Bide annem mesela ben üzüldüm ya gitmiş babama anlatmıs kızımıza böyle yapıyor ona baskı yapıyor öyle dedi şunu dedi ben anneme inanamıyorum varya ben resmen azap yasadım ,herşey babaya anlatılırmı anneme dediö anne aklınımı yitirdin sen delirdinmi ben senle insan gibi konusuyorum dedim sen ortalıgı niye gaza veriyosun birine babam bişey yapsa memnunmu olcan dedim senin içine şeytanmı kactı dedim sen ne yapmaya calısıyosun dedim yaa neeee..Anneme şaşkınım hatta dayım annemi aradı neden vermiyosun kızın istşyor dedi diye dayıma neler neler bide aglamaya baslıyor hemen benş kötülüyor bana geldi dedi ohhhh gördünmü bende dayına neler dedim ohhh,istiyor kimse bana destek olmasın ya annemi vallahide billahi de tanıyamıyorum büyümü yaptılar diyorum annem kafayımı yedi yoksa içine ne kaçtı olmasın diye başından beri ortalıgı bulandıran annem daha tanımadan da ben şok yaşadım psikolojisi bozuk annemin ama böyle hiç görmemiştim onu ben şok yaşıyorım saçımı basımı yoluyorum ya aklım almıyor,üzüntüden saçlarımda yaralar cıktı saçlarım dökülüyor,yemek yok uyku yok bunkarı annem gördügü halde hala böyle yapıyor sonra diyor ki vebal alamam ben tamam diyemem anne delimisin dedim sen yanımda ol beraber görelim dedim ne vebali bu yaptıgın günah değilmi dedim şu halimi görüo için acımıyormu diyorum hiçmi demiyosun bu yaptıgında günah ne biliyosun belki iyi olcak ne vardu bi söz taksak diyo bana söz takcaz sonra atcaksın diceklermiş söz attı banane dediö milleteeen siz kafayı mı yediniz dedim bu düşinceleri varya aklıma geliyor kendimi kesicem ya neyin kafası bunlar ya neBazı aileler maalesef böyle olabiliyor. Ailenle olan sorunlarını sevgilinin ailesine anlatmamana sevindim en iyisi öyle olması.Genelde anne yada babadan birine kızlar daha rahat derdini anlatabilir. Anladığım kadarıyla babanla aran biraz daha iyi gibi iletişim konusunda, babana annene haber vermeden biraz konuşabilir miyiz falan diye dışarı çıkmayı teklif et. Malum korona olaylarından dolayı evdeyiz hep ama annen markete gittiğinde falan da olabilir. Yani babanla başbaşa kalmak için bir fırsat bul onunla ciddi bir konuşma yap. Baba sizi ezip geçmem benim için değerlisiniz ama
hayat da gecip gidiyor. Annemle konuşmadım bile çünkü beni anlamıyor, sen en azından dinliyorsun falan gibisinden biraz da babanın sana ılımlı yaklaşmasını sağlayacağın şeyler söyle. Ben vazgeçip unutup başkasıyla olurum sanıyorsanız yanılıyorsunuz böyle ömür boyu bekar kalırsam vicdanınız rahat etcek mi dersin. Karşı tarafa beni yalnız gösteriyorsunuz sizi ikna etmeden evlenmem bu yüzden de hep bekledim ama artık onlar da benden bir cevap bekliyor annemi ikna et gerekirse yalandan bu kız bize haber vermeden evlenir falan de annem ikna olsun desen belki baban yardımcı olur. Yani ben sizden izinsiz evlenmem baba ama annemi ikna etmek için oyle soylesen falan diye bir dene istersen. Babanı ikna edersen o da anneni ikna edebilir. Sen ikisini aynı anda ikna etmeye çalıştığın için daha da zorlanıyor olabilirsin.