Kararsizlik

Henüz yüzyüze gorusmediler. Fotoğraflarını gördüler, babası ailesini tanıyormuş, çocuk da efendi iyi çocuk demiş.
Ooo fotolara bakıldıysa falan öğretmen çocuğu çoktan yabana atmış bu kız, sadece mantıklı gelen evliliğini yapsın bakalım görelim o halde.

beni ne doktorlar istedi de ..diyecek
Aynen de oyle olacak. Ben dert tasa yasamicaktim maddi problemim olmayacakti ama sana olan askimdan seninle evlendim dicek ama icinde kalan uktenin acisini hep kocasindan cikarcak olan adama olcak gercekten asik olmadigi halde bana olan askindan nelerden vazgecmis diip kendi kendini yiip bitircek. Ha tabi okumus öküz cikip eh yeter zorlami evlendin benle cok istiosan git simdi o doktora kivaminda bi karsilikda bulabilir tabi o artik ogretmen sevgilinin uslubuna bagli :)

valla aileler uyuşmuyorsa mutsuz olma ihtimali fazla ki zaten şimdi bile öyledir. maddi kısma girmiyorum bile

Öğretmen arkadaşınız için doktor eş adayının faydaları öncelikli ise, üzgünüm boşuna eğitim fakültesini bitirmiş.

Evlilik, beraber varlığı var ettiğiniz gibi; beraber yokluğa da göğüs gerdiğiniz bir bağlılıktır.

Bir zamanlar köy enstitülerinde öğretmen olup, hizmette olanlar o mevkilerdeki insanlarla el ele verip kendi düğünlerini yapacak olgunluktaydı. Onların yetiştirdiği öğrenciler de o köylerden dünyaya başarı sahibi olarak yayıldılar. Şimdi ne yazık ki aynı bilinç yok.

Arkadaşınız evlilikten ne beklediğine baksın. Ona göre seçimini yapacaktır.

kiz dokduru secsin ya
yoksa yarin arkadas kendi dugununu kendi yapti altinida kayganaya kaptirdi diye konu acarsin

valla doğru düşünüyo haklı kız.
Ya ben bilmiyorum yapamazdım gerçekten sevdiğim biri varken baskasını düsünemezdim yazık değil mi o çocuğa şimdi, ayrıca kızın babasına da hayret ettim sanki kızı ordinaryus olmuş da doktor damatı istiyor, nereden tutsam elimde kalıyor konu açıkçası. Benim de sözlüm tıp okuyor son sınıfta ama maddi olarak düşünmedim hiçbir zaman, karakteri çok hoşuma gitmişti, hiç böyle düşünmedim.

şimdi buna ne desem yanlış anlarsın. o yuzden bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…