Kararsizlik

Okutacağım kızlar tabi ki. Ben de kararsız kaldım . Ne diyeceğimi bilemedim aklıma burası geldi.
kıza söyle elalemi düşünmesin kendini düşünsün. hayatın gerçekleri. valla şöyle diyim benim bi kız ark vardı öğretmen. zümrem. dr hakim savcı dan baskasını istemedi. hakimle evlendi kız. helal olsun dedik mutluluklar diledik.

Olay maddiyat degil bence iki ogretmen maasi hayli hayli yeter ama sevmiyoki akli karisti sevseydi orali bile olmazdi ne diyelim hayirlisi olsun

Kafası karıştıysa beraber olduğu kişiyi yeterince sevmiyordur.

Olay maddiyat degil bence iki ogretmen maasi hayli hayli yeter ama sevmiyoki akli karisti sevseydi orali bile olmazdi ne diyelim hayirlisi olsun

Çocuğa üzüldüm biraz. Emek var ortada neticede. Böyle bir sebeple terk edilmek kimse istemez. Ama hayatın gerçekleri de var tabi herkesin beklentisi çok farkli. Çok karışık bir durum cidden.

kız arkadaşın kocayı filan bi kenara bırakıp daha karakterli bi insan olmak için çaba harcamalı bence. Her iki adama da acıdım. Erkekler arkadaşınız için cüzdandan fazlasını ifade etmiyorlar. Aşk, sevgi gibi duygulardan bi haber bir canlı galiba. sen de arkadaşlığını kessen iyi olacak. Diyecek bi şey bulamadığına göre seni de olumsuz etkilemeye başlamış arkadaşın. Yazık ya erkek arkadaşına. Zavallı çocuk bilmiyor ki doktor lafını bile duyunca kafası karışacak kadar sığ bir insanla birlikte. Birazcık vicdanın varsa ara iki adamı da söyle arkadaşının onları gelecek teminatı bir banka hesabı filan olarak gördüğünü.

İki üç gün öncesine kadar fotoğraf falan gönderiyordu, çok mutlu olduğunu, çok sevdiğini söylüyordu, o yüzden çok afalladim. Bu kadar ani olmasına şaşırdım ben.

mantığıyla hareket eden biriyse düşünecek bişey yok doktorla evlencek. öğretmen olanı sevmemiş ztn boşa oyalayıp ahını almasın yazık

Böyle insanları görünce de onsallah mutlu olamazlar buz gibi evlilikleri olur diyorum.
Ulan arkadaş seviyorsun, ikinizin de meslehi var gül gibi gecinirsin gidersin. Ne para sevdasıymış bu!
Hem o doktor bilse kızın kafasını para karıştırdıgını hala evlenmekbistiycek mi arkadasınızla? Hic sanmıyorum.
Arkadasınız sevgilisine haksızlık ediyor ve göğsünde kalp yerine kocaman bir taş tasıyor. 2 gün öncesine kadar cok mutluyum çok aşığım diyen kız parayı görünce şirazesi kayıyor. Malesef ki bu kisi de bir öğretmen!
Tekrar ediyorum, gitsin parası çok olan biriyle evlensin ve o hep merak ettiği sıcacık aşkı hayal etsin. O sıcaklığı da paralarda bulur belki.
Hey allahım...

Arkadasının mutlu olabileceğini sanmıyorum 2 sene o adamı oyalamış ah alacak büyük ihtimal, ayrıca kocam doktor kocam hakim savcı diye hava atmak yerine ben doktorum ben hakimim savcıyım demek bir KADINA en yakışan şeydir kanımca, herkes kendi BAŞARISIYLA övünsün, böylelikle ortalık kocasının mesleklerini kendi meslekleri gibi gören kadınlardan arınmış olur bir nebze. Bunu da okursa saygılarımı iletirsin

Henüz yüzyüze gorusmediler. Fotoğraflarını gördüler, babası ailesini tanıyormuş, çocuk da efendi iyi çocuk demiş.

Bi kere onu gecicen.
Uzaktan herkes melektir.
Senin baban bu deli kanliyla gezdimi gordumude ortamini" iyi cocuk" diyor.
Hic bi anne/ baba bunu diyemez.
Olursa ayni ortamlardaki arkdaslar bilir nasildir huyu suyu.

açıkça sevgilinden ayrıl ve doktora yoğunlaş dedim. Çünkü tam anlamıyla sevmiyorsun, ama ah alacaksın dedim. Gruptaki diğer arkadaş ayrılmadan tanı, hangisi kafana yatarsa onu seç dedi, aldatmak olur sakın dedim. Benim dediğim daha çok kafasına yattı. Bakalım.

Dünden beri yazan herkese teşekkür ederim. Arkadaşım kararını vermiş,numaramı verin tanışmak isterim demis. Doktor çocuğa da kızı göstermişler ailecek çok beğenmişler arkadaşımı. 15 tatilde goruseceklermis.

bu nasıl bir sevgi

başka talip, hem de doktor olunca kafa karışmış

hastanede hizmetli olsa onunla kafası karışmazdı ama

Ben artık kalakaldigim noktadayim. Balayinda roma ya gitmeyi düşünüyor şu an. Neyse, bakalım göreceğiz.

ne diyelim öğretmen adamın verilmiş sadakası varmış

maazallah evli iken çıkan talip olsa ne yapardı yol yakınken kurtulmuş

yalnız doktor ile hayat kolay değildir

çok para alacak diyor ama çok da çalışacak

onlar farklı bir yaşama sahip

yaşını bilemem ama uzmanlık vs yapacaksa günlerce eve gelmeyen gelince de gidip yatan adama hazırlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…