topik her yönden etkiliyor biizi faydalı oluyor
yürüyüş en güzel spor hoca kendinizi sokaklara atın temiz havada bol bol yürüyün diyor...
tuz kristal kaya tuzumu canım
doğru düşünüyorsun ama hep gözünün önünde kaçışında yok bide gençsin daha canın istiyor,,, benimde gözümün önünde üstelik kendim yapıyorum ama yemiyorum canımda çekmiyor, ben 50 sene zararlı şeylerle beslendim şurda kaç senelik ömrümüz var allah bilir onuda sağlıklı beslenerek geçirmek istiyorum onun içinde canımda çekmiyor,,,,,sen ucundan az bişey ye nefsin körlensinGül abla, ben ne güzel zorlanmıyordum önceden kurabiye, börekte, bazılarının yüzüne bile bakmıyorum ama bazende çok canım istiyor. Annem gözleme yapmış, bana da bir parça bırakmış, yemem ki dedim ama aklım onda. Arkadaşıma götüreceğim ama bakalım inşallah ben yemem. Kurabiye de götürüyorum.Bunları görmesem, hiç aramayacağım ama özellikle evde olunca daha kötü oluyor. Bana vereceği zararları düşünmeye çalışıyorum. :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sana da canımGünaydın herkese iyi pazarlar.
Ablacim seninde benden firkin yok wallahi
ben aslinda siyah caydan pek hoslanmam hicte aramam ama arkadastaydim cay koydu giciklik olmasin diye ictim
iyi pazarlarr
Günaydın ciciler:) umarım pazarınız çok güzel geçer:) bn dinlenmeyi düşünüyorum ama tüm kadınlar gibi evde olunca sürekli iş yapasım geliyor:))))
Sabah 10:40 1 yumurta+ceviz+badem+peynir +5 zeytin+1 muz+2 çay
Bugün saç yağlama maskeler yapma oje ler sürünme günü hadi bakalım kalkın:)
arkadaşlar merhaba sizlerle birlikte bende karatay diyeti uyguluyordum. 5 kiloyu 2.5 ayda verdim ve cok hareket ediyordum egzersiz 45 dk yürüyüş falan. Daha sonra neden bu kadar yavaş veriyorum diye araştırdım. sık sık ve az yemenin hergün mutlaka tam buğday ekmeği tüketmenin metabolizma hızını arttırdığını dünya sağlık örgütü onaylıyor. ardından neden kendi başıma okuduklarımı uyguluyorum dedim ve diyetisyene gittim. bir liste verdi ihtiyaclarıma uygun günlük 1800 cal. Listede 3 ana öğün ve 3 ara öğün var ve hepsi yiyebileceğimiz evimizde olan gıdalar. günde 10 dilim tam buğday ekmeği var. karataya göre hiç ekmek yememek lazım bunu bildiğim için cok tedirgin oldum ama inanın o şişkinlik hantallık gitti ve 4 gunde 1 kilo. Tuvalet sorunum vardı tamamen ortadan kalktı günlük yürüyüş cok önemli. ve en önemlisi sık ve az yiyerek metabolizmayı hızlandırmal...
evet ama biraz fazla kullanıyorum normal insanlara göre kilo vermeyi engelliyor diye biliyorum ama azaltamıyorum aslında tuzlu sevmiyorum doktor tavsiyesi işte uyuyorum. Evet bu topic bana moral veriyor.
dünkü menüm
sabah 1 haşlanmış yumurta- biraz peynir-maydonoz- tarçınlı siyah çay
akşam bir kase yoğurt çorbası- bir parça yağsız tavuk
sonra çay çekirdek
bugunki menüm
sabah bir yumurta biraz kavurma-tarçınlı siyah çay
akşamda ızgara balık salata yapıcam
bugün KKK dan bişey anlamadım yarım yamalak bişey oldu
kız kardeşim dışarda kahvaltı yapalım köy kahvaltısı yapan bildiğim bir yer var dedi ben pek istemedim kız dershaneden gelecek, sütçü gelecek geçen hafta gelmedi sütsüz yumurtasız kaldım bu hafta da kalmayayım dedim aman sende kendini eve işe bağlıyorsun bi yere gitmek istemiyorsun değişiklik olur dedi oğlan da hadi deyince kalktım hazırlandım yanıma yumurtamı ve kuruyemişimi alayım orada olmaz sa aç kalırım diye tavaya tereyağını koydum kardeşim yapma ya orada var dedi köy yumurtası değildir herkes uucuza gelsin diye normal kullanıyor dedim adı üstünde köy kahvaltısı olan yer dedi yaptırmadı kuruyemişlerimi aldım gittik.....masa hazırlandı sucuklu yumurta geldi sucukların şeklinden ucuz marka bişey olduğu belli salamın küçük boyu gibi bu köy sucuğu değil dedim evet dedileryumurta köymü dedim sorup geleyim dedi köy derse 2 tane yaptıracağım , geldi değil dedi,kaşar yeni kaşar , kaymak köy değil ,tabelaya