- 18 Kasım 2015
- 100
- 26
- 18
1 yıldır devam eden bi ilişkim var,onu seviyorum ama bazen evlenirsek gecinebilirmiyiz diye cok düsünüyorum bazı şeylerini hiç cekemiyorum. Bundan 3 ay önce babam ögrendi ilişkimizi çok karşı geldi eger halen konusmaya devam edersen hakkimi helal etmem beni sil dedi,sevgilime diyorum hersey halolur diyo ama ne annem ne babam hic biri istemiyo işi gücü yok diye su anda babam ayrildik diye biliyo annem ise hala konustugumuzu biliyo ama ayril ayril onlarin kahri cekilmez ailesinin huyu cok pis deyip duruyo bunu ananemde ddmisti,bu arada konustugum kisi tanidik ailemde taniyo. Ayrilsam ilerde üzülürmüyüm, ya da ilerde daha mi cok üzülürüm bilmiyorum ne yapacagim cok kararsizim :-(
Ve bugün bisey dHa ögrendimki arkadasimin kaynanasina benim kaynanam ben o kizi istemiyorum demis sevgilim yok öyle bir sey diyo annrm agliyo diyo ama insan bi arayip konusamaz mi? Annem kurtul onlardan diye israr ediyo sastimmmmmm:-(
Ve bugün bisey dHa ögrendimki arkadasimin kaynanasina benim kaynanam ben o kizi istemiyorum demis sevgilim yok öyle bir sey diyo annrm agliyo diyo ama insan bi arayip konusamaz mi? Annem kurtul onlardan diye israr ediyo sastimmmmmm:-(
Son düzenleme: