- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi sylvia_plath
-
kıza söyle elalemi düşünmesin kendini düşünsün. hayatın gerçekleri. valla şöyle diyim benim bi kız ark vardı öğretmen. zümrem. dr hakim savcı dan baskasını istemedi. hakimle evlendi kız. helal olsun dedik mutluluklar diledik.Okutacağım kızlar tabi ki. Ben de kararsız kaldım . Ne diyeceğimi bilemedim aklıma burası geldi.
Kafası karıştıysa beraber olduğu kişiyi yeterince sevmiyordur.Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
Olay maddiyat degil bence iki ogretmen maasi hayli hayli yeter ama sevmiyoki akli karisti sevseydi orali bile olmazdi ne diyelim hayirlisi olsun
kız arkadaşın kocayı filan bi kenara bırakıp daha karakterli bi insan olmak için çaba harcamalı bence. Her iki adama da acıdım. Erkekler arkadaşınız için cüzdandan fazlasını ifade etmiyorlar. Aşk, sevgi gibi duygulardan bi haber bir canlı galiba. sen de arkadaşlığını kessen iyi olacak. Diyecek bi şey bulamadığına göre seni de olumsuz etkilemeye başlamış arkadaşın. Yazık ya erkek arkadaşına. Zavallı çocuk bilmiyor ki doktor lafını bile duyunca kafası karışacak kadar sığ bir insanla birlikte. Birazcık vicdanın varsa ara iki adamı da söyle arkadaşının onları gelecek teminatı bir banka hesabı filan olarak gördüğünü.Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
kız arkadaşın kocayı filan bi kenara bırakıp daha karakterli bi insan olmak için çaba harcamalı bence. Her iki adama da acıdım. Erkekler arkadaşınız için cüzdandan fazlasını ifade etmiyorlar. Aşk, sevgi gibi duygulardan bi haber bir canlı galiba. sen de arkadaşlığını kessen iyi olacak. Diyecek bi şey bulamadığına göre seni de olumsuz etkilemeye başlamış arkadaşın. Yazık ya erkek arkadaşına. Zavallı çocuk bilmiyor ki doktor lafını bile duyunca kafası karışacak kadar sığ bir insanla birlikte. Birazcık vicdanın varsa ara iki adamı da söyle arkadaşının onları gelecek teminatı bir banka hesabı filan olarak gördüğünü.
mantığıyla hareket eden biriyse düşünecek bişey yok doktorla evlencek. öğretmen olanı sevmemiş ztn boşa oyalayıp ahını almasın yazık
Henüz yüzyüze gorusmediler. Fotoğraflarını gördüler, babası ailesini tanıyormuş, çocuk da efendi iyi çocuk demiş.
Yahu doktor kendi bulamamış da görücü usulü mü evleniyor?
Arkadasının mutlu olabileceğini sanmıyorum 2 sene o adamı oyalamış ah alacak büyük ihtimal, ayrıca kocam doktor kocam hakim savcı diye hava atmak yerine ben doktorum ben hakimim savcıyım demek bir KADINA en yakışan şeydir kanımca, herkes kendi BAŞARISIYLA övünsün, böylelikle ortalık kocasının mesleklerini kendi meslekleri gibi gören kadınlardan arınmış olur bir nebze. Bunu da okursa saygılarımı iletirsin
bu nasıl bir sevgi
başka talip, hem de doktor olunca kafa karışmış
hastanede hizmetli olsa onunla kafası karışmazdı ama
Ben artık kalakaldigim noktadayim. Balayinda roma ya gitmeyi düşünüyor şu an. Neyse, bakalım göreceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?