- 16 Eylül 2017
- 7.748
- 13.996
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Özel eğitimlerin birçoğu alıyor buraya girerken de 2 aylık demiştim zaten 4 ay olduHicbir özel okulun 6 aylığına birini alacağını sanmam. Yani yerinizde kalmak daha mantıklı. Diğer seçenekler süre yüzünden olabilecek gibi durmuyor zaten.
Sıralaması alınacak sayıdan düşükse atanacağı kesindirAtanacağından nasıl emin olabiliyorsun?
Alıncak sayı net mi? Şu bölümden şu kadar alacağız diyorlar mı?Sıralaması alınacak sayıdan düşükse atanacağı kesindir
Açıklandı diye biliyorum, arkadaşım eşi için takip ediyordu eşi atanıyor diye tatlı getirdi iş yerineAlıncak sayı net mi? Şu bölümden şu kadar alacağız diyorlar mı?
Bizim zamanımızda tercihler yapılırken açıklanırdı.Açıklandı diye biliyorum, arkadaşım eşi için takip ediyordu eşi atanıyor diye tatlı getirdi iş yerine
Ben sağlık bakanlığındayım tercihlerden bir hafta önce açıklanmıştı alınacak kişi sayısı atandığımda. Hemşireyim, branş sıram ilk 50de olmasına rağmen olursa ekime kafasındaydımBizim zamanımızda tercihler yapılırken açıklanırdı.
Kontenjanlar açıklandı oradan biliyorum %50lik dilimdeyimAtanacağından nasıl emin olabiliyorsun?
Sanırsam atanmak üzere olan bir öğretmensiniz , bende aynı süreçten geçiyorum şimdiye kadar hep özel sektörde çalıştım bende , bu atama işlerine güvenme geçen dönemlerde eşim de sizin gibiydi hiçbirşey belli değildi şükür sonunda göreve başladı, Allah nasip ederse bende eylül de başlarım, size tavsiyem düzeninizi atanana kadar koruyun ve krediye girmeyin herşey belli olunca planlarınızı hayata geçirinŞu an özel sektörde çalışıyorum bazı sıkıntılarım olsa da genel olarak isimden memnunum ama şehri hiç sevmiyorum. Çalışma saatlerinden ve büyük şehir olduğundan işten çıkınca yürüyüş bile yapacak vaktim olmuyor.
Olmak istediğim bir şehirden sürekli iş teklifleri geliyor. Eylül'de atanmış olacağım muhtemelen ve üniversiteden sonra hiç ara vermeden ders çalışmak,iş hayatı,pandemiyle geçti önümde şu seçenekler var:
1-)Ağustos da kredi çekip istifa edip atanana kadar gezerim. Ama devletin işine belli olmadigindan korkuyorum Eylül de atamayı yapıp Kasım'da başlatacağız da diyebilirler geçen sene bunu yaptılar(Mart'ta alıp Haziran da ise başlattılar )
2-)Sevdiğim şehirde işe baslarim.Ek iş de yaparım maddi gelirim daha iyi olur ama 6 aylık çalışma kabul ederler mi emin değilim. Bir de ailem başımı ağrıtır o şehirde gideceğine buraya gel diye. İstifa etmemi onların yanına dönmemi söyleyip duruyorlar.
3-)Bulunduğum şehirde çalışma saatleri daha az olan bir kuruma geçebilirim ama düzen bozmak gerekir. Ve o alanda yapabilir miyim emin değilim.
4-)Eylül başına kadar sabredip Eylül'de istifa ederim. Bı 15 gün sürem olacak.Ama Eylül de tercihler başlayacağı için gezmeye vakit bulamayabilirim.
Anlayacağınız çok kararsızım.
Evet öyle ama işte hiç ara vermeden hayatı yaşayamadım gibi geliyor bazen insanaSanırsam atanmak üzere olan bir öğretmensiniz , bende aynı süreçten geçiyorum şimdiye kadar hep özel sektörde çalıştım bende , bu atama işlerine güvenme geçen dönemlerde eşim de sizin gibiydi hiçbirşey belli değildi şükür sonunda göreve başladı, Allah nasip ederse bende eylül de başlarım, size tavsiyem düzeninizi atanana kadar koruyun ve krediye girmeyin herşey belli olunca planlarınızı hayata geçirin
Valla al benden de o kadarEvet öyle ama işte hiç ara vermeden hayatı yaşayamadım gibi geliyor bazen insana
Bravo kız hayırlı olsun.Kontenjanlar açıklandı oradan biliyorum %50lik dilimdeyim
Özel eğitim dusunmemistim. Sizi sınıf öğretmeni sanıyordum ondan. Normalde veliler sınıf öğretmenlerinin değişmesini istemediği için sürekli özel okullar buna dikkat ediyor. Özel eğitimleri bilmiyorum tabiiÖzel eğitimlerin birçoğu alıyor buraya girerken de 2 aylık demiştim zaten 4 ay oldu
Merhaba öğretmen misinizÖzel eğitimlerin birçoğu alıyor buraya girerken de 2 aylık demiştim zaten 4 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?