- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi sylvia_plath
-
Ooo fotolara bakıldıysa falan öğretmen çocuğu çoktan yabana atmış bu kız, sadece mantıklı gelen evliliğini yapsın bakalım görelim o halde.Henüz yüzyüze gorusmediler. Fotoğraflarını gördüler, babası ailesini tanıyormuş, çocuk da efendi iyi çocuk demiş.
Aynen de oyle olacak. Ben dert tasa yasamicaktim maddi problemim olmayacakti ama sana olan askimdan seninle evlendim dicek ama icinde kalan uktenin acisini hep kocasindan cikarcak olan adama olcak gercekten asik olmadigi halde bana olan askindan nelerden vazgecmis diip kendi kendini yiip bitircek. Ha tabi okumus öküz cikip eh yeter zorlami evlendin benle cok istiosan git simdi o doktora kivaminda bi karsilikda bulabilir tabi o artik ogretmen sevgilinin uslubuna bagli :)beni ne doktorlar istedi de ..diyecek
Sen arkadasisin tabiki benim kadar sert soylememelisin. Ama ben 3.goz objektif biri olarak boyle sert yazabilirimki objektif birinden boyle sert bi tepki almasi gercekleri gormesini saglar die dusunuorm
valla aileler uyuşmuyorsa mutsuz olma ihtimali fazla ki zaten şimdi bile öyledir. maddi kısma girmiyorum bileMerhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
valla aileler uyuşmuyorsa mutsuz olma ihtimali fazla ki zaten şimdi bile öyledir. maddi kısma girmiyorum bile
valla aileler uyuşmuyorsa mutsuz olma ihtimali fazla ki zaten şimdi bile öyledir. maddi kısma girmiyorum bile
Merhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
Yaklaşık iki senedir biriyle görüşüyor. Aile olarak uyusmuyorlar ama ikisi de öğretmen ve birbirlerini seviyorlar. Kızın ailesinin durumu erkeğe göre daha iyi. İkisi de öğretmen. Ama şimdi kızın bir talibi daha çıkmış, babası sevgilisini bilmiyor ve bu talibiyle tanissin istiyor. Doktor, yakışıklı, aileler uyusuyor, kız onunla evlense maddi olarak da sıkıntı çekmeyecek, düğünü vs.kendileri yapmak zorunda kalmayacaklar. Kızın kafası karıştı ve ben de bir şey diyemedim. Buraya yazmak geldi aklıma. Sizce napmali?
Mezhep farklılığı benim rastladığım evliliklerde sorun olmuyor bunun için adamı bırakacak mı bence o işin maddi kısmına takmış kafayı.Mezhep farklılığı var.
kiz dokduru secsin yaMerhaba arkadaşlar. Konuyu cok sevdiğim bir arkadaşım için açıyorum
valla canım sevgi bi yere kadar. kimle rahat edecekse onla olsun. 2 senedir sevdiği var diyosun. millet 20 senelik evlilik bitiriyor vs.. o yüzden iyi düşünsün. sevgi her şey demek değilMezhep farklılığı var.
O zaman doktor diyorumHenüz yüzyüze gorusmediler. Fotoğraflarını gördüler, babası ailesini tanıyormuş, çocuk da efendi iyi çocuk demiş.
aynenkiz dokduru secsin ya
yoksa yarin arkadas kendi dugununu kendi yapti altinida kayganaya kaptirdi diye konu acarsin
aklin yolu bir
valla doğru düşünüyo haklı kız.derinderin aslında maddi olarak değil ikisi de öğretmen sonuçta, ama aileler uyuşmuyor dedi o sorun olur, sırf zengin olmak için evlilik yapmayı düşünüyor.
Ya ben bilmiyorum yapamazdım gerçekten sevdiğim biri varken baskasını düsünemezdim yazık değil mi o çocuğa şimdi, ayrıca kızın babasına da hayret ettim sanki kızı ordinaryus olmuş da doktor damatı istiyor, nereden tutsam elimde kalıyor konu açıkçası. Benim de sözlüm tıp okuyor son sınıfta ama maddi olarak düşünmedim hiçbir zaman, karakteri çok hoşuma gitmişti, hiç böyle düşünmedim.valla doğru düşünüyo haklı kız.
Yıkıldığım anÖğretmen, doktor gelmiş. Az daha beklesin mühendis te gelir
Ya ben bilmiyorum yapamazdım gerçekten sevdiğim biri varken baskasını düsünemezdim yazık değil mi o çocuğa şimdi, ayrıca kızın babasına da hayret ettim sanki kızı ordinaryus olmuş da doktor damatı istiyor, nereden tutsam elimde kalıyor konu açıkçası. Benim de sözlüm tıp okuyor son sınıfta ama maddi olarak düşünmedim hiçbir zaman, karakteri çok hoşuma gitmişti, hiç böyle düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?