada acigim disariya cikarken kapatiyorum sadce

Sadece makyaj için mi açılacaksınız?.. Makyaj yapan kapalı hanımlar yok mu?

çok yakın tanıdığım bırı var,sneın gıbı tatıllerde açıyor,konsere gider açar,çok gel-git yaşadı,ama halen açılmadı,evli,çocuğu var,eşi hiç karışmıyor,onun içinde kalmış,çocukken kapanmış,nefs oynuyor,yınede açılmaktansa,namazla güçlendırmeye bak derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…