köy kahvaltısı diye niye yazdırdınız burda köy kahvaltısına göre bişey yok dedim peynir var, reçelin taneleri var dedi , bende yanlış yapıyorsunuz insanlar buraya gelip köy kahvaltısı yaptıklarını sanıyor onları kandırıyorsunuz dedim, köy yumurtası 1 lira bu ucuz dedi, o zaman hesaba 1 lıra fazla eklersınız ınsanlar esas yumurta yer bol tereyağında yapar getirirsiniz hem görünümü hem tadı farklı olur müşteriniz de artar, bunları ben evde yemiyorum ki burada yiyeyim dedim, haklısınız ben patrona söyleyeyim dedi.... bi çökelek tarzı bişey vardı zeytin biber domatesle kuruyemişlerimle karnım doymadı tabiii....aç kalmayı bırak giden zamanıma acıdım 12.30 da çıktık 3 te geldik bütün işler duruyor komşuya da para bırakmıştım 10 kg süt almış onlar kısık ateşte kaynarken bende topiğe bakıp biraz dertleşip işe başlayayım dedim
doğru düşünüyorsun ama hep gözünün önünde kaçışında yok bide gençsin daha canın istiyor,,, benimde gözümün önünde üstelik kendim yapıyorum ama yemiyorum canımda çekmiyor, ben 50 sene zararlı şeylerle beslendim şurda kaç senelik ömrümüz var allah bilir onuda sağlıklı beslenerek geçirmek istiyorum onun içinde canımda çekmiyor,,,,,sen ucundan az bişey ye nefsin körlensin
sana da canım
senin çocuklar küçük uykuya vakit bulamıyorsun benimde gelenden işlerden dediğin gibi bi farkımız yok
bugün KKK dan bişey anlamadım yarım yamalak bişey oldu
kız kardeşim dışarda kahvaltı yapalım köy kahvaltısı yapan bildiğim bir yer var dedi ben pek istemedim kız dershaneden gelecek, sütçü gelecek geçen hafta gelmedi sütsüz yumurtasız kaldım bu hafta da kalmayayım dedim aman sende kendini eve işe bağlıyorsun bi yere gitmek istemiyorsun değişiklik olur dedi oğlan da hadi deyince kalktım hazırlandım yanıma yumurtamı ve kuruyemişimi alayım orada olmaz sa aç kalırım diye tavaya tereyağını koydum kardeşim yapma ya orada var dedi köy yumurtası değildir herkes uucuza gelsin diye normal kullanıyor dedim adı üstünde köy kahvaltısı olan yer dedi yaptırmadı kuruyemişlerimi aldım gittik.....masa hazırlandı sucuklu yumurta geldi sucukların şeklinden ucuz marka bişey olduğu belli salamın küçük boyu gibi bu köy sucuğu değil dedim evet dedileryumurta köymü dedim sorup geleyim dedi köy derse 2 tane yaptıracağım , geldi değil dedi,kaşar yeni kaşar , kaymak köy değil ,tabelaya köy kahvaltısı diye niye yazdırdınız burda köy kahvaltısına göre bişey yok dedim peynir var, reçelin taneleri var dedi , bende yanlış yapıyorsunuz insanlar buraya gelip köy kahvaltısı yaptıklarını sanıyor onları kandırıyorsunuz dedim, köy yumurtası 1 lira bu ucuz dedi, o zaman hesaba 1 lıra fazla eklersınız ınsanlar esas yumurta yer bol tereyağında yapar getirirsiniz hem görünümü hem tadı farklı olur müşteriniz de artar, bunları ben evde yemiyorum ki burada yiyeyim dedim, haklısınız ben patrona söyleyeyim dedi.... bi çökelek tarzı bişey vardı zeytin biber domatesle kuruyemişlerimle karnım doymadı tabiii....aç kalmayı bırak giden zamanıma acıdım 12.30 da çıktık 3 te geldik bütün işler duruyor komşuya da para bırakmıştım 10 kg süt almış onlar kısık ateşte kaynarken bende topiğe bakıp biraz dertleşip işe başlayayım dedim
Herkese merabalar bulantim cok halsiz dusurdu beni hicbirsey yiyemiyorumherkes iyidir umarim biraz toparlanirsam doncem araniza
Afiyet olsun canim...o kadar da gec degil canim biz isten gelip yiyene kadar genelde o saatler oluyoruyaninca karbonatli su
11.00 kkk+tarcinli elma+2 kupa limonlu yesil cay
13.00 sutlu turk kahvesi
15.30 1 bardak kefir
19.00 balik+salata+1 tatli kasigi tahin
spor hic yapamadim. cocuklari parka goturduk ordan marketti yemekti vakit kalmadi.. bakalim gece uzun:) bugunku beslenmemi pek begenmedim/ pazar aksamlari esimden dolayi yemek gec saate kalio o arada aciktim disari cikmadan kefir ictim tutsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?