- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
- Konu Sahibi sylvia_plath
-
İkiside memur her şeyi ortaklaşa yaparlar ne yani doktor diye doğru adam mı oluyor bütün doktorlar, askın sevginin peşinden gitsin aksi takdirde bir on yıl sonra geriye baktığında pişmanlık ve tükenmişlik kaplar benliğini allah yardımcıları olsunMerhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
aynı şeyi yazmışızSeven insanın kafası karışmazdı. Doktorla olur mu bilmem ama sevgilisinden ayrılsın, çocuğa yazık etmesin.
İkiside memur her şeyi ortaklaşa yaparlar ne yani doktor diye doğru adam mı oluyor bütün doktorlar, askın sevginin peşinden gitsin aksi akdirde bir on yıl sonra geriye baktığında pişmanlık ve tükenmişlik kaplar benliğini allah yardımcıları olsunaile olarak uyuşmaz derken biraz daha açın ben orayı atlamışım
Mantığını kullanıyorsa doktora gitsin o zaman, sevgiden aşktan bahsetmesin safi mantıktan oluşan insanlar.Mantığını daha çok kullanan birisi. Maddi olarak da rahat olmak istiyor açıkçası. Ben de tikandim ne diyeceğimi bilemedim, daha duygusal ve yüreğinin götürdüğü yere giden biriyim. O mantıkla hareket eden biri.
Arkadaşın şu an görüştüğü öğretmen sevgilisini sevmiyor bu net!!! Aksi takdirde babasinin gorucu usulu buldugu doktor icn acaba mi diye bi soru aklinin kosesinden bile gecmezdi gecemezdi. Benimde esimle evlenmeden once ve babam ogrenmeden once taliplerim olmustu birine bile ay acabami bi gorussemmi die aklimin kenarindan kosesinden gecmemisti. Gecemezdide ve aşık olan gercekten seven hicbi insanin aklindanda boyle bisi gecmez ve kararsizlik falan yasamaz. Bana sorarsan arkadasin iliskisini gozden gecirsin hatta sonlandirsin bu doktorla evlenmezde ogretmenle evlenirse yarin obur gun cikacak olan ilk maddi tartismada bu doktor talibi aklina gelecek ve onunla evlenmedii icin butun acisini dunyadan bi haber ogretmen kocasindan cikaracak ve evlilikleri zehir olcak. Yazdiklarim agir ve ters gelebilir ama uzgunum bunlar gercekler kelimesi kelimesine de okuyun bu yazdiklarimi arkadasina.
Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
beni ne doktorlar istedi de ..diyecekArkadaşın şu an görüştüğü öğretmen sevgilisini sevmiyor bu net!!! Aksi takdirde babasinin gorucu usulu buldugu doktor icn acaba mi diye bi soru aklinin kosesinden bile gecmezdi gecemezdi. Benimde esimle evlenmeden once ve babam ogrenmeden once taliplerim olmustu birine bile ay acabami bi gorussemmi die aklimin kenarindan kosesinden gecmemisti. Gecemezdide ve aşık olan gercekten seven hicbi insanin aklindanda boyle bisi gecmez ve kararsizlik falan yasamaz. Bana sorarsan arkadasin iliskisini gozden gecirsin hatta sonlandirsin bu doktorla evlenmezde ogretmenle evlenirse yarin obur gun cikacak olan ilk maddi tartismada bu doktor talibi aklina gelecek ve onunla evlenmedii icin butun acisini dunyadan bi haber ogretmen kocasindan cikaracak ve evlilikleri zehir olcak. Yazdiklarim agir ve ters gelebilir ama uzgunum bunlar gercekler kelimesi kelimesine de okuyun bu yazdiklarimi arkadasina.
Doktordan eminse iyi biriyse anlaşabilecekse doktorla evlensin.Zaten çok sevse öğretmenden ayrılmayı düşünmezdi bile.
Sen arkadasisin tabiki benim kadar sert soylememelisin. Ama ben 3.goz objektif biri olarak boyle sert yazabilirimki objektif birinden boyle sert bi tepki almasi gercekleri gormesini saglar die dusunuormBu kadar sert olmasa da benzer şeyi söyledim aslında. Kısmen hak verdi de bana...
mantığı kullanıyor ve maddiyata önem veriyorsa doktorla evlensin o zaman.Mantığını daha çok kullanan birisi. Maddi olarak da rahat olmak istiyor açıkçası. Ben de tikandim ne diyeceğimi bilemedim, daha duygusal ve yüreğinin götürdüğü yere giden biriyim. O mantıkla hareket eden biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?