karasevdaya düşüpte bu dertten kurtulan varmı

Za
Zaman en iyi ilac.sen annemin yasadiklaini bilsen,nasil yasiyorsun dersin.bazen annem guldugunde,,bir seyler hayal ettiginde ,kendi kendime gidip onun yasadiklarina gizlice agliyorum.ve diyorum ki unutmus annemm.ama bir an hatirladiginda cocuk gibi halen agliyor....kul,a allah yeter.gerisi yalan cnm.

öyle ama insan o anın içindeyken çk zor geliyor sanki hiç geçmeyecekmiş gibi.doğru söylüyorsun kendim için iyi şeyler yapmalıyım yapıcamda

beni bırakıp gıtmıstı ben se onu sevdıgımı bırakıp gıttıgınde anlamıstım ...(aslında gıttıgı ıcınmıs) ......... sonra baska bırısı yanı esıııımm cıktı karsıma unutmustum ama ılk askımdııı ılk asklar unutulmaz daaa neyse:) öyle iştee sizde belkı saplantı yapmıs olabılırsınız...bır gun gecıyor...

offf saplantı da var kendime yedirememekte var, sevdim de ama artık nesini sevdiysem o da var , böyle birini hayatıma soktuğum için kendime kızmamda var

Kara sevdaya tutuldum bir defa. Bu acı hiç geçmeyecek mi diye kıvrandım gecelerce.. Onu düşünmediğim bir an yoktu farklı şehirlerde olduğumuz için görememek canımı daha da yakıyordu. Kurdeşen mi dökmedim sabahlara kadar mide ağrıları mı çekmedim.. Ah ahh sonra bigün msn de benimle konuşmaya yeniden başladı bende hiç birşey olmamış gibi karşıladım normal sohbet etmeye başladık. Sonra Biraz sıkıştırmaya başladım ve aklımda ne varsa ne pahasına olursa olsun söyledim hesap sordum ve rahatladım. Ama birşeyler koptu hissettim ve işte o anda bitti. Beni ençok mahveden belirsizlikti belki. Sonra zaman zaman aklıma gelmedi değil hafif bi acı kalıyo sonra tamamen sönüyor... 2 3 yıl sürebilir

işte ben 2-3 yılı yaşamak istemiyorum .ya nasıl düştüm bu hataya

zaman... zamanla mantıgının sesini duymaya başlıyor insan...ve yeni bir ilişki de toparlar...

Kimse insanin kendisinden daha omemli degildir.hakedene degerini bilene gideceksin.yoksa yanlis yolda yapayalniz kalirsin farkina varmadan.uzulme degmez unutacaksin demek kolay ama yapmak zor.zor da sen yaparsin bi dusunsene nelerin ustesinden gelmissindir acaba bu gune kadar.hatirla.unutma.asil ne kadar guclu oldugunu UNUTMA.gerisini sil gitsin...

Eski bir sevgilim onu terk edeceğimi anladığı zaman bana " beni terk edersen ölürüm, ama ölürüm diye de senin karşında boyun eğmem ben" demişti. Ne onurlu bir duruş ve davranış. Çok etkilemişti beni. Sonuçta ayrıldık, ama öyle dostça birbirimizi incitmeden oldu ki ne o öldü ne ben... Keşke herkes ayrılığı da böyle güzel yaşasa.

Benim takıldığım nokta neden illa hayatında biri olsun derdindesin? Neden tek başına olamıyorsun? Aşk sevgi güzel şeyler ancak insanı mutlu edince güzel. Beni mutlu etmeyen hiçbir şeye devam etmem. Oooo insanlar ne büyük acılar yaşıyor, ölümler, yıkımlar, açlık, acılı hastalıklar... Bunların yanında aşk acısı da neymiş? Peh.

Unutma tatlım tek başına mutlu olamayanı kimse mutlu edemez. Zaman ile geçmeyen hiçbir aşk acısı görmedim ben.

işte ben 2-3 yılı yaşamak istemiyorum .ya nasıl düştüm bu hataya
benimde başıma geldi 19 yaşımdaydım..o zamanlar acayip toy oluyorsun..şimdi tanışmış olsam evlenmiştim..o zaman hiçbir fikrim yoktu bu konularda..zaten platonik gibiydi..2..3 sene sürdü..

aşkıda yaşamak güzel bence..ileride yaşayamayacak..

çok güçlüyüm çoooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…