Kadınlar arasında açılmanın bi mahsuru yokAlismasina alistim ewt ama yerine getrmiyorum kapaliigigin sadce basim kapali arkadslarmn yanndada acigim disariya cikarken kapatiyorum sadce
nasıl yani tatilde karma havuz yada plajda bikiniyle güneşlenip sonra basını mı kapatıyorsunEvet haklisiniz ama tam bi anlamiyla kapali biri degil tatile giderken aciloyorum sonra tekrardan kapaniyorum bu durumda rahatsiz ediyor beni artk tam bi anlamiyla yerine getirmiyorum kapaliligin buna beni rahatsiz ediyor
Onerin icin tesekur edrimçok yakın tanıdığım bırı var,sneın gıbı tatıllerde açıyor,konsere gider açar,çok gel-git yaşadı,ama halen açılmadı,evli,çocuğu var,eşi hiç karışmıyor,onun içinde kalmış,çocukken kapanmış,nefs oynuyor,yınede açılmaktansa,namazla güçlendırmeye bak derim
Sadce makyaj icin degil tabikide yerine getirmedigimi dusundugum icin acilmayi dusunuyorum
çok yakın tanıdığım bırı var,sneın gıbı tatıllerde açıyor,konsere gider açar,çok gel-git yaşadı,ama halen açılmadı,evli,çocuğu var,eşi hiç karışmıyor,onun içinde kalmış,çocukken kapanmış,nefs oynuyor,yınede açılmaktansa,namazla güçlendırmeye bak derim
Şöyle diyyim ben size yakin arkadsm war onun ailesinn yammdada acigim abisinin babasinn yanndada benm durumum ewde oldugum surece kim olursa acigim sadce disarda kapatiyorumKadınlar arasında açılmanın bi mahsuru yok
Tatilde erkeklerde olduğu için açılmamak lazım
Ama ne biliyim ben zaten hep açığım sen bari senenin 350 günü kapanıyomuşsun
Kalan 15 gün tatilde de kapanırsan senin için daha kolay olur gibi
Fakat sebep süre değil bence, açıkken daha çok süslenebilmek ? gibi geldi bana
Tercih senin
Umarim dogru bi karar werrmKapalılık inanç meselesi. Zorla olacak bişey değil. Kimse size açıl, kapan diye bişey dememeli. Ama kapanmışken de açılmanız hoş bişey değil. Kapalıyım diye daha dikkat edersiniz bişeylere. Makyaj meselesi de az yaparsınız.
hayır tatlım,herkes nefsinin izin verdiği ölçüde bişeyler yapar,neden dalga geçmek olsunki,haftanın her günü içip,cuma gecesi diye içmeyenler var,yada ramazan ayı geldi deyıp içemeyenler,şenay düdek ben namazımı kılarım her gece viskimi içerim dıyor,Allah için yaptıklarımızın takdır merci odur,bu üye bızım için örtmüyorki,dalga geçer gibi olmuş demek için bızım için yapıyor olması lazım,Rabbı ona ne takdır eder bılemeyız arkadaşım,hiç namaz kılmayan bırının yanında bir vakit kılan biri düşüün,Kusura bakmayın da dalga geçer gibi o da olmamış.
Umarim dogru bi karar werrm
hayır tatlım,herkes nefsinin izin verdiği ölçüde bişeyler yapar,neden dalga geçmek olsunki,haftanın her günü içip,cuma gecesi diye içmeyenler var,yada ramazan ayı geldi deyıp içemeyenler,şenay düdek ben namazımı kılarım her gece viskimi içerim dıyor,Allah için yaptıklarımızın takdır merci odur,bu üye bızım için örtmüyorki,dalga geçer gibi olmuş demek için bızım için yapıyor olması lazım,Rabbı ona ne takdır eder bılemeyız arkadaşım,hiç namaz kılmayan bırının yanında bir vakit kılan biri düşüün,
Tabikide dalga gecmek degil amacim asla sadce yerine getremedigim biseyi yapmak hos gelmiyor banaArkadaşın dalga geçmek amacıyla yapmıyordur.. Ama bazı yerlerde açmak bazı yerlerde kapanmak olmamış. Namazzı zaten herkesin kılması gerekiyor. O açıp kapanmayı yeni kapanmış küçük kzılar yapar. Alışamadıkları için. O bir olgunluk meselesi. Bence olmamış. İnşallah arkadaşınız da onun yanlış oluğunu anlar.
Kendim istemistim kapanmayi 16 yasinda kapandim suan 20 yasindaym4 senedir kapalıymışsın. Kapanmanda ki sebep neydi?
Malesef namaz kilmiyorum isi bahame ediyorum yogun oluyor ewet ama bu bahane degil biliyorum iste buyuzden yerine getiremwdigim icin icim raht degil sdce basimi kapatip baska bisey yapmmak dogru gelmiyor bna oyuzden acilmayi dusunuyorum
Dusuncelriniz icin tesekur edrim cogu insan yargilasada suan beni yanlis bisey yapmamk ocin bi konuyu actim belki d9vru bi karr werrim diyearkadasım kusura bakma tüm yazılanları bastan sona okumadım ama senin içinde duyguların karısmıs şeytanın vesvesine malesef ki kapılmıssın bu yuzden de yaptıgın yanlışlara kılıf uyduruyorsun....
kapanmak yakıstıgı için olmaz, yada gösterişli olundugu içinde yakışmama egreti durma gibi bişi de olmaz. ALLAH rızası için olur RABBİM emrettiği için O nun sevgisini kazanmak için olur. Namaza da aynı sekilde bahane buldugunuzu söylemişssiniz. bi kuöfor dukkanında abdest alıp namaz kılmak çok zor olmasa gerek isteyen biri için..
yanlış anlamayın sizi eleştırmek için yargılamak için söylemiyorum bizlerinde çok eksiği var. ama benım nacizane fikrim kardesin olarak söylüyorum. kapanabildiysen zamanında ve sımdı namazdan bahsederken kılamadıgın ıcın sucluluk duyuyorsan ınancın var ALLAH korkun var demektır. o yuzden seytanın vesveselerıne aldanma hiç ahiretine de neden olma derim ben..
Tabikide dalga gecmek degil amacim asla sadce yerine getremedigim biseyi yapmak hos gelmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?